2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlaar benimde bulantı değilde midem çok kötü yediğim bir şey dokunmuş gibi sürekli üşütmüş gibi canım yemekte istemiyo :KK43:
Ya ben de aynı şeyi hissediyorum. Sanki böyle üşütmüşüm gibi ara ara da yanıyo gibi oluyo bulantı dedikleri bu mu oluyor anlamadım gitti

Selam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsun:halay:doktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza :dua:

Selam kızlar sanırım topiğin ilk kalp atışı göreni ben oldum alırım bi hayırlı olsun:halay:doktorum gorebildiklerimizi dinlemek istemiyoruz çünkü doppler zarar verebilir dedi haberiniz olsun sanırım sonrası için gelişim sıkıntısı yapıyormuş bebeğin kalbinde . Allah hepinize nasip etsin inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza :dua:
Hayırlı olsun canım:KK200: kaç haftalıksın?
Ben anlamadım nasıl görebildiklerini dinlemek istemiyor ?

Ya ben de aynı şeyi hissediyorum. Sanki böyle üşütmüşüm gibi ara ara da yanıyo gibi oluyo bulantı dedikleri bu mu oluyor anlamadım gitti
yok canım bulantı değil olsa yemek falan bile yaptırmıyor inşallah böyle devam eder bakalım bir yandan da olsunda kendini hissettirsin diyorum :/ 6 haftalık olduk tık belirti yok
canımm hayırlı olsunn darısı bize ama dediğini hiç duymamıştım her ultrasonda da dinleniyor diye biliyorum

İyi geceler Kızlar. Bu gece kv’deyiz. Ev rutubet kokuyor aşırı. Bir zararı olur mu acaba bebeğe boğazım çok acıyor

Ayrıca salgın mı var ne beninde boğazım çok kötü acıyor adaçayı ile gargara yaptım zararlı biliyorum ama dayanamadım iki yudumcuk içtim bir tanede küçük sarımsağı hap gibi yuttum var mı başka bitkisel önerisi olan

Ayrıca salgın mı var ne beninde boğazım çok kötü acıyor adaçayı ile gargara yaptım zararlı biliyorum ama dayanamadım iki yudumcuk içtim bir tanede küçük sarımsağı hap gibi yuttum var mı başka bitkisel önerisi olan
Benim hiç acımıyordu valla buraya gelince oldu :KK43: bir de kv boya yaptı saçına onun kokusu mahvoldum

Kızlaaar benim karnım çok şiş. 1 aylık değilde 5 aylık hamileyim sanki..
Öncesinde 40 gündür adet görmemiştim o zaman da şişti. Ondan mı kaldı bana. Sizde göbüş durumları nasıl

Sarımsak en iyisi canım doğal antibiyotik. Toparlar o seni baya.

X