İnşallah canım aramıza hoşgeldinMerabalar hayirli geceler bende nasip olursa haziran annesi olacağım test yaptim 53.7 çıktı eger bir sorun yoksa Rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin insallah bütün herkese
Bir yerde okumştm gebe kadınlar bu dönemde yağlı ve salçalı şeylerden uzak djrmalymş bulantı yı artryormş.Yoğurt soda meyve haşlanmş sebze kraker ben bunları yiyorum iyi geliyor mideyi rahatkatyor tavsiye ederimBen ne yesem midem bulanıyo özellikle yağlı birşey yediğimde ama çok da acıkıyorum ne yapsam bilemedim
Hoşgeldiniz aramızaNasipse bende haziran annesi olacağım
Hersey yolunda ilerlesinde bu defada agrili olsun o zaman.10 yil gecince unutmusum cogu seyi zateniyice gözüm korkttu şu an 16 haziran beklenen tarih ama 20 mayısa çekebilirim sanki sezeryan nasıl olsa miiss gibi boğa olsun
Bende de aynı ağrı var benim ilkinde de olmuştu. Normal keyfini çıkaralım
Gunaydin.folikasid uyku mu kaciriyor ki ben gunun tam ortasında aliyorum farketmedim hicHoşgeldiniz aramıza
Hayırlı olsun
Herkese günaydın kızlar
Gerçekten iyi uyudum folik asidi gece almayınca
Sanırım işe yaradı
Feeling sen uyuyabildin mi
Ayy bana gönderebilirsin o gofretii
Aynen şaşkınlık içindeyimNe güzel işte zararlı şeyleri yedirtmiyor bebiş maşallah
Hayırlı olsun :) amiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMerabalar hayirli geceler bende nasip olursa haziran annesi olacağım test yaptim 53.7 çıktı eger bir sorun yoksa Rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin insallah bütün herkese
Merhaba hoş geldin :)Nasipse bende haziran annesi olacağım
Günaydın canım ben sabah alıyorum ama uyku düzenim bitti tamamen yaHoşgeldiniz aramıza
Hayırlı olsun
Herkese günaydın kızlar
Sanırım işe yaradı
Sag kasığımda hic bitmeyen solda ara ara zonklatan bir agri var artincada
hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşMerabalar hayirli geceler bende nasip olursa haziran annesi olacağım test yaptim 53.7 çıktı eger bir sorun yoksa Rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin insallah bütün herkese
Hadi inş:) hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinNasipse bende haziran annesi olacağım
Bende uyudum canım sadece bulantım oluyor ondan zor uyuyorum ama hapı içince bulantım olmasa dahi uyuyamıyordumHoşgeldiniz aramıza
Hayırlı olsun
Herkese günaydın kızlar
Sanırım işe yaradı
canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun.inş.Allah en kısa zamanda nasip eder.Günaydın herkese ben adet oldum sabah uyanınca gördüm çok üzüldüm ya bu ay aşırı umutlanmıştım bütün belirtiler ilk defa bu kadar netti gecikme de olunca tamam dedim ama olmamış yinehepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum maalesef aranızda değilim.