Inşallah teşekkür ederim. Sana da cooook geçmiş olsun insallah sağlıcakla kucagimiza almak nasip olurİçini ferah tut canım benim 2 kimyasalım var bu çok şükür şimdilik yoluda gidiyor. Benimde adete 3 gün kala idrarda çıktı. Gönlüne göre olur herşey inşallah.
SöylemedimSöyle tabi. Adamın önüne düşüp bayılsan hastaneye gitseniz hamile olduğunu bilmiyor. Doktor sorsa yok der. Allah korusun bir iğne yaparlar ilaç verirler bebeğe zararı olur.
Canım kanama kırmızı mi hemen acile git ya da gittiğin doktor varsa onunla iletişime geç istersenKanaması olan var mı arkadaşlar , az önce WC de baga kan ve kahve leke şeklinde geldi kağıda
Adet günümü 1 hafta geçticanım kanamam varsa mutlaka doktora gitmen lazım ama adet gününse yerleşme kanamasıda olabilir
Çok geçmiş olsun mide bulantısı olsa leblebi ve çubuk kraker iyi geliyor derler de acikcasi mide usutmesine ne iyi gelir bilmiyorum. Kendini sıcak tut belki biraz iyi gelirKızlaar benimde bulantı değilde midem çok kötü yediğim bir şey dokunmuş gibi sürekli üşütmüş gibi canım yemekte istemiyo
Kırmızı kahve iki renkte vardıCanım kanama kırmızı mi hemen acile git ya da gittiğin doktor varsa onunla iletişime geç istersen
Benimde öyle canım midemin hiç tadı tuzu yok bulantı yok ama yiyesim gelmiyo yesem az bişey bile hazmedemiyorum inşallah geçer ya.Kızlaar benimde bulantı değilde midem çok kötü yediğim bir şey dokunmuş gibi sürekli üşütmüş gibi canım yemekte istemiyo
Acile gidersen orası da büyük ihtimal protestan verir ve hcg ye bakar bende öyle olmuştu eğer kadın dogum hastanesi varsa yasadigin yerde oradaki acile gitsen ultrasonda falan bakabilirler canım bugün uzan dinlenKırmızı kahve iki renkte vardı
Önceki gebeliklerimden kalma progrsteron fitilim vardı , dr kanamam olunca vermişti ondan koydum şimdi , stresten midem bulanıyor ya
Bu da gol değil diyorum....
şıan dr bulamam ki ya en kötü ihtimal yarın diye düşünüyorum durumuma bakayım , olmadı pazartesi sabah
Canım ilişki olmadı demi? Acaba ilişkiden sonra mı bişey oldu diye düşündüm. İnşallah bişey yoktur ya moralini bozma yat dinlen bida olmaz inşallah.Kırmızı kahve iki renkte vardı
Önceki gebeliklerimden kalma progrsteron fitilim vardı , dr kanamam olunca vermişti ondan koydum şimdi , stresten midem bulanıyor ya
Bu da gol değil diyorum....
şıan dr bulamam ki ya en kötü ihtimal yarın diye düşünüyorum durumuma bakayım , olmadı pazartesi sabah
Iyi akşamlar feeling hayirli olsun topigin beni de listeye ekleyebilir misinBenimde öyle canım midemin hiç tadı tuzu yok bulantı yok ama yiyesim gelmiyo yesem az bişey bile hazmedemiyorum inşallah geçer ya.
İlişki sabah olduCanım ilişki olmadı demi? Acaba ilişkiden sonra mı bişey oldu diye düşündüm. İnşallah bişey yoktur ya moralini bozma yat dinlen bida olmaz inşallah.
Adetim 3 4 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması yaşadımSöylemedim
Eşim az önce gitti yine şehir dışına , ama adetimin geciktiğini biliyor sadece ,
Sürpriz bekliyor benden kendince
Aslında en çok da tekrar şehir dışına çıkacak diye söylemedim
Tam o evden çıkacakken az önce ben ev wc ye gitmiştim
Peçeteue kırmızı kahve cıvık şeyler geldi
Ama tam çıkacağı için yine de söylemedim , yalnızım şimdi korkuyorum , karşı komşumuz akraba , kötimgiswwdersem ona söylerim aetık ....
Önce ki gebeliğimden kalma progesteron fitilim vardı koydum uzandım şimdi , ilk defa bunladar erken haftada lekelenmem olduinş geçer inş kese büyüyordur inş inç ya
Sen de oldu mu lekelenme
Uzandım artık kalkmamAcile gidersen orası da büyük ihtimal protestan verir ve hcg ye bakar bende öyle olmuştu eğer kadın dogum hastanesi varsa yasadigin yerde oradaki acile gitsen ultrasonda falan bakabilirler canım bugün uzan dinlen
Nasıl bişeydiAdetim 3 4 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması yaşadım
rica ederim canım. valla ben 4+4'te görmedim. Bu da 5. haftanın sonuna tekabül ediyo. tahmini kan değerim 1000-2000 arası olması lazım. kan verdim ama pzt çıkacak. şimdi 5+0 yani 6. haftanın başında tekrar gidicem.Tamam canımminnos26
Baya güzel anlattin kese görülüyor yani 5. Hafta sonunda
Teşekkür ederim
Cok fazla koku hassasiyetim var herseyin kokusu çok fazla geliyo burnuma
Sizde de öyle mi
canım gitmen lazım dr a geçenler de birisi yazmış kanaması var eşi erken erken diyip götürmemiş bir kaç gün sonra gittiğinde bebek düşmüş demişler ihmal etmemek lazım allah korusun acile gitsen yardımcı olurlar en azından için rahatlar nerede oturuyorsun kiAdet günümü 1 hafta geçti
Şıan dr o nasıl bulacağım ki ?
aynen canım bi garip yani midemÇok geçmiş olsun mide bulantısı olsa leblebi ve çubuk kraker iyi geliyor derler de acikcasi mide usutmesine ne iyi gelir bilmiyorum. Kendini sıcak tut belki biraz iyi gelir
bende hazmedemiyorum geceleri taş gibi oturuyor mideme -_-Benimde öyle canım midemin hiç tadı tuzu yok bulantı yok ama yiyesim gelmiyo yesem az bişey bile hazmedemiyorum inşallah geçer ya.
canım doktor bana ilk 3 ay ilişki yok dedi malesef en fazla düşük bu aylarda olur risk olmasa bile önermiyorum dediİlişki sabah oldu
O saatten sonra da ayaktaydım ya maalesef , Of ben n’aptım ya
Sağol canımm ekliyorum :)Iyi akşamlar feeling hayirli olsun topigin beni de listeye ekleyebilir misin
Yaşım 27
Sat 11 eylül
Bat 8 ekim
Ikıncı bebegim insallah
Kilo 56
İçini ferah tut canım. Herşey yolunda gidecektir inşallah.Benimde cok yeni daha kese gorunmeden yazdi igneyi doktorum. Adetin gecikmesinden 2 gun sonra baslamis oldum. Kan pihtilasmasi bende de cikti. Kayip yasadigim icin tedirginim aslinda.
Hadi ya. Nebiliyim kuzum benim doktorum bana öyle diyince bende öyledir siye düşündüm. Belki alttan baksa görürdü o değerle.Canım benim beta hcg 6bindi kese gözükmedi bence beta hcg ile çok alakası yok ben hatta burda kesin dış gebelik diye üzüldüm sonra keseyi görünce rahatladım.
Kahverengi beyaz karışıktı. Sabah akşam 2 tane kullanıyorum. Birde iğnesini kullanıyorumNasıl bişeydi
Şuan progesteron kullanıyor Musun