2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İçini ferah tut canım benim 2 kimyasalım var bu çok şükür şimdilik yoluda gidiyor. Benimde adete 3 gün kala idrarda çıktı. Gönlüne göre olur herşey inşallah.
Inşallah teşekkür ederim. Sana da cooook geçmiş olsun insallah sağlıcakla kucagimiza almak nasip olur

Söyle tabi. Adamın önüne düşüp bayılsan hastaneye gitseniz hamile olduğunu bilmiyor. Doktor sorsa yok der. Allah korusun bir iğne yaparlar ilaç verirler bebeğe zararı olur.
Söylemedim
Eşim az önce gitti yine şehir dışına , ama adetimin geciktiğini biliyor sadece ,
Sürpriz bekliyor benden kendince
Aslında en çok da tekrar şehir dışına çıkacak diye söylemedim
Tam o evden çıkacakken az önce ben ev wc ye gitmiştim
Peçeteue kırmızı kahve cıvık şeyler geldi
Ama tam çıkacağı için yine de söylemedim , yalnızım şimdi korkuyorum , karşı komşumuz akraba , kötimgiswwdersem ona söylerim aetık ....
Önce ki gebeliğimden kalma progesteron fitilim vardı koydum uzandım şimdi , ilk defa bunladar erken haftada lekelenmem oldu inş geçer inş kese büyüyordur inş inç ya
Sen de oldu mu lekelenme

Kızlaar benimde bulantı değilde midem çok kötü yediğim bir şey dokunmuş gibi sürekli üşütmüş gibi canım yemekte istemiyo
Çok geçmiş olsun mide bulantısı olsa leblebi ve çubuk kraker iyi geliyor derler de acikcasi mide usutmesine ne iyi gelir bilmiyorum. Kendini sıcak tut belki biraz iyi gelir

Canım kanama kırmızı mi hemen acile git ya da gittiğin doktor varsa onunla iletişime geç istersen
Kırmızı kahve iki renkte vardı
Önceki gebeliklerimden kalma progrsteron fitilim vardı , dr kanamam olunca vermişti ondan koydum şimdi , stresten midem bulanıyor ya
Bu da gol değil diyorum....
şıan dr bulamam ki ya en kötü ihtimal yarın diye düşünüyorum durumuma bakayım , olmadı pazartesi sabah

Kızlaar benimde bulantı değilde midem çok kötü yediğim bir şey dokunmuş gibi sürekli üşütmüş gibi canım yemekte istemiyo
Benimde öyle canım midemin hiç tadı tuzu yok bulantı yok ama yiyesim gelmiyo yesem az bişey bile hazmedemiyorum inşallah geçer ya.

Acile gidersen orası da büyük ihtimal protestan verir ve hcg ye bakar bende öyle olmuştu eğer kadın dogum hastanesi varsa yasadigin yerde oradaki acile gitsen ultrasonda falan bakabilirler canım bugün uzan dinlen

Canım ilişki olmadı demi? Acaba ilişkiden sonra mı bişey oldu diye düşündüm. İnşallah bişey yoktur ya moralini bozma yat dinlen bida olmaz inşallah.

Benimde öyle canım midemin hiç tadı tuzu yok bulantı yok ama yiyesim gelmiyo yesem az bişey bile hazmedemiyorum inşallah geçer ya.
Iyi akşamlar feeling hayirli olsun topigin beni de listeye ekleyebilir misin

Yaşım 27
Sat 11 eylül
Bat 8 ekim
Ikıncı bebegim insallah
Kilo 56

Adetim 3 4 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması yaşadım

Acile gidersen orası da büyük ihtimal protestan verir ve hcg ye bakar bende öyle olmuştu eğer kadın dogum hastanesi varsa yasadigin yerde oradaki acile gitsen ultrasonda falan bakabilirler canım bugün uzan dinlen
Uzandım artık kalkmam
Yarın da davet vardı akraba , aylardır görüşmüyoruz
Nasıl gitmem ne dicem bilmiyorum ...
gidersem yemekli davet sürekli ayakta olucam yardım o şu bu , pazartesi zaten iş başı

Tamam canım minnos26
Baya güzel anlattin kese görülüyor yani 5. Hafta sonunda
Teşekkür ederim

Cok fazla koku hassasiyetim var herseyin kokusu çok fazla geliyo burnuma
Sizde de öyle mi
rica ederim canım. valla ben 4+4'te görmedim. Bu da 5. haftanın sonuna tekabül ediyo. tahmini kan değerim 1000-2000 arası olması lazım. kan verdim ama pzt çıkacak. şimdi 5+0 yani 6. haftanın başında tekrar gidicem.
bende koku hassasiyeti hiç yok. hatta yemeği yakmışım bugün. bütün apartmana kokusu yayılmış. eşim bişey mi yanıyo dedi ben duymadım

Adet günümü 1 hafta geçti
Şıan dr o nasıl bulacağım ki ?
canım gitmen lazım dr a geçenler de birisi yazmış kanaması var eşi erken erken diyip götürmemiş bir kaç gün sonra gittiğinde bebek düşmüş demişler ihmal etmemek lazım allah korusun acile gitsen yardımcı olurlar en azından için rahatlar nerede oturuyorsun ki

Çok geçmiş olsun mide bulantısı olsa leblebi ve çubuk kraker iyi geliyor derler de acikcasi mide usutmesine ne iyi gelir bilmiyorum. Kendini sıcak tut belki biraz iyi gelir
aynen canım bi garip yani midem
bende hazmedemiyorum geceleri taş gibi oturuyor mideme -_-
İlişki sabah oldu
O saatten sonra da ayaktaydım ya maalesef , Of ben n’aptım ya
canım doktor bana ilk 3 ay ilişki yok dedi malesef en fazla düşük bu aylarda olur risk olmasa bile önermiyorum dedi

Canım benim beta hcg 6bindi kese gözükmedi bence beta hcg ile çok alakası yok ben hatta burda kesin dış gebelik diye üzüldüm sonra keseyi görünce rahatladım.
Hadi ya. Nebiliyim kuzum benim doktorum bana öyle diyince bende öyledir siye düşündüm. Belki alttan baksa görürdü o değerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…