2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben ne yesem midem bulanıyo özellikle yağlı birşey yediğimde ama çok da acıkıyorum ne yapsam bilemedim
Bir yerde okumştm gebe kadınlar bu dönemde yağlı ve salçalı şeylerden uzak djrmalymş bulantı yı artryormş.Yoğurt soda meyve haşlanmş sebze kraker ben bunları yiyorum iyi geliyor mideyi rahatkatyor tavsiye ederim

iyice gözüm korkttu şu an 16 haziran beklenen tarih ama 20 mayısa çekebilirim sanki sezeryan nasıl olsa miiss gibi boğa olsun

Bende de aynı ağrı var benim ilkinde de olmuştu. Normal keyfini çıkaralım
Hersey yolunda ilerlesinde bu defada agrili olsun o zaman.10 yil gecince unutmusum cogu seyi zaten

Hoşgeldiniz aramıza
Hayırlı olsun

Herkese günaydın kızlar
Gerçekten iyi uyudum folik asidi gece almayınca
Sanırım işe yaradı
Feeling sen uyuyabildin mi
Gunaydin.folikasid uyku mu kaciriyor ki ben gunun tam ortasında aliyorum farketmedim hic

Merabalar hayirli geceler bende nasip olursa haziran annesi olacağım test yaptim 53.7 çıktı eger bir sorun yoksa Rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin insallah bütün herkese
Hayırlı olsun :) amiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Nasipse bende haziran annesi olacağım
Merhaba hoş geldin :)

Hoşgeldiniz aramıza
Hayırlı olsun

Herkese günaydın kızlar
Sanırım işe yaradı
Günaydın canım ben sabah alıyorum ama uyku düzenim bitti tamamen ya
Başka benim gibi olan var mı acaba ? Sabah erkenden uyanıyorum gece sürekli uyanıyorum haliyle akşamda erkenden yorgun düşüyorum ..

Hoşgeldiniz aramıza
Hayırlı olsun

Herkese günaydın kızlar
Sanırım işe yaradı
Bende uyudum canım sadece bulantım oluyor ondan zor uyuyorum ama hapı içince bulantım olmasa dahi uyuyamıyordum

Günaydın herkese ben adet oldum sabah uyanınca gördüm çok üzüldüm ya bu ay aşırı umutlanmıştım bütün belirtiler ilk defa bu kadar netti gecikme de olunca tamam dedim ama olmamış yine hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum maalesef aranızda değilim.

canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun.inş.Allah en kısa zamanda nasip eder.

Kızlar bugün doktora gittim 5+6 günlük, kese göründü ama kalp atışları duyulmadı doktor kadınların %70inde duyuluyor dedi.
Ultrason görüntüsü de böyleydi.
Çok gerildim kalp atışları hiç bir zaman duyulmayacak gibi geliyor

Eklentiler

• image.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…