2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
O an gitseydin ne yapacaklardı ki ? Ben fitil koydum , önceki gebeliğimde kan gördüğüm an gittim , progesteron verdi koy dedi
Elbette çok gerginim sebebini öğrenmek istiyorum ama yalnızım eşim şehir dışında , o yüzden biraz beklemeyi tercih ettim
Senin ne kadarlıktı düşüğün ?

Merhabalar herkese öncelikle Rabbim sağlıklı sıhhatli bir hamilelik, sonrada saglikla ve hayirla bebeklerimize kavusmayi nasip eder insallah . Bende konuyu takip ediyordum ve artik yazayim dedim. Feeling07 benide listeye alırsan sevinirim. Yaş 36 _ sat 26.08.2018 _ Isparta_ 3. Cocuk ve kilo 58

sağol canım.. karataştan memnun kalmazsam kent'ede bakarım. zaten bir süre doktor seçmek için hep farklı doktorlara gidicem
ama evet pahalıymış gerçekten. ayda 1 sefer gidilse iyi de.. daha sık gidersem yanarım

Kızlar 2 gün önce beta hcg değerim 80 di bugün tekrar ölçtürdük 280 olmuş çok şükür bidahada kan vermeyeceğim. Doktorumuz haftaya cumartesi çağırdı kese için inşallah görürürz.

Ayy bende ıspartalıyım siz nerelisiniz iş icabı falan mı ordasiniz

Benim de 7 veya 8 haftalıktı canım.. ya nebilym işte o zaman hiç başıma böyle bişey gelmemişti sonradan çok duydum kanamadan sonra doktora gidip ilaç filan kullanıp iyileşenleri ben de keşke gitseydim filan demiştim kendime. Tam kalp atışı duyuldu birdahaki gittiğimde de kalp atışı yoktu sonrada kürtaj oldum canım Allah kimseye göstermesin inşallah gerçi biz ne yaparsak yapalım o yaşayacaksa ne olursa olsun yaşar

Kesinlikle aklının bir köşesinde kalsın yinede canim değerlendir yani.
Çünkü güven çok önemli bir unsur.İnsan rahat ediyor..
Gelirsen haberimde olsun bebisleri tanistiririz

iyiyim canım aynıyım mide rahatsızlığı dışında kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum ultrason için gün sayıyorum valla, fena olacak galiba bebişler
Geçmiş olsun canım şimdiden çektiriyor senin minik desene :) inşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…