- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
Canım negüzel bebeğinin ilk resmini gördünKızlar bugün doktora gittim 5+6 günlük, kese göründü ama kalp atışları duyulmadıdoktor kadınların %70inde duyuluyor dedi.
Ultrason görüntüsü de böyleydi.
Çok gerildim kalp atışları hiç bir zaman duyulmayacak gibi geliyor
Önümüzdeki hafta çağırdı tekrar.Canım negüzel bebeğinin ilk resmini gördün
Gerilme çünkü kalp atımı genelde 6haftanın bitiminde duyulur yani gebeliği öğrendikten sonra iki haftaya ihtiyaç var bir dahaki randevun ne zaman
aminnnnnDaha önceki 2 çocuğumun da hamilelik dönemini de burda geçirmiştim5 sene sonra sürpriz bir şekilde yine buradayım..rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah..
o nasıl yaaaKızlar bugün doktora gittim 5+6 günlük, kese göründü ama kalp atışları duyulmadıdoktor kadınların %70inde duyuluyor dedi.
vajinal mi baktı pekiKızlar bugün doktora gittim 5+6 günlük, kese göründü ama kalp atışları duyulmadıdoktor kadınların %70inde duyuluyor dedi.
Hayır üstten baktı sadece. Vajinal baktırmam zaten. Benim beta ayın 1 inde 3000 di şuan 30000 lere falan gelmiştir 2 ye katlıyor yavajinal mi baktı peki
ooo beta baya iyiymiş senin,Hayır üstten baktı sadece. Vajinal baktırmam zaten. Benim beta ayın 1 inde 3000 di şuan 30000 lere falan gelmiştir 2 ye katlıyor ya
kesen göründüğünde betan kaçtı ilkHayır üstten baktı sadece. Vajinal baktırmam zaten. Benim beta ayın 1 inde 3000 di şuan 30000 lere falan gelmiştir 2 ye katlıyor ya
Geçen Pazartesi görülmedi 3000 deyken vajinal bakmak istediler baktırmadım. daha önce dış gebelik geçirmiştim. Ondan çok korkuyordum bugün dış gebelik olmadığını öğrendim şimdi de kalp atışı yok. Ay cidden çok stresli bir süreçkesen göründüğünde betan kaçtı ilk
önceden dış gebelik tecrübene rağmen vajinal baktırmaman büyük cesaret gerçektenGeçen Pazartesi görülmedi 3000 deyken vajinal bakmak istediler baktırmadım. daha önce dış gebelik geçirmiştim. Ondan çok korkuyordum bugün dış gebelik olmadığını öğrendim şimdi de kalp atışı yok. Ay cidden çok stresli bir süreç
Keseni görebildi mi alttan?önceden dış gebelik tecrübene rağmen vajinal baktırmaman büyük cesaret gerçekten
Valla canim bende rüyamda dün oğlum olduğunu gördüm emziriyor dum falan bende sagliklı sıhhatli kiz evlat istiyorum ama nasip herkes oğlun olacak diye tahmin ediyor :)Kızlar az önce komşumuzu gördüm rüyasında beni bi kız çocuğuyla görmüş eve götürüyomuşum ve hamile olduğumu eşim ve sizden başka kimse bilmiyor sizce mağlum mu oldu ve acaba kızım mı olucak
Canim inşallah bebegin tutunur sende aramıza katılırsın. Sağlıkla insallahKızlar merhaba bende dondurulmuş embriyo transferimi oldum dün inşâAllah bende haziran annesi olabilirim dua edin lütfen tutunsun meleğim
Kızlar bugün doktora gittim 5+6 günlük, kese göründü ama kalp atışları duyulmadıdoktor kadınların %70inde duyuluyor dedi.
Tabi ki duyacaksin mercimek o daha azcik nohut olsun.guzel dusun guzel olur insKızlar bugün doktora gittim 5+6 günlük, kese göründü ama kalp atışları duyulmadıdoktor kadınların %70inde duyuluyor dedi.
Canım niye öyle düşünüyosun ben 5+6da gittim bırak kalp atışını bebek dahi gözükmedi haftaya gözükür bebek dedi demekki kişiden kişiye değişiyor lütfen pozitif düşünelim pozitif olsunKızlar bugün doktora gittim 5+6 günlük, kese göründü ama kalp atışları duyulmadıdoktor kadınların %70inde duyuluyor dedi.
Ama bu haftalarda duyuyormuş geneli o yüzden bir tuhaf oldumTabi ki duyacaksin mercimek o daha azcik nohut olsun.guzel dusun guzel olur ins
Öyle miydi. Sen duyabilmiş miydin kalp atışlarını keseyi gördüğünü hatırlıyorum da.Canım niye öyle düşünüyosun ben 5+6da gittim bırak kalp atışını bebek dahi gözükmedi haftaya gözükür bebek dedi demekki kişiden kişiye değişiyor lütfen pozitif düşünelim pozitif olsun
Duyamadım çünkü bebek bile yoktu daha erken kesen gayet sağlıklı düşük riskin yok dedi haftaya kalp atışı duyulur dedi.Öyle miydi. Sen duyabilmiş miydin kalp atışlarını keseyi gördüğünü hatırlıyorum da.