Hayırlı olsun tatlııım darısı başımıza inş.. Kaç haftalıkken gördün?Selam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Yani kalp atışını görebiliyorum. Dinlememize gerek yok demişHayırlı olsun canımkaç haftalıksın?
Ben anlamadım nasıl görebildiklerini dinlemek istemiyor ?
Ayrıca salgın mı var ne beninde boğazım çok kötü acıyor adaçayı ile gargara yaptım zararlı biliyorum ama dayanamadım iki yudumcuk içtim bir tanede küçük sarımsağı hap gibi yuttum var mı başka bitkisel önerisi olan
soğan ağır geliyor bana biraz canım şimdilik. Yemeklerdeki kavrulmuş soğan değilde daha çok salatadaki soğan.Kızlar şuan midenizi bulandıran yedikten sonra rahatsız olduğunuz birşey var mı?
Çok sevdiğim kahveyi içemedm ben Canm kötü kokuyı her şey bana artık hormonların etkisi işte sen ne yiyemedinKızlar şuan midenizi bulandıran yedikten sonra rahatsız olduğunuz birşey var mı?
Kızlaaar benim karnım çok şiş. 1 aylık değilde 5 aylık hamileyim sanki..
Öncesinde 40 gündür adet görmemiştim o zaman da şişti. Ondan mı kaldı bana. Sizde göbüş durumları nasıl
Canım ben de aynı durumdayım, karnım aşırı şiş
Selam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Günaydın selvicim. Aynen ben de.
Canım o şişlik bende de var hamilelik öncesi tedavide hormon ilaçları kullandigimdan dolayıKızlaaar benim karnım çok şiş. 1 aylık değilde 5 aylık hamileyim sanki..
Öncesinde 40 gündür adet görmemiştim o zaman da şişti. Ondan mı kaldı bana. Sizde göbüş durumları nasıl
Günaydın selvicim. Aynen ben de.
İlk hamileligimde okumuştum. Anne adayı uyanıyormus ki doğumdan sonra uykusuz kalmaya alışsın.
Mucize gibi.
Çok şükür
Nasılsın bu arada
Oy maşallahMucize gerçekten, benim üçüncü olcak ama ilk gibi heyecanlıyım, sanki hiçbirşey bilmiyorum.
Çok şükür iyiyim, belirtilerim azaldı ondan bi tedirginlik var, progestandan kullanıyorum belki ondandır, Pazartesi keseyi görsem rahatlıycam
Sen nasılsın canım?
İkizler burcu olması benim de kafamı kurcaliyor
Canm daha ıyym sadece sarı akıntı oluyor bol bol iltihap mı var nedir kahve gelmedi ni daha sen nasılsın senn hamileleik nasıl gdyotS S N O W F L A K E nasıl oldun canım,
S Susuem canım hayırlı olsunn, darısı bizlee inşallah
P Prensescann inşallah yerleşmedir, kötü düşünme canım, dualarım seninle