- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Benim de iki gündür sabah mide bulantısı oluyor. Baş ağrısı var ilaç almadan nasıl geçecek bilmiyorumcanim dun akşam ben uyuyamadim midem bulanip durdu sabah hafifti ama akşam fazla mecbur cikartim oyle uyudum ilk ti dun. bugunde sabah hafif akşam gine ve başimda agriyoilk defa. neden herkezde sadece sabah midesi bulanir benimse akşam da acaba
Hadi bakalım ne olcakGünaydınlarbenim çin takvimi kız rus takvimi erkek diyo bilemedim inan ki
Amin canım Allah gönlüne göre verirde sende bize müjdelersinHayırlı sabahlar hanımlar hamilelerin hamileliği hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bekleyenlere de güzel haberler almayı nasip etsin benim adetime bir hafta var ama tam düzenli değil burayi okunca cok heycanlaniyorum biran önce gunum gelsin test yapiyim diye o çift çizgiyi görmeyi çok istiyorum RABBİM hepimiz hakinda hayırlısını nasip etsin inşallah
Hayırlı sabahlar hanımlar hamilelerin hamileliği hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bekleyenlere de güzel haberler almayı nasip etsin benim adetime bir hafta var ama tam düzenli değil burayi okunca cok heycanlaniyorum biran önce gunum gelsin test yapiyim diye o çift çizgiyi görmeyi çok istiyorum RABBİM hepimiz hakinda hayırlısını nasip etsin inşallah
Vallaha kuzum kabızlık bendede var maalesef.Off kızlar bende çok fena kabızlık çekiyorum şimdi uykumdan yandım fena bi sancıyla uyku hali bebeğe bir şey oluyo sandım kalktım ki bağırsaklarım karnım ağrıyor kabızdan dolayı kasıklarımda böyle yanıyo gibi bi ağrı ne nerden ağrıyo anlamdım valla ama 2 gündür bu midem beni uykumdan uyandırıp duruyo
Güzellik genlerden gelir. Hiç ayvadan gelir miAynen canımmm bununla ilgili bir yazı okudum;
Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
kizlar benim dunden beri midem bulaniyo sabah ve akşam başladi artik galiba. sizde başladimi?
Senin yine kesenin boyutu var benimkini zor ölçü doktor devlette bebek filanda yok dedi içinde bekliycez dedi yarın özele gidicem hatta sırf merakımdan doktor çocuğu görmediği için folik asit bile vermedi düşün hatta çocuktan çok miyomlarima filan baktı anlayacağın devlette doktorla anlaşmak zor zanaat hele kalabalıksa bulunduğun yer ama canını sıkma çok kişi ye böyle oldu küçük oldukları için görünmüyor annesi :)Çok teşekkür ederim canım uğraşman yeter benim içinya bugün doktora gittim zeynep kamil devlet hastanesine gitmez olaydım ben içeri girdim benimşe birlikte 2 kişi daha girdi doktor benimle ultrasonda uğraşırken onlarla konuştu, ben ne sorcağımı unuttum, keseyi gördü elime ultrason fotoğrafnı skştrdı, ben bişey sorcam diğerleri konuşuyo filan hiç bişey soramadım yani anlayacağın ( ne oldu ne bitti anlamadım. Kese var bebek yok aklıma da takıldı ne blym işte
Kızlarrr şimdi birşey okudum ultrasonda yazam GS bilgisi kesenin büyüklüğünü gösteriyormuş GS değerlerinizi yanına da kaç haftalık oldğnuzu yazar mısınız? Bu tarz farklılıklar da çok oluyormuş. Mesela ben 5+4 deyim GS 17.3 mm
Kuru kayısı ye canım inşallah düzelir
İyi geceler diyeceğime iyi günler demişim
Günaydın kızlar
sayfayıFeeling07 aldığına göre artık bi tablo hazırlayalım mı ?
Feeling07 canım sen yapabilir misin tabloyu biz sana bilgileri gönderelim
Ayvayı ilk kez duydum mutlaka yiyeceğim , mevsimi mi şuan bulabilir miyiz acaba ?
Mah-i nev canım sen de kuru kayısı ve süt tüket iyi gelir inşallah. Normalde böyle bi sıkıntın var mıydı yeni mi oldu ?
Kızlar çin ve rus takvimine göre de cinsiyetlerine baktınız mıbenim ikisinde de kız çıkıyor , ağrı da hep sol tarafımda bakalım merakla bekliyorum sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil hiç
off kızlar öyle bir şey ki ishalim ama yapamıyorum çok garip oda ağrı yapıyo içim gurul gurul nasıl bir şey anlamadım tamamen yapabilsem rahatlıcam ama :[Vallaha kuzum kabızlık bendede var maalesef.Bol su tüketmemiz lazım
Kızlaaar günaydın. Nasıl yapıcağımı anlatın yapıyım tabloyu canım :)tasarimcibayan
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. dün kan testi yapıldı mı kaçtı değerin?Kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de en az sıkıntıyla gelir inşAllah :) ben de aranıza yeni katıldım, dün kesemizi gördük çok şükür, 5+2 hamileyim, kesem 4.9mm olmuş, yolku da gördük embriyoyu da gördük küçücük. doktorum sağlıklı ilerleyecek gibi duruyor, haftaya gel kalp atışını dinleriz dedi. Kese boyu normal mi nasıl tam bilemedim kafam ona birazcık takıldı
merhaba hoş geldin hayırlı olsun :) ben daha doktora gitmedim ama normaldir kafana takma canım hiç kötü düşünme..Kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de en az sıkıntıyla gelir inşAllah :) ben de aranıza yeni katıldım, dün kesemizi gördük çok şükür, 5+2 hamileyim, kesem 4.9mm olmuş, yolku da gördük embriyoyu da gördük küçücük. doktorum sağlıklı ilerleyecek gibi duruyor, haftaya gel kalp atışını dinleriz dedi. Kese boyu normal mi nasıl tam bilemedim kafam ona birazcık takıldı
Kızlaaar günaydın. Nasıl yapıcağımı anlatın yapıyım tabloyu canım :)tasarimcibayan
merhaba hoş geldin hayırlı olsun :) ben daha doktora gitmedim ama normaldir kafana takma canım hiç kötü düşünme..
teşekkür ederim canım, sana da hayırlı uğurlu olsun, pışpışlarla büyüsün minilerimiz :)