- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
O an gitseydin ne yapacaklardı ki ? Ben fitil koydum , önceki gebeliğimde kan gördüğüm an gittim , progesteron verdi koy dediBenim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı benimde kanamam başlamıştı eşimin ısrarlarına rağmen acile gitmeyi reddettim erteledim ama pişmanım şimdiki aklım olsa en ufak gördüğüm kanamada en yakın acile giderim canım tabi sen kendini daha iyi bilirsin
Ya o istediği kadar cadı olsun sizin kuzunuz olucak :) amin inşallah canım hayırlısı olsun tabiikiEvet ikizler burcu canım benim de bir önyargım vardı ikizler burcuna ama inşallah hayırlısı olsun:))
sağol canım.. karataştan memnun kalmazsam kent'ede bakarım. zaten bir süre doktor seçmek için hep farklı doktorlara gidicemBen uzun zamandır her konuda kente gittim.Tum rahatsızlıklarimda felan..Doktor bir kaç tane vardı arkadaşımın arkadaşı ebe ona danistik Orçun beyi tavsiye etti öylece tercih etmiş oldum..
Ama fiyatlar maalesef çok yüksek.
Normal muayene 350 TL
Ben özel sigortalı olduğum için tahliller vs 180 odedim..
Ki yine de tuzlu geldi bana..
Belirtmeyi unutmuşum ama harika bir hastane gerçekten çok iyi
Umarım sağ salim nasip olur canım kucağımiza almak
e nabızdan bakıcam ama yine de pzt çıkacakmış sonuçlar. çok doluymuşe nabızdan sonuçları görebilirsiniz
ben zannediyodum ki hamile olduğumu öğrencem ohh keyfime bakıcamAyy kalbini duyana kadar allah bize sabır versin hep aklımda başka bişey düşünemiyorum
kırmızı kan mı geldi, yoksa kahverengi mi?Kanaması olan var mı arkadaşlar , az önce WC de baga kan ve kahve leke şeklinde geldi kağıda
Ayy bende ıspartalıyımMerhabalar herkese öncelikle Rabbim sağlıklı sıhhatli bir hamilelik, sonrada saglikla ve hayirla bebeklerimize kavusmayi nasip eder insallah. Bende konuyu takip ediyordum ve artik yazayim dedim. Feeling07 benide listeye alırsan sevinirim. Yaş 36 _ sat 26.08.2018 _ Isparta_ 3. Cocuk ve kilo 58
Maşallah canım:) azcık cadı olur annesi o kadarcıkta evlat kahrı çekilir artıkCanım hoşgeldin iyi gidiyor valla maşallah diyelim :) darısı başına inşallahEvet ya ikizler burcu olcağı için pek memnun değilim ama hayırlısı :)
Hep akıllı uslu olsun diye dua ediyorum belki kabul olur duam bakalım ama sağlıklı olsunda cadılığını çekerim tabi :)Maşallah canım:) azcık cadı olur annesi o kadarcıkta evlat kahrı çekilir artık
Sağlıklı olsun da oyy nasıl sevilir ooo :)Hep akıllı uslu olsun diye dua ediyorum belki kabul olur duam bakalım ama sağlıklı olsunda cadılığını çekerim tabi :)
Benim de 7 veya 8 haftalıktı canım.. ya nebilym işte o zaman hiç başıma böyle bişey gelmemişti sonradan çok duydum kanamadan sonra doktora gidip ilaç filan kullanıp iyileşenleri ben de keşke gitseydim filan demiştim kendime. Tam kalp atışı duyuldu birdahaki gittiğimde de kalp atışı yoktu sonrada kürtaj oldum canımO an gitseydin ne yapacaklardı ki ? Ben fitil koydum , önceki gebeliğimde kan gördüğüm an gittim , progesteron verdi koy dedi
Elbette çok gerginim sebebini öğrenmek istiyorum ama yalnızım eşim şehir dışında , o yüzden biraz beklemeyi tercih ettim
Senin ne kadarlıktı düşüğün ?
sağol canım.. karataştan memnun kalmazsam kent'ede bakarım. zaten bir süre doktor seçmek için hep farklı doktorlara gidicem
ama evet pahalıymış gerçekten. ayda 1 sefer gidilse iyi de.. daha sık gidersem yanarım
Geçmiş olsun canım şimdiden çektiriyor senin minik desene :) inşallah güzel haberler alırsıniyiyim canım aynıyım mide rahatsızlığı dışında kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum ultrason için gün sayıyorum valla, fena olacak galiba bebişler