2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şimdilik eşim biliyo sadece bi tanede 5 buçuk yaşında oğlum var ikinci bebeğim olucak insallah nasip olursa.
Suan hiç hamile gibi değilim çok şükür bi şikayetim yok inşallah herşey yolundadir biraz ona kafam takık.

Reklam yapsın sıkıntı Yok
Ama reklamdaki gibi de davransın yani ...
İnşallah hepimizin ki güzel gider
ama işte reklamları bilirsiniz. hepsi abartıdır. reklamdaki vaatler çoğu zaman gerçek değildir. sorun da bu...
videoda kendini iyi gösterir ki, müşteri toplasın.
amin canım inşallah

Kızlarım 12 ve 4 yaşında canım, Allah bağışlasın oğlunu, yaa kardeş gibisi varmı benimkilerin arası sekiz yaş çok pişmanım, iknciye yaşı yakın bi kardeşi olsun çok istiyorum

İkizler burcu olması benim de kafamı kurcaliyor

Ne var bu ikizler burcunda, korkuttunuz benide :)

Canm daha ıyym sadece sarı akıntı oluyor bol bol iltihap mı var nedir kahve gelmedi ni daha sen nasılsın senn hamileleik nasıl gdyot

Çok şükür canım gelmesin bidaha inşallah.
Benim şimdilik iyi gidiyor, hiç belirtim yok

Erkek kardesim 30 yasinda ikizler burcu.deli gibi ama deli degil cok merhametli ama manyaklik zirve inanilmaz duygusal fakat gel git akillimsi cok çalışkan bir o kadar tembel cok guzel asik olur ayni anda bilmem kac sevgilisi var deli gibi sansli ama sansizda sayilir naber der iyi dersin napim diyebilir yani ole bir tuhaf iste.ikizler benide korkutuyor: ))

Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yapmistim 6 ay sonra yine 50 idim veriliyor emzirirken ya.
Simdi tabi 15 kilo bir kriter belirledim kendime ama kismet

Kızlar benim mide bulantılarım başladı gibi gerçi iki gündür yollardayım bugün düğün de vardı ondan da olabilir ama bilmiyorum sizde durumlar nasıl

Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yapmistim 6 ay sonra yine 50 idim veriliyor emzirirken ya.
Simdi tabi 15 kilo bir kriter belirledim kendime ama kismet
Bende şimdilik bi hedef koyamadım canım ama olabildiğince az almaya çalışıcam InşAllah

Bende şimdilik bi hedef koyamadım canım ama olabildiğince az almaya çalışıcam InşAllah
Bende umarim
Bide gecen sene hi def yaptirmistim deli karin kaslarim var ne kadar az alirsam o kadar iyi olur insaallah ama suan oturmus tikiniyorum nasil olacaksa

Sag kasığımda hic bitmeyen solda ara ara zonklatan bir agri var artincada belime vuruyor.
Kizimda bunlar hic olmamıştı.
Yastan mi diye dusunduruyor

normalde tatlı, çikolata yemeye bayılan ben hamileliğimden beri bunları yemek istemiyorum. biraz önce bi gofret açtım. bi ısırık aldım bıraktım.
Allah'ım bu ben olamam yaa

Aynen canım ya hiç belirtim yok benimde, inşallah herşey yolundadır

Aboo bizim evde herkes çatlak, bu bizide geçecek desene

Hayırlı olsun keseyi yine de göremeyebiliriz ama 1000 olunca gel dedi benim doktorumda, 2 günde bir 2 kat artıyormuş. Senin de 1000 olmuştur bu durumda

normalde tatlı, çikolata yemeye bayılan ben hamileliğimden beri bunları yemek istemiyorum. biraz önce bi gofret açtım. bi ısırık aldım bıraktım.
Allah'ım bu ben olamam yaa

Ayy bana gönderebilirsin o gofretii

Hiç kötü düşünmüyoruz kötüyü asla çağırmıyoruz
Boşver ağrı var çünkü orda minikler var kendilerini hissettiriyorlar bize :)) 1 hafta önceye kadar sürekli belirti aramıyormuyduk
İşte belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…