- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
hoşbuldum canımm evet ya hep gençler haziran annesi olmuş diyordum bendeAa yasitim geldi hoşgeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum canımm evet ya hep gençler haziran annesi olmuş diyordum bendeAa yasitim geldi hoşgeldi
Canım hayırlı uğurlu olsun gözn aydınSelam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsundoktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza
Bende bişey yok kuzum dümdüz halaKızlaaar benim karnım çok şiş. 1 aylık değilde 5 aylık hamileyim sanki..
Öncesinde 40 gündür adet görmemiştim o zaman da şişti. Ondan mı kaldı bana. Sizde göbüş durumları nasıl
Canım bende en ufak bulantı yok koku hassasiyetide olmadı henüzKızlar şuan midenizi bulandıran yedikten sonra rahatsız olduğunuz birşey var mı?
Aaa ne kadar güzel. Ben de öğrendiğimden beri sabah 6 da uyanıyorum heyecandan diyordumGünaydın selvicim. Aynen ben de.
İlk hamileligimde okumuştum. Anne adayı uyanıyormus ki doğumdan sonra uykusuz kalmaya alışsın.
Mucize gibi.
Çok şükür
Nasılsın bu arada
oKızlar akıntınız ne durumda, kupkuruyum ben, normal mi?
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)Herkese günaydın
Bu gruptaki herkesin gebeliğini öğrendikten sonraki ilk endişesi ikizler burcu olacağı sanirim :))
Ben henüz ilk liste icin bilgilerimi yazmadim kizlar
Daha önce kayiplarim var o nedenle doktorda netleşsin ondan sonra yazdiracagim
bende 5. haftanın içindeyim canim 2. hamileliğim bulantılar ne zaman başlayacak diye bekliyorum... ilk hamileliğimde 10. haftada başladı 2 ay sürdü çok gena kustum özellikle sabahları 15-20 kez wc ye girmişliğim var..Uzanıyorum ama kafa binbeşyüz ...
Dinlenme kategorisine giriyor mu acaba ? :) Evde de yalnızım zaten
Sol kasığımda ağrı olmadaydı kafam daha rahat ederdi ya
Progesteron fitil koydum uzanıyorum
Sen kaç haftalıksın
Teşekkür ederimS S N O W F L A K E nasıl oldun canım,
@Susuem canım hayırlı olsunn, darısı bizlee inşallah
P Prensescann inşallah yerleşmedir, kötü düşünme canım, dualarım seninle
Ben daha o derece ilerlemiş bi gebelik yaşayamadım ,bende 5. haftanın içindeyim canim 2. hamileliğim bulantılar ne zaman başlayacak diye bekliyorum... ilk hamileliğimde 10. haftada başladı 2 ay sürdü çok gena kustum özellikle sabahları 15-20 kez wc ye girmişliğim var..
sen nasıl oldun kanama geçdimi?
nasıl olacak böyle bilemedim. pzt doktora gittiğimde sorayım. zaten o şişlik yüzünden hamile kalmadan önce kaç kişi hamile misin diye sordu.Canım o şişlik bende de var hamilelik öncesi tedavide hormon ilaçları kullandigimdan dolayı
Merhaba sevindim ortak bir noktamız daha olduğuna ben yıllarca Ispata da yaşadım ve görev yaptım. Ayrıca eşimde Ispatalı artık bende Ispartalı sayılırım.Ayy bende ıspartalıyım siz nerelisiniz iş icabı falan mı ordasiniz
ben kullanıyorum. ta ki ilk doktora gidip, gebelik düşünüyorum diye doktor önerdiğinden beri. 4 ay oldu sanırım ama arada almadığım günler oluyordu.Kizlar folik asit kullaniyomusunuz?
Kimler kullanmiyor?
bende de akıntı yok. bilmem kiKızlar akıntınız ne durumda, kupkuruyum ben, normal mi?
bugünde pazar.. doktorun varsa bi görüşseydin. nasıl yapacaksın?Ben daha o derece ilerlemiş bi gebelik yaşayamadım ,
Bilmiyorum bulantı kusma vs ...
ağrım devam ediyor maalesef
Kanama Yok progesteron koyuyorum ondan olabilir kan durması ama sol kasık zonkluyor bildiğin
Folbiol kullanyorum ben öğrendiğinden beri canm sen?Kizlar folik asit kullaniyomusunuz?
Kimler kullanmiyor?
herkes kullanması lazım sende başla canımKizlar folik asit kullaniyomusunuz?
Kimler kullanmiyor?
Nöbetçi kadın Doğum olan öZel hastane ile görüştüm, 444 lü numara git dr var dedi, geldim , ama dr gelmemiş daha , bi sürü para bayacağım buraya da ,bugünde pazar.. doktorun varsa bi görüşseydin. nasıl yapacaksın?
Moralini bozma canım güzel sonuçlar alırsın inşallahNöbetçi kadın Doğum olan öZel hastane ile görüştüm, 444 lü numara git dr var dedi, geldim , ama dr gelmemiş daha , bi sürü para bayacağım buraya da ,
yani pazar günü dr bulmak çok zor biliyordum böyle olacağını
Bekliyorum dr u hem korku hem gerginlik hepsi bi arada , dr gelecek hcg isteyecek iki saat de onu bekle ......
İşimiz çok zor ama bebekler sağlıklı olduktan sonra hepsi unutulur ne diyeyim
Canım biz korunmayı bırakınca doktor önerisiyle hemen başlamıştım zaten 2. Ayda haberi aldık hala da devam ediyorum 3. Kutum bitmek üzere şuan. Arkadaşın dediği gibi hamilelikten 3 ay önce başlanmasını tavsiye ediyorlar. Vücutta yeni hücre oluşumu , bebeğinde beyin ve omirilik gelişimi için..Kizlar folik asit kullaniyomusunuz?
Kimler kullanmiyor?
İnşallah güzel şeyler duyarsın canım dualarımız seninleNöbetçi kadın Doğum olan öZel hastane ile görüştüm, 444 lü numara git dr var dedi, geldim , ama dr gelmemiş daha , bi sürü para bayacağım buraya da ,
yani pazar günü dr bulmak çok zor biliyordum böyle olacağını
Bekliyorum dr u hem korku hem gerginlik hepsi bi arada , dr gelecek hcg isteyecek iki saat de onu bekle ......
İşimiz çok zor ama bebekler sağlıklı olduktan sonra hepsi unutulur ne diyeyim