2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ellerine sağlık canım çok güzel olmus,ileride bebeklerin cinsiyetleri yazılınca cok seker olacak

Sen heterozigot musun homozigot mu?
Bende clexane 4000 lik var. Yap tarihi geçmemişse . Bu farklı bir hamilelik yeni bir başlangıç diye düşün
Ben ilk gebeliğimde clexan kullanmıştım. Bunda doktorum oxafor verdi. Heterogotum bende. Hangisi daha hafifi acaba heterozigotmu homozigotmu?doktorum bana hem iğnr yazdı hrm coraspirin birde dişik önleyici ipne yazdı kalçadan vuruluyorum onu baya yağlı bir iğne çok canım acıyor onda. Ama pıhtılaşma için oşanı kendim vuruluyorum.

Homozigot daha ileri. Bende kendim vuruyorum clexaneyi. Düşük iğneside proluton kullanıyorum. Çok yağlı çok can yakıyor ama olsun sağlıklı olsunda geçer acısı. Vurdurduktn sonra masaj yap. Progestan da kullanıyorum. Kaç genin heterezigot biliyor musun

O kadarını bilmiyorum canım
Bazen aklıma çok ilaç kullanıyoruz diye geliyor
Bebek belki de olumsuz etkileniyordur diyorum baEn ...

O kadarını bilmiyorum canım
Bazen aklıma çok ilaç kullanıyoruz diye geliyor
Bebek belki de olumsuz etkileniyordur diyorum baEn ...
Mecbur kaldığımız ilaçlar var ve yapacak bi şey yok . Benim bebiş ilaçla oldu o ilaç tabiki vesileydi ama onu kullanmadan olmadı

Mecbur kaldığımız ilaçlar var ve yapacak bi şey yok . Benim bebiş ilaçla oldu o ilaç tabiki vesileydi ama onu kullanmadan olmadı
Ne bileyim ya
Napsam da kaybettim ya ben ,
Ondan bu defa hiç uğraşasım Gelmiyor
Üstüne düştükçe olmuyor sanki
Saçma belki ama ,,,
Dört ay ara ile iki kaybım 2018 de

Ne bileyim ya
Napsam da kaybettim ya ben ,
Ondan bu defa hiç uğraşasım Gelmiyor
Üstüne düştükçe olmuyor sanki
Saçma belki ama ,,,
Dört ay ara ile iki kaybım 2018 de
Öyld düşünme hayırlısı buymuş. Bende mayıs ayında dış gebelikten kürtaj oldum. Hamile olduğumu bile tesadüfen öğrendim. Kürtajdan sonra çok ağladım. Tek başımaydım hep çok zor zamanlardı ama sonra aklım başıma geldi. Şükürler olsun dedim en azından hamile kaldım 10 gün bile olsa onunla uyudum kalktım. Üzülmemin bana bir faydası yoktu ve isyan etmiş oluyordum. Sürekli dua ettim ağladığım için Allah tan özür diledim . Ve çok şükür ilaçlada olsa Allah tekrar nasip etti. Ha sonuna kadar gidrr gitmez o Allah ın bileceği iş. Ama biz ne yapıcaz ??elimizden ne geliyorsa onu ve dua edicez. Her kayıp bir can ama ne yapalım. Benim arada aklıma geliyor sağlıklı olsa aralıkta doğum yapacaktım . Kısmet olmadı önceki hamileliklerin olumsuz sonuçlandı diye buda öyle olacak değil ya. Şükredelim ki hamile kalabiliyoruz. Bir arkadaşım 7 yıldır istiyor ve 4 5 defa tüp bebek denedi hiç biri tutmadı. Diyordu keşke bir kere yaşasam o anı. Hamileliği bir kere tatsam ... bunları düşün ve üzülme. Benim sürekli lekelenmelerim oluyor korkuyorum ama yapılacak herşeyide yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…