- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
Rica ederim kuzum.Aaa o zaman iki günde iki kat artıyordu değilmi
Normalde sağlıklı ilerlerse haftaya cumaya 4000 5000 olur inş sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim kuzum.Aaa o zaman iki günde iki kat artıyordu değilmi
Normalde sağlıklı ilerlerse haftaya cumaya 4000 5000 olur inş sağol canım
Sağol canım inşallah.Inşallah teşekkür ederim. Sana da cooook geçmiş olsun insallah sağlıcakla kucagimiza almak nasip olur
Belkide canım hatta dedi istersen alttan bakayım belki kese gözükür dedi ben istemedim haftaya gel kesin gözükür dedi gittim gözüktü. 6 bin değerle aslında karındanda gözükmesi gerekiyodu ama bende anlamadım kişiden kişiye değişiyo sanırım canım.Hadi ya. Nebiliyim kuzum benim doktorum bana öyle diyince bende öyledir siye düşündüm. Belki alttan baksa görürdü o değerle.
canım gitmen lazım dr a geçenler de birisi yazmış kanaması var eşi erken erken diyip götürmemiş bir kaç gün sonra gittiğinde bebek düşmüş demişler ihmal etmemek lazım allah korusun acile gitsen yardımcı olurlar en azından için rahatlar nerede oturuyorsun ki
Kaç haftalık Muş ki ?
Beni daha kese bile görülmedi
Direk kıpkırmızı kanama olursa kesim giderim bi şekilde , şimdilik fitil koydum da sol kasıktaki ağrı vanımı sıkıyor
Dilediğim dış gebelik va olmaması
aynen canım bi garip yani midem
Şu durumu atlatayım
Bebeğim sağlıklı olaun zaten daha ilişki yok
canım doktor bana ilk 3 ay ilişki yok dedi malesef en fazla düşük bu aylarda olur risk olmasa bile önermiyorum dedi
Keseyi görmüş olsaydık en azındanbirde daha önceki düşüklerin sebebi bellimiydi zaten progestan kullanman iyi olmuş bu durumda başka da yapılacak bir şey yok galiba kanaması olup gebeliği sağlıklı geçen çok var bazen normal olabiliyor
Ya ben yanlış anladım sanırım canım ben de 5+4 de gördüm o zaman görebilirsin inşallahhYaa kese de mi görünmez 6. Haftada olucam bat dan 9 gün sonra olacak
Olabilir kuzum dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor. Kalp atışınıda duyarsın ozaman sen yakında inşallahBelkide canım hatta dedi istersen alttan bakayım belki kese gözükür dedi ben istemedim haftaya gel kesin gözükür dedi gittim gözüktü. 6 bin değerle aslında karındanda gözükmesi gerekiyodu ama bende anlamadım kişiden kişiye değişiyo sanırım canım.
Hemen doktora git canım yada acileKanaması olan var mı arkadaşlar , az önce WC de baga kan ve kahve leke şeklinde geldi kağıda
Önümüzdeki perşembe gidicez canım doktor duyarız kalp atışını dedi bakalım inşallah duyarız :)Olabilir kuzum dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor. Kalp atışınıda duyarsın ozaman sen yakında inşallah
Şıan beklemeyi tercih ettim ama bilmiyorum , umarım ağrım ve kanama durulurHemen doktora git canım yada acile
canım şuan en güzeli yat hiç kalkma dinlen sabaha kadar aklına kötü şeyler getirme lekelenmede kalır inşallah doktorda şuan bişey yapamaz boşuna gidip yorulma yatman daha iyi olurAdet günümü 1 hafta geçti
Şıan dr o nasıl bulacağım ki ?
hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur evet aynen öyle kese görülmeli az daha beklersen kalp atışıda görülürMerhaba bende bugün ögrendim kan testimde
İnsallah aranizdayim
10 gün sonra doktora gideceğim
Cok tecrübem yok
Kese mi görünüyor bu muayenede?
Uzanıyorum ama kafa binbeşyüz ...canım şuan en güzeli yat hiç kalkma dinlen sabaha kadar aklına kötü şeyler getirme lekelenmede kalır inşallah doktorda şuan bişey yapamaz boşuna gidip yorulma yatman daha iyi olur
Aa yasitim geldi hoşgeldiFeeling07 merhaba canım benide eklermisin listeye (en yaşlısı benmiyim gerçekden haha )
yaş 37, ankara, sat 30 ağustos, beklenen doğum 6 haziran, 2 bebek başlangıc kilo 55 başka ne vardı?
Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı benimde kanamam başlamıştı eşimin ısrarlarına rağmen acile gitmeyi reddettim erteledim ama pişmanım şimdiki aklım olsa en ufak gördüğüm kanamada en yakın acile giderim canım tabi sen kendini daha iyi bilirsinŞıan beklemeyi tercih ettim ama bilmiyorum , umarım ağrım ve kanama durulur
Artarsa zaten mecburen gideceğim
Sol kaşığından bacağıma vuran ağrı canımı çok sıkıyor
Canım şimdi yat dinlen ama eğer yarında devam ederse erkenden doktora gt canım ertelemeUzanıyorum ama kafa binbeşyüz ...
Dinlenme kategorisine giriyor mu acaba ? :) Evde de yalnızım zaten
Sol kasığımda ağrı olmadaydı kafam daha rahat ederdi ya
Progesteron fitil koydum uzanıyorum
Sen kaç haftalıksın