2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Keseni görebildi mi alttan?
Ya çünkü önceki belirtiler yoktu o yüzden biraz rahattım.
Kanama ağrı olsa kesinlikle baktırırdım ben de
Eve t çok çok küçük bir kese gördü
Ama dedi ki dış gebelikte de rahimde kese Varmış görüntüsü oluşabiliyor dedi
Salı gel dedi
Daha dün gittim yarın a ağrım olmazsa gitmem sanırım , zırt şort gitmek can sıkıcı oluyor
Çok mu ağrın vardı dış gebelikte nasıl tedavi oldun ?

Kızlar ben sabah kalktım erkenden. Önce sağlık ocağına gittim ebeye bildirdim hamile olduğumu ebe çok ilgilendi bi sürü soru sordu. Beslenme programı verdi ne yemeliyim ne yememeliyim vs. Kilomu boyumu tansiyonumu vs ölçtü. Açlık şekerime bakmak için kan istedi kan vermişken beta hcgyede bakalım dedi. Neyse kanımı verdim ordan çıktım devlet hastanesine gittim doktor kan uyuşmazlığı varda bizde onun için bi test yaptırmamı istedi onun için gittim odaya girince doktorun hastayla kavgasına tanık oldum + benm geçen hafta kavga ettiğim sekretere denk geldim sinir oldum kız beni tanımadı veya tanımamazlıktan geldi bilmiyorum devlete her gidişimde moralim bozuluyor neyse. Onun sonucunuda 4 gibi netten bakıcam çarşamba günüde özelde randevum var. İnşallah kan uyuşmazlığı için bi sorun olmaz. Negatif çıkması iyiymiş kan sonucun inş negatif çıkar.

Günaydın kızlar.Bende sağlık ocağına gidip kan verdim değerlere bakılsın diye bir hafta oldu çok merak ediyorum indimi çıktımı inşallah herşey yolundadır sonuçları yarın alıcam inşallah.

Eve t çok çok küçük bir kese gördü
Ama dedi ki dış gebelikte de rahimde kese Varmış görüntüsü oluşabiliyor dedi
Salı gel dedi
Daha dün gittim yarın a ağrım olmazsa gitmem sanırım , zırt şort gitmek can sıkıcı oluyor
Çok mu ağrın vardı dış gebelikte nasıl tedavi oldun ?
Evet adet günümde adet gibi oldum ve 20 gün kanama durmadı ordan anladım zaten. Ama ben ertesi gün hapı içmiştim onun yüzünden oldu o zaman düşünmüyordum çocuk. Sonra test yaptım pozitif çıktı kanama varken. Birçok doktor gezdim kimyasal düşük dedi beta hcg düşüyordu çünkü ama benim sağ kasığımda dayanamayacağım kadar bir ağrı vardı ve şu an gittiğim doktoru buldum bir tek o anladı. Tek doz iğne ile tedavi etti beni. Metotreksat adı. Kanserli hastalarda kullanılıyor. Hücre çoğalımını durdurup yok ediyor. Benim değer düşük olduğu için tek doz yeterli olmuştu.

Merhaba hanimlar bende hamileyim . 6hafta 4 gunlukmus . evliligimin ilk ayinda . 32 yasindayim esim 37 bende polikistik over vardi . bekarligim kadin hastaliklariyla ugrsmakla gectigi icin ilk andan itibaren korunmak istemedik. Allah nasip etti bu kucuk supriz karsisinda cok saskiniz kimseye diyemiyorjm bile :)) hayirlisiyla saglikla bebeklerimizj kucaklarimza aliriz insaALlah

Merhaba hanimlar bende hamileyim . 6hafta 4 gunlukmus . evliligimin ilk ayinda . 32 yasindayim esim 37 bende polikistik over vardi . bekarligim kadin hastaliklariyla ugrsmakla gectigi icin ilk andan itibaren korunmak istemedik. Allah nasip etti bu kucuk supriz karsisinda cok saskiniz kimseye diyemiyorjm bile :)) hayirlisiyla saglikla bebeklerimizj kucaklarimza aliriz insaALlah
Merhaba bende 6+4 günlük hamileyim ayrıca bende polikistik overim. Doktora gittiğimde bunu söylediğimde o zaman kendini tebrik et polikistik overli olup tesavisiz bi şekilde hamile kalabildiğine demişti :) gerçekten çok şanslıyız.

