2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlaaar benim karnım çok şiş. 1 aylık değilde 5 aylık hamileyim sanki..
Öncesinde 40 gündür adet görmemiştim o zaman da şişti. Ondan mı kaldı bana. Sizde göbüş durumları nasıl
Benimde çok şiş çok rahatsızım pantalonların beli rahatsız ediyor

Ahh ne güzel hayırlı olsun canım artık sen gerçek bir hamilesin dr lar kalp atımından sonra hamile kabul ediyorlsrmış :))) darısı bize inş
Kaç haftalıksın

Kızlar akıntınız ne durumda, kupkuruyum ben, normal mi?
Canim bende bazen kuruyum bazende sarımtrak akinti geliyor arada

İkizler olması herkesin endişesi :)))) günaydın kızlar mutlu pazarlar
Günaydın canim.

Kizlar folik asit kullaniyomusunuz?
Kimler kullanmiyor?
Ben 3 gündür kullanıyorum. Doktora gideyim kafama göre almayayım dedim gidene kadar hamile kalmışım zaten:)

Canim geçmiş olsun . Inşallah hiç sıkıntı olmaz . Sadece yerlesmedir güzel haberlerle evine dönüp eşine mutlulukla haberi verirsin inşallah . Güzel düşün güzel olsun. Haberlerini bekliyoruz

Benimde böyle hafiften migde bulantim devam ediyor bir kac gündür canim. Bir şey yemek istemiyor zorla yiyorum . Keyifsiz oluyorum ister istrmrz . Ama sonra buna fa sukur diyorum :)

Merhaba sevindim ortak bir noktamız daha olduğuna ben yıllarca Ispata da yaşadım ve görev yaptım. Ayrıca eşimde Ispatalı artık bende Ispartalı sayılırım.
Memleketemizin gelinisiniz yani hocam ne güzel bende gurbet ellerde düştük görev derdine siirtte yaşıyoruz . 6 aydır evimi görmedim bir iki haftaya ispartaya gelicem InşAllah anama babama doyasıya kalıcam

Memleketemizin gelinisiniz yani hocam ne güzel bende gurbet ellerde düştük görev derdine siirtte yaşıyoruz . 6 aydır evimi görmedim bir iki haftaya ispartaya gelicem InşAllah anama babama doyasıya kalıcam
Mutlu huzurlu saglikli olalimda gurbette olsakta gidip görürüz insallah Sizi diger konularda da görmüştüm sizinde tup bebek degil mi ? O nedenle bir ortak noktamiz daha cikti dedim. Benimde tup bebek.

Gözün aydın canım darısı bize insallah

Kanlar çıkınca srnla görüşeceğiz
Ben de iyi haber olsun çok istiyorum
Teşekkür ederim elbette yazarım
Eşimin hala hiçbirşeyden haberi yok
Canım güzel sonuçlarını bekliyoruz insallah. Eşine geldikten sonra güzel süpriz yaparsin

Günaydın kızlar. Nasılsınız . Bende hamilelik belirtisi yok gibi. Sadece başım çok ağrıyor gözlerimi açamıyorum surekli agliyor gibi göz yaşı geliyor başına gelen var mı dayanamıyorum baş ağrısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…