2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar kan uyuşmazlığı sonucum çıktı anlayan varmı acaba aranızda?
benimle eşim arasında kan uyuşmazlığı vardı hamilelikte belli bi haftalarda uyuşmazlık iğnesi vuruldum.dogum sonrasıda 72 saat geçmeden bir iğne daha vurulmuştum öyle hatırlıyorum genelde 1. bebekte sıkıntı olmuyor diye biliyorum.

benimle eşim arasında kan uyuşmazlığı vardı hamilelikte belli bi haftalarda uyuşmazlık iğnesi vuruldum.dogum sonrasıda 72 saat geçmeden bir iğne daha vurulmuştum öyle hatırlıyorum genelde 1. bebekte sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
ama anne bebek arasındaki kan uyumu hakkında pek bilmiyorum

Kizlar pat diye bir sorum olacak ama kusura bakmayin Aydina yeni tayinimiz cikti. Burali biri var mi aramizda bana kadin dogum doktoru onerebilecek ?

Valla bazen diyorum kızım lütfen 5 dk dinlen sonra devam edersin diye tamam anne sen merak etme susutum birazcık dinlen. Beden dinlenmek istedin çok mu yoruldun basın mi ağrıyor elin mi ağrıyor masaj yapayim mi..... Böyle devam ediyor tamam kızım vazgeçtim devam et diyorum :KK48:
Ayy kıyamam :KK70: benim eşimde çok konusuyo bazen benimde başım ağrıyo işe gidince rahatlıyorum :KK48: babayada çekersek eyvah eyvah:işsiz::KK48:

Feeling07 canim sen sormussun simdi gordum . sonuclarin nasil cikti ? Bana yazar misin yorum yapabilirm

Aynen ben 1. Çocuğum mesela ben de sıkıntı yok. Kardeşimin Kanı değiştirildi doğar doğmaz

Kusura bakmayın söylemeden edemiycem. Lütfen böyle negatif doktorlara gidip muayne olmayın. 6. Haftaya girmeden kalp atışı beklenmez. Ayrıca geç döllenme diye birşey var.
Bunları o doktor bilmiyor mu acaba?
Stres bu süreçte en tehlikeli durum. Nasıl sizi böyle strese sokar.
Sabırla bekleyin. İnşallah bebeğiniz sizinledir.
Ama dış gebeliğimi anlayan tek doktordu o yüzden onu tercih ettim. İnşallah

Kan uyuşmazlığı anne negatif bebek pozitif ise sorundur diye biliyorum canım ama

Haklisin yanlis yazmisim . aklimdakini yazmamisim. Gunluk haytta da boyleyim aklimdakiyle dilimdeki farkli oluyor :)) :))
Baba negatif anne pozitfise bebis de negatif kan grubundysa oluyor .

bendede aynı durum vardı ben negatif eşim pozitif hamileliğin 28. haftasıydı galiba iğne vuruldum.doğum sonrasıda 72 saat geçmeden tekrar iğne vuruldum.1. bebekte sıkıntı olmuyor canım.benim negatif bebeğimin pozitif kan grubu herhangi bir sıkıntı yok

Medical park hastanesi mine erdoğan yılmaza gidiyorum canım çok memnunum gidersen seninde memnun kalıcağını düşünüyorum :)
Bende antalyalıyım canım ama medikal parkda geçen yıl Doğum yapan bir arkadaşım olmuştu Doğumdan önce net bir ücret söylememişler duruma göre değişir demişler ve tam hatırlamıyorum şimdi ama Doğumdan sonra çok yüklü bir fatura ödetmişler o yüzden o hastanenin adını duyunca senlede paylaşmak istedim

Selam kızlar bende bu ay aşılama tedavisi oldum. Kan değerlerim 12-64-116 çıktı inşallah böyle devam eder. Nasip olursa tahmini doğum tarihi 17 hazıran görünüyor. Rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin isteyen herkese nasip etsin. Biz 2 yıldır bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin. Son adet tarihim 10 eylül ilk aşılama tedavim.
Selam benzerliklerimiz var :)
benimde aşılama
Sat 10 eylül ama aşılama tarihini baz alarak hesaplattığımda 13 eylül tahmini Doğum tarihi oluyor aşılama 20 eylülde yapıldı
Hiç dr gittinmi birde son kan tahlilini aşılamanın kaçıncı günü verdin birde Progestan ilaç kullanıyormusun sorularım bu kadar :)

Hayırlı olsun :) amiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Merhaba hoş geldin :)

Günaydın canım ben sabah alıyorum ama uyku düzenim bitti tamamen ya
Başka benim gibi olan var mı acaba ? Sabah erkenden uyanıyorum gece sürekli uyanıyorum haliyle akşamda erkenden yorgun düşüyorum ..
Ben sürekli uyuyorum ve çok yorgun hissediyorummm

X