2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hadi ya. Nebiliyim kuzum benim doktorum bana öyle diyince bende öyledir siye düşündüm. Belki alttan baksa görürdü o değerle.
Belkide canım hatta dedi istersen alttan bakayım belki kese gözükür dedi ben istemedim haftaya gel kesin gözükür dedi gittim gözüktü. 6 bin değerle aslında karındanda gözükmesi gerekiyodu ama bende anlamadım kişiden kişiye değişiyo sanırım canım.

canım gitmen lazım dr a geçenler de birisi yazmış kanaması var eşi erken erken diyip götürmemiş bir kaç gün sonra gittiğinde bebek düşmüş demişler ihmal etmemek lazım allah korusun acile gitsen yardımcı olurlar en azından için rahatlar nerede oturuyorsun ki

Kaç haftalık Muş ki ?
Beni daha kese bile görülmedi
Direk kıpkırmızı kanama olursa kesim giderim bi şekilde , şimdilik fitil koydum da sol kasıktaki ağrı vanımı sıkıyor
Dilediğim dış gebelik va olmaması
aynen canım bi garip yani midem :KK43:

Şu durumu atlatayım
Bebeğim sağlıklı olaun zaten daha ilişki yok

canım doktor bana ilk 3 ay ilişki yok dedi malesef en fazla düşük bu aylarda olur risk olmasa bile önermiyorum dedi

birde daha önceki düşüklerin sebebi bellimiydi zaten progestan kullanman iyi olmuş bu durumda başka da yapılacak bir şey yok galiba kanaması olup gebeliği sağlıklı geçen çok var bazen normal olabiliyor

birde daha önceki düşüklerin sebebi bellimiydi zaten progestan kullanman iyi olmuş bu durumda başka da yapılacak bir şey yok galiba kanaması olup gebeliği sağlıklı geçen çok var bazen normal olabiliyor
Keseyi görmüş olsaydık en azından
Tek taraflı kasık ağrısı acayip Çan’ımı sıkıyor ama dayanılmaz bi ağrı değil
Zaman gösterecek bakalım ..
salı günü ne randevu almıştım özelden
pazartesi sabah hcg tekrarı vereceğim diye düşünmüştüm kadın Doğum hastanesinden
İnşallah durumum iyileşir de acil bişey yapmam gerekmeZ...

Belkide canım hatta dedi istersen alttan bakayım belki kese gözükür dedi ben istemedim haftaya gel kesin gözükür dedi gittim gözüktü. 6 bin değerle aslında karındanda gözükmesi gerekiyodu ama bende anlamadım kişiden kişiye değişiyo sanırım canım.
Olabilir kuzum dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor. Kalp atışınıda duyarsın ozaman sen yakında inşallah :KK200:

Feeling07 Feeling07 merhaba canım benide eklermisin listeye (en yaşlısı benmiyim gerçekden haha )
yaş 37, ankara, sat 30 ağustos, beklenen doğum 6 haziran, 2 bebek başlangıc kilo 55 başka ne vardı?

Merhaba bende bugün ögrendim kan testimde
İnsallah aranizdayim
10 gün sonra doktora gideceğim
Cok tecrübem yok
Kese mi görünüyor bu muayenede?
hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur evet aynen öyle kese görülmeli az daha beklersen kalp atışıda görülür

canım şuan en güzeli yat hiç kalkma dinlen sabaha kadar aklına kötü şeyler getirme lekelenmede kalır inşallah doktorda şuan bişey yapamaz boşuna gidip yorulma yatman daha iyi olur
Uzanıyorum ama kafa binbeşyüz ...
Dinlenme kategorisine giriyor mu acaba ? :) Evde de yalnızım zaten
Sol kasığımda ağrı olmadaydı kafam daha rahat ederdi ya
Progesteron fitil koydum uzanıyorum
Sen kaç haftalıksın

Şıan beklemeyi tercih ettim ama bilmiyorum , umarım ağrım ve kanama durulur
Artarsa zaten mecburen gideceğim
Sol kaşığından bacağıma vuran ağrı canımı çok sıkıyor
Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı benimde kanamam başlamıştı eşimin ısrarlarına rağmen acile gitmeyi reddettim erteledim ama pişmanım şimdiki aklım olsa en ufak gördüğüm kanamada en yakın acile giderim canım tabi sen kendini daha iyi bilirsin

Uzanıyorum ama kafa binbeşyüz ...
Dinlenme kategorisine giriyor mu acaba ? :) Evde de yalnızım zaten
Sol kasığımda ağrı olmadaydı kafam daha rahat ederdi ya
Progesteron fitil koydum uzanıyorum
Sen kaç haftalıksın
Canım şimdi yat dinlen ama eğer yarında devam ederse erkenden doktora gt canım erteleme

X