valla tam olarak çektirmiyor aslında ben kaşınıyorm biraz çektirsede hamile olduğumu anlasam diyeGeçmiş olsun canım şimdiden çektiriyor senin minik desene :) inşallah güzel haberler alırsın
Biraz daha büyüsün tekmeleriyle hissettirir hamileliği inşallah :)valla tam olarak çektirmiyor aslında ben kaşınıyorm biraz çektirsede hamile olduğumu anlasam diye
ayy inşallah ne kadar güzel şeyler yaaBiraz daha büyüsün tekmeleriyle hissettirir hamileliği inşallah :)
Gerçekten düşüncesi bile çok çok güzel inşallah isteyen herkes Yaşar bu duyguları :)ayy inşallah ne kadar güzel şeyler yaa
Ya ben de aynı şeyi hissediyorum. Sanki böyle üşütmüşüm gibi ara ara da yanıyo gibi oluyo bulantı dedikleri bu mu oluyor anlamadım gittiKızlaar benimde bulantı değilde midem çok kötü yediğim bir şey dokunmuş gibi sürekli üşütmüş gibi canım yemekte istemiyo
İkisi karışıktıkırmızı kan mı geldi, yoksa kahverengi mi?
Hayırlı olsun canımSelam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Oh ohh süperrr :)))Kızlar 2 gün önce beta hcg değerim 80 di bugün tekrar ölçtürdük 280 olmuş çok şükür bidahada kan vermeyeceğim. Doktorumuz haftaya cumartesi çağırdı kese için inşallah görürürz.
yok canım bulantı değil olsa yemek falan bile yaptırmıyor inşallah böyle devam eder bakalım bir yandan da olsunda kendini hissettirsin diyorum :/ 6 haftalık olduk tık belirti yokYa ben de aynı şeyi hissediyorum. Sanki böyle üşütmüşüm gibi ara ara da yanıyo gibi oluyo bulantı dedikleri bu mu oluyor anlamadım gitti
canımm hayırlı olsunn darısı bize ama dediğini hiç duymamıştım her ultrasonda da dinleniyor diye biliyorumSelam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Yok canım benim bir geced n bişey olmaz köyü düşünüp germe kendiniİyi geceler Kızlar. Bu gece kv’deyiz. Ev rutubet kokuyor aşırı. Bir zararı olur mu acaba bebeğe boğazım çok acıyor
Benim hiç acımıyordu valla buraya gelince olduAyrıca salgın mı var ne beninde boğazım çok kötü acıyor adaçayı ile gargara yaptım zararlı biliyorum ama dayanamadım iki yudumcuk içtim bir tanede küçük sarımsağı hap gibi yuttum var mı başka bitkisel önerisi olan
Uuıff fenaBenim hiç acımıyordu valla buraya gelince oldubir de kv boya yaptı saçına onun kokusu mahvoldum
Yerleşme olabilir canım. Yine de Bi doktora git tabi iyi olurİkisi karışıktı
Bitmeyen bir sol kasıkağrısı da var
Sanırım yarın bi dr bulmam gerekiyor ...
Hahaa tamam canım. Şu ilk muayeneleri atlatayım da bakayımKesinlikle aklının bir köşesinde kalsın yinede canim değerlendir yani.
Çünkü güven çok önemli bir unsur.İnsan rahat ediyor..
Gelirsen haberimde olsun bebisleri tanistiririz
Sarımsak en iyisi canım doğal antibiyotik. Toparlar o seni baya.Ayrıca salgın mı var ne beninde boğazım çok kötü acıyor adaçayı ile gargara yaptım zararlı biliyorum ama dayanamadım iki yudumcuk içtim bir tanede küçük sarımsağı hap gibi yuttum var mı başka bitkisel önerisi olan