Merhaba bende 6+4 günlük hamileyim ayrıca bende polikistik overim. Doktora gittiğimde bunu söylediğimde o zaman kendini tebrik et polikistik overli olup tesavisiz bi şekilde hamile kalabildiğine demişti :) gerçekten çok şanslıyız.
Yaaaa beraber bebisimiz olacak nasipse . senin adina da cok sevindim aynen pko hastalari zor bir surwc yasayabiliyor . bekarken burda bir topikte cok bayan vardi bebek icin cok ugrasiyordular .

normalde tatlı, çikolata yemeye bayılan ben hamileliğimden beri bunları yemek istemiyorum. biraz önce bi gofret açtım. bi ısırık aldım bıraktım.
Allah'ım bu ben olamam yaa :skandal:

Ben de aynı durumdayım öğrendiğinden beri bı yudum bile tatlı yiyemedim canım istemiyor ama önceden çok çok severdim :)))

Ben gebe kaldigimin 2.gunu rontgenr girmistim babamla bu agrilarim o sebepten mi diye geliyor aklima hep ama doktorum o an yok olurdu etkilenseydi diyor

Ama bebek de görüntü kese boyutu ve bebeğin boyutu iyi anlamadım ben neden duyulmadığını
Bazen ultrasonda görülüyor kalp atışı ama küçük olduğu için duyulmuyor belki doktor görmüştür ama duyulmamıştır. Allah korusun bi sorun olsa doktor bunu sezerdi ve seni göndermezdi canım korkma sakın.

Valla benim bu 6 haftalık süreçten anladığım birşey varsa galiba oda sabretmek çocuğu küçük bir tohum gibi dusunuyorum yavaş yavaş açacak büyüyecek filan :) yoksa içimdeki noluyor acaba diye kuruntuya uyarsam bitmez bana bu hamilelik :) kalp atışını ben duydum duymadan önce ayni pimpirikler bendede vardı hele ilk başta sadece kese vardı bebek bile yoktu :) keşke bi an önce o hissettiğimiz dönemlere geçsek de demiyor değilim ama sabır :)

Kızlar içinizde en stressiz benim sanırım nerden geliyo bu rahatlık bilmiyorum ama Allah bi serinlik veriyo içime çok şükür cumartesi doktora gidelim diyo eşim pazar günü antalyaya gidiyoruz uçak yolculuğu yapıcaz hem onu bi danışalım diyo ben eşimden rahatım antalyaya gittiğimiz de de muane olabilirim diyorum. Tedavim sürecinde de çok rahattım hep herşey olacağına varır demek istediğim kızlar yer gök duayla dua edicez sağlıklı olması için :KK200:

Kızlar içinizde en stressiz benim sanırım nerden geliyo bu rahatlık bilmiyorum ama Allah bi serinlik veriyo içime çok şükür cumartesi doktora gidelim diyo eşim pazar günü antalyaya gidiyoruz uçak yolculuğu yapıcaz hem onu bi danışalım diyo ben eşimden rahatım antalyaya gittiğimiz de de muane olabilirim diyorum. Tedavim sürecinde de çok rahattım hep herşey olacağına varır demek istediğim kızlar yer gök duayla dua edicez sağlıklı olması için :KK200:
Tatil amaçlımı geliceksiniz? Bende antalyadayım muane ücreti fazla gelmezse doktorumu önerebilirim çok iyi.

Tatil amaçlımı geliceksiniz? Bende antalyadayım muane ücreti fazla gelmezse doktorumu önerebilirim çok iyi.
Eşim antalyalı canım hem tatil hem ziyaret geçende doktorunu tavsiye etmiştin fiyat sorun değil cumartesi doktorum bi daha ne zamana git derse antalyada olursam giderim yoksa isparta da gidicem canım. Sen tekrar yazar mısın doktorunun adını not edeyim

X