- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TesekkulerTHayırli olsun
ama işte reklamları bilirsiniz. hepsi abartıdır. reklamdaki vaatler çoğu zaman gerçek değildir. sorun da bu...Reklam yapsın sıkıntı Yok
Ama reklamdaki gibi de davransın yani ...
İnşallah hepimizin ki güzel gider
Oy maşallah
İlk ve ikinci kaç yaşında. Aynen insan hiç yaşamamış kadar heyecanlı oluyor.
Bilerek yaşamak ayrı güzel
Allah herkese nasip etsin evlat kokusunu
Benim oğlum 4 yaşında. Bakalım ne yapacak kardeşi olunca
Hadi pazartesi keseyi görün inşallah
Bende de akıntı yok bilemedim normaldir heralde
Ben de cumartesi gideceğim doktora daha sadece idrar testi yaptım. Meraktayim o yüzden
Gitmişken kalp atışı da duyarım dedim
Allahım nasip etsin
İkizler burcu olması benim de kafamı kurcaliyor
Canm daha ıyym sadece sarı akıntı oluyor bol bol iltihap mı var nedir kahve gelmedi ni daha sen nasılsın senn hamileleik nasıl gdyot
Erkek kardesim 30 yasinda ikizler burcu.deli gibi ama deli degil cok merhametli ama manyaklik zirve inanilmaz duygusal fakat gel git akillimsi cok çalışkan bir o kadar tembel cok guzel asik olur ayni anda bilmem kac sevgilisi var deli gibi sansli ama sansizda sayilir naber der iyi dersin napim diyebilir yani ole bir tuhaf iste.ikizler benide korkutuyor: ))Kızlarım 12 ve 4 yaşında canım, Allah bağışlasın oğlunu, yaa kardeş gibisi varmı benimkilerin arası sekiz yaş çok pişmanım, iknciye yaşı yakın bi kardeşi olsun çok istiyorum
Ne var bu ikizler burcunda, korkuttunuz benide :)
Çok şükür canım gelmesin bidaha inşallah.
Benim şimdilik iyi gidiyor, hiç belirtim yok
Ben ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yapmistim 6 ay sonra yine 50 idim veriliyor emzirirken ya.Bende kilo almaktan korkuyorum kızlar 71im şimdi elimden geldiğince az yiyip bebeğime faydalı olan şeyleri yiyorum ama buraya bi yazıyolar 9 ay boyunca 15 kilo aldım 25 kilo aldım böyle olmak istemiyorum kilo almaya çok meyilli vücudum
Bende şimdilik bi hedef koyamadım canım ama olabildiğince az almaya çalışıcam InşAllahBen ilkinde 50 ile hamile kalip 97 ile dogum yapmistim 6 ay sonra yine 50 idim veriliyor emzirirken ya.
Simdi tabi 15 kilo bir kriter belirledim kendime ama kismet
Bende umarimBende şimdilik bi hedef koyamadım canım ama olabildiğince az almaya çalışıcam InşAllah
Şimdilik eşim biliyo sadece bi tanede 5 buçuk yaşında oğlum var ikinci bebeğim olucak insallah nasip olursa.
Suan hiç hamile gibi değilim çok şükür bi şikayetim yok inşallah herşey yolundadir biraz ona kafam takık.
Erkek kardesim 30 yasinda ikizler burcu.deli gibi ama deli degil cok merhametli ama manyaklik zirve inanilmaz duygusal fakat gel git akillimsi cok çalışkan bir o kadar tembel cok guzel asik olur ayni anda bilmem kac sevgilisi var deli gibi sansli ama sansizda sayilir naber der iyi dersin napim diyebilir yani ole bir tuhaf iste.ikizler benide korkutuyor: ))
normalde tatlı, çikolata yemeye bayılan ben hamileliğimden beri bunları yemek istemiyorum. biraz önce bi gofret açtım. bi ısırık aldım bıraktım.
Allah'ım bu ben olamam yaa
Maşallah canımm çok güzel artmış değerlerin sağlıkla devam etsin inşAdete iki gün kala 27
Adet günü 54
Adetin 4. Günü 200
Bugün yani 7. Gün 1402 canım
İnş canım sıkı sıkı tutunsun sağlıkla büyüsün meleğiniz, emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın rabbimKızlar merhaba bende dondurulmuş embriyo transferimi oldum dün inşâAllah bende haziran annesi olabilirim dua edin lütfen tutunsun meleğim
Hayırlı akşamlar kizlar, herkesin gebeliği hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebişler inşallah.
Benimde sat 27 ağustos şuan 5+6 geçtiğimiz pazartesi evde test yapıp ögrendim salı günü saglik ocagina gittim kan verdim 249 cikti.Biraz büyüsünde keseyi gorelim diye bekliyorum ama değerlerim ne durumda çok merak ediyorum.Sabah tekrar sağlık ocağında kan testi yaptırıp ona göre randevu alıcam bu hafta için.
Bu arada bende Bursa'dan.
normalde tatlı, çikolata yemeye bayılan ben hamileliğimden beri bunları yemek istemiyorum. biraz önce bi gofret açtım. bi ısırık aldım bıraktım.
Allah'ım bu ben olamam yaa
Hiç kötü düşünmüyoruz kötüyü asla çağırmıyoruzİnsan bir garip oluyor değil mi :)
Benim ki hep ayni noktada
Solda
Belli bi yet var orası resmen zonkluyor
Bugünümüze de şükür İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya ...
Benim hiç bi gebeliğim ilerlemedi