Erkek kardesim 30 yasinda ikizler burcu.deli gibi ama deli degil cok merhametli ama manyaklik zirve inanilmaz duygusal fakat gel git akillimsi cok çalışkan bir o kadar tembel cok guzel asik olur ayni anda bilmem kac sevgilisi var deli gibi sansli ama sansizda sayilir naber der iyi dersin napim diyebilir yani ole bir tuhaf iste.ikizler benide korkutuyor: ))
Sag kasığımda hic bitmeyen solda ara ara zonklatan bir agri var artincada belime vuruyor.
Kizimda bunlar hic olmamıştı.
Yastan mi diye dusunduruyor
Amin canım hepimiz için InşAllahMaşallah canımm çok güzel artmış değerlerin sağlıkla devam etsin inş
Amin canım inşâAllahİnş canım sıkı sıkı tutunsun sağlıkla büyüsün meleğiniz, emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın rabbim
Yaptır kan testini canımm için rahat etsin, kan testinde çıkıyor geç döllenme değilse. İlk çocuğun mu olacak? HayırlısıMerhabalar yeniden. Benim dün gelmesi gereken adetim gelmedi ve bugün de gelen bir şey yok. Hic olacak gibi de hissetmiyorum ama mantar sorunum var Bir türlü geçmeyen acaba ondan mi ya da çok kafama taktim diye mi gecikiyor diye de düşünmüyor değilim. Yarın kan testi yaptırsam çıkar mi acaba sonuç? Varsa da çıkmazsa çok üzülürüm ama beklemeye de sabrım yok yaBir de hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama işte psikolojik de olabilir. 2 gün önce idrar testim negatifti. Kaybettiğim bebegimdeki hamileligim de adetim geciktikten 15 gun sonra belli olmuştu şimdi de tedirginim o yüzden.
Yok canım anlamadın daha doğrusu ben anlatamadım bende batırdıktan sonra çıkarmıyorum ama doktorum bana iğnenin sondaki olan o kısmını geriye doğru bi çek kontrol et damara filan denk gelmesin dedi. Yani kan alır gibi bi kontrol et kan geliyorsa yapma o batırdığın yere dedi yüksek ihtimal damara denk gelmiştir dedi. Bende kontrol edemiyorum işde niye bilmiyorum ama çok korkuyorum ipne girer girmez hemen yapıyorum çıkarıyorum. Tabi o esnada bakamıyorum bile oraya. Çıkarırken bakıyorum ama bendende biraz geliyor sanki ama çok az o normal galiba.Göbeğe direk yapiyorum batirip cikarmiyorum
İlk gunler kanadi evet
Artik kan gelmiyo pek
Ama göbek mosmor bu arada
Geri cektigimde bi kısmı geri cikiyo sizdede oluyomu oyle
Ayy hadi inşallahh hayırlısıylaaKızlar merhaba bende dondurulmuş embriyo transferimi oldum dün inşâAllah bende haziran annesi olabilirim dua edin lütfen tutunsun meleğim
Evet ilk olacak. Bundan 8 ay önce kalp atışı olmadığından dolayı kaybettim bebeğimi. Ve 5 aydır da deniyoruz. Çok istiyoruz artık inşallah bu defa hamileyimdir ya. Yarın yaptırayım en iyisi yoksa içim rahatlamayacak. :)Yaptır kan testini canımm için rahat etsin, kan testinde çıkıyor geç döllenme değilse. İlk çocuğun mu olacak? Hayırlısı
Afiyet şifa olsun inşâAllah benim önceki gebeliğimde çok bulantım olmuştu 5. Haftada başlamıştı hiççççç birşey yiyemiyırdum su bile içemiyordum ki bizimkisi senelerdir beklenen bi bebekti çok kötü bi durum ama gelip geçiyor o anda geçecek diye düşünemiyor insan keşke bebeğim sağlıkla benimle kalsaydı razıydım yine de herşeye hayırlısı olsun hepimiz içinAy benim de gece gece midem kazandı 1 bardak sütle 1 paket çubuk kraker yedim Allahım hiç gece yemek yemek adetim değildi noluyo bana
