2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen benimde proluton canım. Ya iğneyi vururken zorlanıyormusum ben göbekten vuruyorum sanırım kendimi çok kastığım için belim ağrıyor iğneden sonra. Birde prolutonu kendin vurmuyosun değilmi? Kaç günde bir vuruluyorsun prolutonu? Vallaha kuzum kaç olduğunu bilmiyorum mthfr diye başlıyor ama devamını bilmiyorum

Sulandırıcıyı koluma bacağıma yapıyorum bazen morarıyor ama seve seve vuruyorum.
Prolutonu haftada bir kullanıyorum geçen hafta 2 gün arayla iki tane kullandım. Sağlık ocağında yaptırıyorum kendim yapamsm ki onu mümkün değil. kalçaya nasıl vurcaz ki :)) heterezigot diye kaç yerde yazıyor

Ben kolumada yapamıyorum vallaha. Tersime geliyor korkuyorum ya dik açıyla vuramazsaö iğne içimde kırılırsa diye

Ben kolumada yapamıyorum vallaha. Tersime geliyor korkuyorum ya dik açıyla vuramazsaö iğne içimde kırılırsa diye
Bacağına vurmayı dene en kolay orası var. Karnın büyüdüğünde karından yapmak zor olur.

Canım valla o kadar sevindim ki sevaba girdim belki de :) sen bulantım var dedikçe üzülüyodum içim rahatladı sende sağol

aynen canim çok kotuydum sayende şimdi gayet iyiyim. canim ben bakiyomda herkezde googda 5 yada 6 haftalik kese resimleri diye herkezde usteki CM si benimkinden kucuk 4.5 6.3 fln mesela ama benimki CM 15.0 bu ne ki bi bak, allahtan eşim nasil kolay resim yuklicegimi anlatti

Eklentiler

• 20181005_231640.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 53
15 cm diyor ama 15 cm kese bebekte olmazki valla bende anlamadım canım doktoruna sorsaydınya bi. Ama bi sorun olsaydı söylerdi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…