2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım hayırlı uğurlu olsun gözn aydın
Kızlaaar benim karnım çok şiş. 1 aylık değilde 5 aylık hamileyim sanki..
Öncesinde 40 gündür adet görmemiştim o zaman da şişti. Ondan mı kaldı bana. Sizde göbüş durumları nasıl
Bende bişey yok kuzum dümdüz hala
Kızlar şuan midenizi bulandıran yedikten sonra rahatsız olduğunuz birşey var mı?
Canım bende en ufak bulantı yok koku hassasiyetide olmadı henüz
Günaydın selvicim. Aynen ben de.
İlk hamileligimde okumuştum. Anne adayı uyanıyormus ki doğumdan sonra uykusuz kalmaya alışsın.
Mucize gibi.
Çok şükür
Nasılsın bu arada
Aaa ne kadar güzel. Ben de öğrendiğimden beri sabah 6 da uyanıyorum heyecandan diyordum
Kızlar akıntınız ne durumda, kupkuruyum ben, normal mi?
o
Canm ben de akıntı ara ara ama kuruyum genelde bende

Herkese günaydın kızlar gününüz güzel geçsin

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
İkizler olcak ama öyle severiz sıpaları napalımyeter ki sağlıklı olsunlar

bende 5. haftanın içindeyim canim 2. hamileliğim bulantılar ne zaman başlayacak diye bekliyorum... ilk hamileliğimde 10. haftada başladı 2 ay sürdü çok gena kustum özellikle sabahları 15-20 kez wc ye girmişliğim var..
sen nasıl oldun kanama geçdimi?

çok fazla akıntım var benimde.. ama endişelenxek bişey değil o keseyi koruma amaçlı vücut salgılıyormuş

Ben daha o derece ilerlemiş bi gebelik yaşayamadım ,
Bilmiyorum bulantı kusma vs ...
ağrım devam ediyor maalesef
Kanama Yok progesteron koyuyorum ondan olabilir kan durması ama sol kasık zonkluyor bildiğin

Canım o şişlik bende de var hamilelik öncesi tedavide hormon ilaçları kullandigimdan dolayı
nasıl olacak böyle bilemedim. pzt doktora gittiğimde sorayım. zaten o şişlik yüzünden hamile kalmadan önce kaç kişi hamile misin diye sordu.
büyük pot kırdılar, alacakları olsun

Kizlar folik asit kullaniyomusunuz?
Kimler kullanmiyor?
ben kullanıyorum. ta ki ilk doktora gidip, gebelik düşünüyorum diye doktor önerdiğinden beri. 4 ay oldu sanırım ama arada almadığım günler oluyordu.
Zaten folik asiti hamile kalmadan önce kullanmamız lazım. Bebeğin omurilik sağlığı için diyeyim kısaca. Biz hamileliğimizi öğrendiğimizde omurilik oluşum süreci zaten çoktaaan başlamış oluyor. O yüzden hamile kalmadan önce 3 ay, hamilelik boyunca da ilk 3 ay öneriyorlar.

Ben daha o derece ilerlemiş bi gebelik yaşayamadım ,
Bilmiyorum bulantı kusma vs ...
ağrım devam ediyor maalesef
Kanama Yok progesteron koyuyorum ondan olabilir kan durması ama sol kasık zonkluyor bildiğin
bugünde pazar.. doktorun varsa bi görüşseydin. nasıl yapacaksın?

bugünde pazar.. doktorun varsa bi görüşseydin. nasıl yapacaksın?
Nöbetçi kadın Doğum olan öZel hastane ile görüştüm, 444 lü numara git dr var dedi, geldim , ama dr gelmemiş daha , bi sürü para bayacağım buraya da ,
yani pazar günü dr bulmak çok zor biliyordum böyle olacağını
Bekliyorum dr u hem korku hem gerginlik hepsi bi arada , dr gelecek hcg isteyecek iki saat de onu bekle ......
İşimiz çok zor ama bebekler sağlıklı olduktan sonra hepsi unutulur ne diyeyim

Moralini bozma canım güzel sonuçlar alırsın inşallah

Kizlar folik asit kullaniyomusunuz?
Kimler kullanmiyor?
Canım biz korunmayı bırakınca doktor önerisiyle hemen başlamıştım zaten 2. Ayda haberi aldık hala da devam ediyorum 3. Kutum bitmek üzere şuan. Arkadaşın dediği gibi hamilelikten 3 ay önce başlanmasını tavsiye ediyorlar. Vücutta yeni hücre oluşumu , bebeğinde beyin ve omirilik gelişimi için..
İnşallah güzel şeyler duyarsın canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…