2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok haklısın canım okudukça filan insanın çok morali bozuluyor değişik değişik şeyler duyuyor efham yapıyoruzz yaa

Kızlarrr şimdi birşey okudum ultrasonda yazam GS bilgisi kesenin büyüklüğünü gösteriyormuş GS değerlerinizi yanına da kaç haftalık oldğnuzu yazar mısınız? Bu tarz farklılıklar da çok oluyormuş. Mesela ben 5+4 deyim GS 17.3 mm

ay inşallah tek istedigim bu saglikli olsun ilk tabi kiz olsada erkek olsada ama hayirlisi :) kiz ayva yiyince guzel mi oluyo bebeklerimiz
Aynen canımmm bununla ilgili bir yazı okudum;
Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).

vay canina bol bol yiyelim o zaman :)

vay canina bol bol yiyelim o zaman :)

Aynen bol bol yiyelim

Teşekkür ederim inşallah ikimizde memnun kalırız. Ben de Ilk bir gideyim gerekli olursa değişirim dedim. Bakalım siz memnunsaniz belki ona geçerim.
İyi olsun da kuzucuklarımız

kizlar benim dunden beri midem bulaniyo sabah ve akşam başladi artik galiba. sizde başladimi?

kizlar benim dunden beri midem bulaniyo sabah ve akşam başladi artik galiba. sizde başladimi?
Dün akşam biraz bulandı benim ama sürekli dua ediyorum olmasın diye. Öyle kafama takmışım ki gece rüyamda kusuyordum gerçek gibiydi yani. Çok korkuyorum kızlar ben bulantı ve kusmadan Allahım yaşatmasın

canim dun akşam ben uyuyamadim midem bulanip durdu sabah hafifti ama akşam fazla mecbur cikartim oyle uyudum ilk ti dun. bugunde sabah hafif akşam gine ve başimda agriyo ilk defa. neden herkezde sadece sabah midesi bulanir benimse akşam da acaba

Ay kıyamam ya inşallah devam etmez aslında mide bulantısı sağlıklı olduğunu gösteriyomuş ama ben başka yerim ağrısın ama kusmayım diyorum bu arada benimde akşam bulandı dün ve geceleri tuvalete kalkınca bulanıyor genelde.

Benimde 3 gundur bu saatlerde basliyor bulantim

Off kızlar bende çok fena kabızlık çekiyorum şimdi uykumdan yandım fena bi sancıyla uyku hali bebeğe bir şey oluyo sandım kalktım ki bağırsaklarım karnım ağrıyor kabızdan dolayı kasıklarımda böyle yanıyo gibi bi ağrı ne nerden ağrıyo anlamdım valla ama 2 gündür bu midem beni uykumdan uyandırıp duruyo

Kuru kayısı ye canım inşallah düzelir

İyi günler kızlar

İyi geceler diyeceğime iyi günler demişim

Günaydın kızlar
sayfayı Feeling07 aldığına göre artık bi tablo hazırlayalım mı ?
Feeling07 canım sen yapabilir misin tabloyu biz sana bilgileri gönderelim

Ayvayı ilk kez duydum mutlaka yiyeceğim , mevsimi mi şuan bulabilir miyiz acaba ?
Mah-i nev canım sen de kuru kayısı ve süt tüket iyi gelir inşallah. Normalde böyle bi sıkıntın var mıydı yeni mi oldu ?

Kızlar çin ve rus takvimine göre de cinsiyetlerine baktınız mı benim ikisinde de kız çıkıyor , ağrı da hep sol tarafımda bakalım merakla bekliyorum sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil hiç

Günaydınlar benim çin takvimi kız rus takvimi erkek diyo bilemedim inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…