- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
Tamam canım yapmaya çalışcam siz bilgilerinizi atın bana. İlk sayfada yapıcam demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yapmaya çalışcam siz bilgilerinizi atın bana. İlk sayfada yapıcam demi
aynen canım ilk mesajı düzenleyeceksin.Tamam canım yapmaya çalışcam siz bilgilerinizi atın bana. İlk sayfada yapıcam demi
Ozaman siftah benden olsun :) son adet tarihim 11 eylül, bebeğimin doğacağı tarih 17 haziran 2019, kilom 58. Aslen ankaralıyım ama şuanda doğu görevindeyiz batmanda doğumu allah nasip ederse ankarada yapacağım. İlk bebeğim vefat etti doğumdan sonra canım benim onun için ilk değil bu . Yaşımda 23Kızlar bana yaşınızı, son adet tarihinizi, bebeğin muhtemel doğucak olan tarihini, başlangıç kilonuzu, kaçıncı bebek olucağını, yaşadığınız şehri. Yazın lütfen :) eklemek istediğiniz kategori varsa belirtin.
27 yaş,02.09.2018 SAT,09/06/2019 doğum tarihi, 64 kg başlangıç, İlk çocuk,RizeKızlar bana yaşınızı, son adet tarihinizi, bebeğin muhtemel doğucak olan tarihini, başlangıç kilonuzu, kaçıncı bebek olucağını, yaşadığınız şehri. Yazın lütfen :) eklemek istediğiniz kategori varsa belirtin.
Yaş:29 son adet tarihi: 1 eylül 2018 / tahmini doğum tarihi:8 haziran 2019 / kilo:71 / ilk bebek / izmirKızlar bana yaşınızı, son adet tarihinizi, bebeğin muhtemel doğucak olan tarihini, başlangıç kilonuzu, kaçıncı bebek olucağını, yaşadığınız şehri. Yazın lütfen :) eklemek istediğiniz kategori varsa belirtin.
Kızlar bana yaşınızı, son adet tarihinizi, bebeğin muhtemel doğucak olan tarihini, başlangıç kilonuzu, kaçıncı bebek olucağını, yaşadığınız şehri. Yazın lütfen :) eklemek istediğiniz kategori varsa belirtin.
Hoşgeldiniz aramızaArkadaşlar birde sizlerin mesajlarını okurken kaç haftalık olduğunuzu bilemedim her yeni günde yazılan mesajın basina haftamizi yazarsak okuyan arkadaşlar kaçıncı haftada neler yaşadığımızı bilirler.
34 yaşKızlar bana yaşınızı, son adet tarihinizi, bebeğin muhtemel doğucak olan tarihini, başlangıç kilonuzu, kaçıncı bebek olucağını, yaşadığınız şehri. Yazın lütfen :) eklemek istediğiniz kategori varsa belirtin.
yaş:27Kızlar bana yaşınızı, son adet tarihinizi, bebeğin muhtemel doğucak olan tarihini, başlangıç kilonuzu, kaçıncı bebek olucağını, yaşadığınız şehri. Yazın lütfen :) eklemek istediğiniz kategori varsa belirtin.