Yok canım öyle çıkarıp tekrar batırmak değilde hani iğne girdikden sonra kan alır gibi iğnenin sondaki kısmını geriye doğru çekip kontrol etmeliymişiz. Eğer kan geliyorsa çıkarıp başka bir deliye yapmalıymışız bunu bana hastanedeki enjeksiyon bölümündeki hemşirede demişti. 1000’de 1 de olsa denk geliyor damara onun içün ihmal etme kontrol etmeyi demişti.Ben de iğne kullanıyorum ama hiç öyle bir şey duymadım da yapmadımda. Netten damar yerlerine baktım ona göre vuruyorum. Bazen deriye zor batıyor çıkarıpta tekrar batırırsam ne hale gelirim bilmem
Valla çok güzel özetlemişsin tam bir ikizler miş kardeşin bende böyle biliyorum ikizleriErkek kardesim 30 yasinda ikizler burcu.deli gibi ama deli degil cok merhametli ama manyaklik zirve inanilmaz duygusal fakat gel git akillimsi cok çalışkan bir o kadar tembel cok guzel asik olur ayni anda bilmem kac sevgilisi var deli gibi sansli ama sansizda sayilir naber der iyi dersin napim diyebilir yani ole bir tuhaf iste.ikizler benide korkutuyor: ))
Kan geliyor mu diye bakip igneyi icerde fazla tutmak morarma yapiyor. Gobek deliginde 5 parmak sag alta 5 parmak sol alta yapiyorum. Simdilik sorun yokYok canım öyle çıkarıp tekrar batırmak değilde hani iğne girdikden sonra kan alır gibi iğnenin sondaki kısmını geriye doğru çekip kontrol etmeliymişiz. Eğer kan geliyorsa çıkarıp başka bir deliye yapmalıymışız bunu bana hastanedeki enjeksiyon bölümündeki hemşirede demişti. 1000’de 1 de olsa denk geliyor damara onun içün ihmal etme kontrol etmeyi demişti.
Bende öyleyim. Tatlı hastasıyım. Yeterki çikolata olsun yemeksiz yapabilrn tiplerdendim. Ama şu aralar hiç yemedim canımda istemiyor canım daha çok hamur işi istiyor. Ispanaklı börek filannormalde tatlı, çikolata yemeye bayılan ben hamileliğimden beri bunları yemek istemiyorum. biraz önce bi gofret açtım. bi ısırık aldım bıraktım.
Allah'ım bu ben olamam yaa
İğneyi içerde fazla tutarak kontrol etmiyeceksin zaten kuzum kan alır gibi iğnenin son kısmını çekip kontrol etmeliymişiz bu şekilde yani.Kan geliyor mu diye bakip igneyi icerde fazla tutmak morarma yapiyor. Gobek deliginde 5 parmak sag alta 5 parmak sol alta yapiyorum. Simdilik sorun yok
Bendede az önce aynısı oldu kuzum ılık süt birde içine bir tatlı kaşığı bal atıp içtim. En iyisi bu galiba yoksa gece yiyip yatarsak 20 kilo alırız herhalde bizAy benim de gece gece midem kazandı 1 bardak sütle 1 paket çubuk kraker yedim Allahım hiç gece yemek yemek adetim değildi noluyo bana
Normalde diyetteyim bi 8 kilo verdim dikkatliyim yani geçende yemek programında kadın börek yaptı yapılışını izlerken yok ya dedim güzel yapmadı baştan savdı neyse yemeğe başladılar millet bayıldı böreğe ay çok güzel dedikçe ben bi hoş oldum hayır daha kaç haftaliksin aşerme falan olur mu hemen valla içim bi tuhaf oldu eşime dedim hemen götürdü börekçiyeBende öyleyim. Tatlı hastasıyım. Yeterki çikolata olsun yemeksiz yapabilrn tiplerdendim. Ama şu aralar hiç yemedim canımda istemiyor canım daha çok hamur işi istiyor. Ispanaklı börek filan
Aynen canım ya buna bi dur demeliyimBendede az önce aynısı oldu kuzum ılık süt birde içine bir tatlı kaşığı bal atıp içtim. En iyisi bu galiba yoksa gece yiyip yatarsak 20 kilo alırız herhalde biz
Bende aynı durumdayım yemekle ilgili reklam görünce bile açıkıyorum. Balık aşerdim dün resmenN
Normalde diyetteyim bi 8 kilo verdim dikkatliyim yani geçende yemek programında kadın börek yaptı yapılışını izlerken yok ya dedim güzel yapmadı baştan savdı neyse yemeğe başladılar millet bayıldı böreğe ay çok güzel dedikçe ben bi hoş oldum hayır daha kaç haftaliksin aşerme falan olur mu hemen valla içim bi tuhaf oldu eşime dedim hemen götürdü börekçiyeama bi daha da yemek programı izlememeye karar verdim