2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Medical park hastanesi mine erdoğan yılmaza gidiyorum canım çok memnunum gidersen seninde memnun kalıcağını düşünüyorum :)

Kusura bakmayın söylemeden edemiycem. Lütfen böyle negatif doktorlara gidip muayne olmayın. 6. Haftaya girmeden kalp atışı beklenmez. Ayrıca geç döllenme diye birşey var.
Bunları o doktor bilmiyor mu acaba?
Stres bu süreçte en tehlikeli durum. Nasıl sizi böyle strese sokar.
Sabırla bekleyin. İnşallah bebeğiniz sizinledir.

Kızlar bende çok şükür son kez kan verdim değerlerim 27 - 54 -200 - 1402.4 bi daha kan vermiycem artık az önce son sonucumu da aldım cumartesi günü de muaneye gidicez InşAllah keseyi görürüz
Hayırlı olsun bende cuma günü kan verdim az önce sonucu aldım 564 benim değer düşük mü Sat 2 eylül

Kızlar bence okadarda kötü değil bence ikizler burcu çocuğu.okurken bile güldüm
Yaaa gözünüzü korkutmayın canım benim kızım hem ikizler burcu hemde yukseleni ikizler. Kizim üzerinde konuşayım coooook konuşuyor o kadar çok konuşuyor ki uykusunda bile devam ediyor sonra ağlama krizi içerisindeyken bir anda gülmeye başlıyor ne olduğunu çoğu zaman anlamıyorum ders çalışmaya bir şey diyemem ama kitap hastası tüm kitapları aynı anda okumak istiyor. Sonra cooook merhametli. Kendinden küçüklere, hayvanlara karşı. Çok düşünmelidir mesela bir arkadaşı hasta olsun benden önce söyler geçmiş olsuna gidelim hediye de götürelim diye. Tabii hediyenin aynısından kendine de ister yoksa olmazgerçekten bir kıyafeti beğenerek alır bir defa giyer sonra sevmez. Bence de eğlenceler çoğu zaman eğleniyorum. Birde titizliği vardır bu bizimkine özel mi bilmiyorum oyle iste korkmayın ikizler burcu candır

Merhaba arkadaslar
Oncelikle bebek bekleyen arkadaslara hayirli olsun tebrik ederim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Ismimden de anliycaginiz uzere konuyo acan bendim fakat yogun calistigim icin fazla girip de yazamadim bi yandan da belirti bekliyodum. Gecen hafta 2 kere birini aksam birini sabah olmak uzere test yaptim silik cizgiyi bariz gordum 3 yasinda kizim var onda so Boyle ogrenmistim. Ertesi gun ghic bir sey yoktu ve aksaminda lekelenmeye basladim ve tabi arkali regl.
Kizim ilk denemede oluvermisti bu 3. Ayimdi umutlanir gobi oldum ama olmamisti. Canim sikildi bays. Allahim beni gibi Boyle isteyen herkese nasip etsin insallah. Kendinize dikkat edin hayirli dogumlar hepinize

Ayy az önce ikizler burcu bebeğinin özelliklerini okudum çok konuşurlar konuşmaya baslamadıkları halde sürekli mırıldanırlar konuşuyormuş gibi diye bi ifade vardı sizde yazınca tastiklemiş olduk

Kızlar biz bugün keseyi gördük sata göre 10 haziran diyordum ama doktor 6 haziran dedi. Tabi değişebilir. Tahmini beta değeri 3.528 sata göre yine 5+0
İzmir li anneler:
Karataş a gittim. Hastane olarak çok karışık. Büyük geniş hastanelerden değil. Doktor çiğdem kukul.. Ben şimdilik memnun kaldım. İlgili bir doktor. Enerjisi bana iyi geldi şimdilik. Bakalım zaman ne gösterecek

Ayy az önce ikizler burcu bebeğinin özelliklerini okudum çok konuşurlar konuşmaya baslamadıkları halde sürekli mırıldanırlar konuşuyormuş gibi diye bi ifade vardı sizde yazınca tastiklemiş olduk
Valla bazen diyorum kızım lütfen 5 dk dinlen sonra devam edersin diye tamam anne sen merak etme susutum birazcık dinlen. Beden dinlenmek istedin çok mu yoruldun basın mi ağrıyor elin mi ağrıyor masaj yapayim mi..... Böyle devam ediyor tamam kızım vazgeçtim devam et diyorum

Inşallah en kısa sürede tekrar dönersiniz hamile topiklerine. Üzülmeyin vaktini bekliyordur

Ay çok tatlı yaa Allah bağışlasın yavrunuzu

canım ben de çok rahatım, inan daha doktora bile gitmedim haftaya gideceğim bilerek ağırdan aldım kese görünmedi yok kalp atışı vs demesin die 7+5 olacağm gittiğimde bakalım neler diyecek :) her şey Allahtan diyip içimi ferah tutuyorum :)

canım Allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. Allah aratmadan sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ay maşallah kuzum benim ya. Hiçde kötü değilmiş ozaman arada bi git geller oluyor sanırım sadece okadarda olsun her burcun kendine özgü olumsuz yanları var.

Selam kızlar bende bu ay aşılama tedavisi oldum. Kan değerlerim 12-64-116 çıktı inşallah böyle devam eder. Nasip olursa tahmini doğum tarihi 17 hazıran görünüyor. Rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin isteyen herkese nasip etsin. Biz 2 yıldır bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin. Son adet tarihim 10 eylül ilk aşılama tedavim.

Canım kaç haftalıksın acaba tam olarak. Keseyi bende inşallah cumartesi gideceğim görmeye görürüm inşallah 4+5 oluyorum. Bu arada çok şükür görmüşsün keseyi darısı bize inşallah canım

Canım ben 4+4 te göremedim. Bugün 5+0 sen belki görürsün. Ama göremezsen de kafana takma çünkü erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…