- 25 Mart 2018
- 394
- 164
- 29
Benim ki ne gibi oluyorrr :))) bir de sol kasık ağryorsa kız sağ kasık ağırıyorsa erkek diyorlar :)
fasulye benimde oyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki ne gibi oluyorrr :))) bir de sol kasık ağryorsa kız sağ kasık ağırıyorsa erkek diyorlar :)
Çok haklısın canım okudukça filan insanın çok morali bozuluyor değişik değişik şeyler duyuyor efham yapıyoruzz yaaboşuna stress yapma cnm, gecen gun diş gebelik konusunu okudum ne stress yaptim keşke girmeseymişim okumasaymişim dedim. neymiş tek taraf sancisi olsa diş gebelik miş, benim sol tarafim en baştan hafif karincalanma sanci dolgunluk hissi vardi ve hala o tarafta kesede solda duruyo :) ee ora sancimazsa nere sancisin. korktum yani bugun kese gorene kadar demek her okuduguna stress yapmican
Ay inşallah canım hayırlısı herşeyin ama kız istiyorum valla ne yalan söyliyim :)
Bugün kese karından mı göründü ? Tam olarak kaç günlüksünüz
Ya bu sene erkek senesi sanırım kimi duyduysam erkek bebeği oldu :)fasulye benimde oyle
Ya bu sene erkek senesi sanırım kimi duyduysam erkek bebeği oldu :)
Aynen canımmm bununla ilgili bir yazı okudum;ay inşallah tek istedigim bu saglikli olsun ilk tabi kiz olsada erkek olsada ama hayirlisi :) kiz ayva yiyince guzel mi oluyo bebeklerimiz
Aynen canımmm bununla ilgili bir yazı okudum;
Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
vay canina bol bol yiyelim o zaman :)
Benimki Fatma Sezgin ben de tesadüfen gittim hatta yorum bile bulamadım hakkında ilk öğrendiğimde gitmiştim gerekirse doktor araştırırım o arada diye düşündüm ama kadının tavrını çok sevdim rahat sakin güler yüzlü devam etmeye karar verdim. Bı de ilk gün cebini verince hoşuma gitti dün yaşadığım olayı biliyodun benim için öğlen arasına çıkmadı falan böyle olunca şimdilik devam etmeyi düşünüyorum anlayacağın. Evet senin dediğin doktor hakkında olumlu baya yorum var inşallah seversin
Dün akşam biraz bulandı benim ama sürekli dua ediyorum olmasın diye. Öyle kafama takmışım ki gece rüyamda kusuyordum gerçek gibiydi yani. Çok korkuyorum kızlar ben bulantı ve kusmadan Allahım yaşatmasınkizlar benim dunden beri midem bulaniyo sabah ve akşam başladi artik galiba. sizde başladimi?
Dün akşam biraz bulandı benim ama sürekli dua ediyorum olmasın diye. Öyle kafama takmışım ki gece rüyamda kusuyordum gerçek gibiydi yani. Çok korkuyorum kızlar ben bulantı ve kusmadan Allahım yaşatmasın
Ay kıyamam ya inşallah devam etmez aslında mide bulantısı sağlıklı olduğunu gösteriyomuş ama ben başka yerim ağrısın ama kusmayım diyorum bu arada benimde akşam bulandı dün ve geceleri tuvalete kalkınca bulanıyor genelde.canim dun akşam ben uyuyamadim midem bulanip durdu sabah hafifti ama akşam fazla mecbur cikartim oyle uyudum ilk ti dun. bugunde sabah hafif akşam gine ve başimda agriyo ilk defa. neden herkezde sadece sabah midesi bulanir benimse akşam da acaba
Benimde 3 gundur bu saatlerde basliyor bulantimcanim dun akşam ben uyuyamadim midem bulanip durdu sabah hafifti ama akşam fazla mecbur cikartim oyle uyudum ilk ti dun. bugunde sabah hafif akşam gine ve başimda agriyo ilk defa. neden herkezde sadece sabah midesi bulanir benimse akşam da acaba
Off kızlar bende çok fena kabızlık çekiyorum şimdi uykumdan yandım fena bi sancıyla uyku hali bebeğe bir şey oluyo sandım kalktım ki bağırsaklarım karnım ağrıyor kabızdan dolayı kasıklarımda böyle yanıyo gibi bi ağrı ne nerden ağrıyo anlamdım valla ama 2 gündür bu midem beni uykumdan uyandırıp duruyo
İyi günler kızlar
Günaydınlar benim çin takvimi kız rus takvimi erkek diyo bilemedim inan kiGünaydın kızlar
sayfayı Feeling07 aldığına göre artık bi tablo hazırlayalım mı ?
Feeling07 canım sen yapabilir misin tabloyu biz sana bilgileri gönderelim
Ayvayı ilk kez duydum mutlaka yiyeceğim , mevsimi mi şuan bulabilir miyiz acaba ?
Mah-i nev canım sen de kuru kayısı ve süt tüket iyi gelir inşallah. Normalde böyle bi sıkıntın var mıydı yeni mi oldu ?
Kızlar çin ve rus takvimine göre de cinsiyetlerine baktınız mı benim ikisinde de kız çıkıyor , ağrı da hep sol tarafımda bakalım merakla bekliyorum sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil hiç