- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
Benimde çok şiş çok rahatsızım pantalonların beli rahatsız ediyorKızlaaar benim karnım çok şiş. 1 aylık değilde 5 aylık hamileyim sanki..
Öncesinde 40 gündür adet görmemiştim o zaman da şişti. Ondan mı kaldı bana. Sizde göbüş durumları nasıl
Yaa korktum şimdi gargara dan bişey olmaz diye düşünmüştümAman ada çayından uzak dur.
Onun yerine süt iç balli..
Sarımsak tamamen faydalı tam bir antibiyotik her gün bence alınmalı ilaç niyetine
Ahh ne güzel hayırlı olsun canım artık sen gerçek bir hamilesin dr lar kalp atımından sonra hamile kabul ediyorlsrmış :))) darısı bize inşSelam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Canim bende bazen kuruyum bazende sarımtrak akinti geliyor aradaKızlar akıntınız ne durumda, kupkuruyum ben, normal mi?
Günaydın canim.İkizler olması herkesin endişesi :)))) günaydın kızlar mutlu pazarlar
Ben 3 gündür kullanıyorum. Doktora gideyim kafama göre almayayım dedim gidene kadar hamile kalmışım zaten:)Kizlar folik asit kullaniyomusunuz?
Kimler kullanmiyor?
Nöbetçi kadın Doğum olan öZel hastane ile görüştüm, 444 lü numara git dr var dedi, geldim , ama dr gelmemiş daha , bi sürü para bayacağım buraya da ,
yani pazar günü dr bulmak çok zor biliyordum böyle olacağını
Bekliyorum dr u hem korku hem gerginlik hepsi bi arada , dr gelecek hcg isteyecek iki saat de onu bekle ......
İşimiz çok zor ama bebekler sağlıklı olduktan sonra hepsi unutulur ne diyeyim
Memleketemizin gelinisiniz yani hocam ne güzelMerhaba sevindim ortak bir noktamız daha olduğunaben yıllarca Ispata da yaşadım ve görev yaptım. Ayrıca eşimde Ispatalı artık bende Ispartalı sayılırım.
Her zaman bulanıyor benim acıkıyorum yemek yiyince çok rahatsız oluyorum kusuyorumkizlar benim dunden beri midem bulaniyo sabah ve akşam başladi artik galiba. sizde başladimi?
Tek fark kilomun 56 olması allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYaş - 23
Son adet tarihi - 26.08.2018
Doğum tarihi - 03.06.2019
Başlangıç kilosu - 53
İlk bebek
Şehir - Balıkesir
Feeling07
Benim arada ağrıyor keskin bi acı giriyorKasıklarında acı hisseden var mı ?
Kanlar çıkınca srnla görüşeceğizİyi haberlerini bekliyoruz P Prensescann
Mutlu huzurlu saglikli olalimda gurbette olsakta gidip görürüz insallahMemleketemizin gelinisiniz yani hocam ne güzelbende gurbet ellerde düştük görev derdine siirtte yaşıyoruz . 6 aydır evimi görmedim bir iki haftaya ispartaya gelicem InşAllah anama babama doyasıya kalıcam
Gözün aydın canım darısı bize insallahSelam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Canım güzel sonuçlarını bekliyoruz insallah. Eşine geldikten sonra güzel süpriz yaparsinKanlar çıkınca srnla görüşeceğiz
Ben de iyi haber olsun çok istiyorum
Teşekkür ederim elbette yazarım
Eşimin hala hiçbirşeyden haberi yok
İnş canımCanım güzel sonuçlarını bekliyoruz insallah. Eşine geldikten sonra güzel süpriz yaparsin
Tatlım 6+3de gördük :) yani belli ediyor ya kalp atışı kendini doktor sesini dinlemek zararlı olabilir dedi sadece ultrasonda görmüş olduk :)Hayırlı olsun canımkaç haftalıksın?
Ben anlamadım nasıl görebildiklerini dinlemek istemiyor ?
6+4 oldu bakalim :) amin canım darısı hepinizin başına değişik bir duygu ama artık hamile gibi hissediyorumAhh ne güzel hayırlı olsun canım artık sen gerçek bir hamilesin dr lar kalp atımından sonra hamile kabul ediyorlsrmış :))) darısı bize inş
Kaç haftalıksın