2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Senin gorunur artik karindan bile :) hamileyim fln diyorum yaziyrum ama hala inanamiorum ultrasonda gorunceye kadar inanamicam galiba:KK70:

Hamileliğini kabullenmeyenler kulübüne hoşgeldin :KK70:
Eşimle hala bir yanlislik felan vardır diye tereddüt ediyoruz .d.d
Bizde ancak görünce inanacagiz gibi .d

Belirtilerin ne durumda ? Benim 4. Haftada sürekli tuvaletim geliyordu

Canım sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun peki?
Ben konyaltıdayım 3-4 ay deneyip olmayınca Dr gitmeye karar verdim int ye gezinirken adetin 3. Günü tahlil verildiğini görünce benimde öğün 3. Gün en yakın Olimpos hast var gittim allahım ömrümde gördüğüm en suratsız Dr Yanımda başka bir hastasını azarlayıp sonrada bana dedikodusunu yaptı bide muayene olacağımı bilmiyorum zaten Reglim kendimi kötü hissediyorum cart diye ultrasonu gönderdi Eve gelir gelmez int baktım yorumlar güzel Eve yakın sık sık yumurta takibine gitmem kolay olur diye özel bir dr tercih ettim ayla üçkuyu ismi ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum belki Vitali sen bir dr araştırabilirim yada yaşam hastanesi

Valla benim bu 6 haftalık süreçten anladığım birşey varsa galiba oda sabretmek çocuğu küçük bir tohum gibi dusunuyorum yavaş yavaş açacak büyüyecek filan :) yoksa içimdeki noluyor acaba diye kuruntuya uyarsam bitmez bana bu hamilelik :) kalp atışını ben duydum duymadan önce ayni pimpirikler bendede vardı hele ilk başta sadece kese vardı bebek bile yoktu :) keşke bi an önce o hissettiğimiz dönemlere geçsek de demiyor değilim ama sabır :)
Evet kesinlikle önce sabırı öğretiyor bu bebişler bize :)) hareketlerine hissedince harika olacak gerçektennn

Kızlar içinizde en stressiz benim sanırım nerden geliyo bu rahatlık bilmiyorum ama Allah bi serinlik veriyo içime çok şükür cumartesi doktora gidelim diyo eşim pazar günü antalyaya gidiyoruz uçak yolculuğu yapıcaz hem onu bi danışalım diyo ben eşimden rahatım antalyaya gittiğimiz de de muane olabilirim diyorum. Tedavim sürecinde de çok rahattım hep herşey olacağına varır demek istediğim kızlar yer gök duayla dua edicez sağlıklı olması için :KK200:
En güzelini yapıyorsun canım

Haha aynen esim emin misin diye baya sorguladi:KK70: nadiren adet olacak gibi agrim oluyo baska da hicbisey yok henuz

Ben daha fazla olduğunu düşünüyorum 5binin net üstünde Antalya’da fiyatlar maalesef canım
Arkadaşım vitalede doğum yaptı daha haziranda normal 1500 sezaryen 2 bindi ama vitale hastanesinden hiç memnun kalmadı. Geçen sene medical parka sordum 2750 dediler doğuma 1 senede 5 bin olmamıştır heralde olsa olsa 3bin 3buçuk olmuştur bence.

Aynen aynen katılıyorum Cuma ilk randevum gidene kadar görene kadar inanasım gelmiyo mesela ben ilk hamileliğimde test yaptım pozitif ertesi gün Dr gittim ultrasonda gördüm ( hatırlamıyorum ama heralde geç test yapmışım hemen görüldüğüne göre)sigara birdaha içmedim adını anmadım
Ama bu kez perşembe öğrendim Cumartesi’den beri içmiyorum ama her an içebilirim görsem herşey değişecek hissediyorum

Bende doktora gitmedim daha erken diye ama sabirsizlikla bekliyorum doktora gitmeyi insallah hayal kirikligi yasamam cunku polikistik over var bende ilk gebeligim bos gebelikti ikincisi tedavi ile oldu simde de Rabbim izin verdiyse devam eder :KK66:

Arkadaşım vitalede doğum yaptı daha haziranda normal 1500 sezaryen 2 bindi ama vitale hastanesinden hiç memnun kalmadı. Geçen sene medical parka sordum 2750 dediler doğuma 1 senede 5 bin olmamıştır heralde olsa olsa 3bin 3buçuk olmuştur bence.
Yaa umarım öyledir
2750 sezeryanmı benim hep çevremden duyduğum daha fazlaydı o yüzden öyle söyledi m birde şubatta 10 sene olacak oğlumu doğuralı medicalde bize sezaryan 1800 demişlerdi
Ama umarım senin dediğin gibidir canım çok çok çok fazla

X