2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
O sayıların ne anlama geldiğini hiç bilmiorm ki canım.
MI 1.0
TIS 0.4
GS 17.3 mm
GA 5w5d

Bu değerleri sen de ultrason görüntüsüne bakarak yazabilir misin canımm?

tabiki soylerdi doktor sana boşuna gelmedinki boşuna doktor degilki oda :) bişey olsa seni eve gonderirmi hic bi duşun. benimki bakim şimdi
MI 1.2
Tis 0.2
15.0cm
sonuncusu 2 tane varda anyamadim neyse son adet tarih 27 agustos cnm

Ben 5+5 bugün canım cumartesi gördüğümde daha küçüktü dün gördüğümde ise biraz daha büyümüştü şükür

Canım doktor bana vermedi ama benimki bildiğin yuvarlaktı bide büyüktü baya doktor kesenin yapısı çok iyi dedi.
Neden vermedi canım veriyorlar genelde? Sen de bu şekilde sadece kese mi gördün? Kaç haftalıksın bide canım ya kusura bakmayın tekrar soruyor olablrm

tabiki soylerdi doktor sana boşuna gelmedinki boşuna doktor degilki oda :) bişey olsa seni eve gonderirmi hic bi duşun. benimki bakim şimdi
MI 1.2
Tis 0.2
15.0cm
sonuncusu 2 tane varda anyamadim neyse son adet tarih 27 agustos cnm
Benim de 26 ağustos canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız canım çok teşekkür ederim

Neden vermedi canım veriyorlar genelde? Sen de bu şekilde sadece kese mi gördün? Kaç haftalıksın bide canım ya kusura bakmayın tekrar soruyor olablrm
Aynen keseyi gördüm canım. Valla bilmiyorum ki istemedim doktorda bişey demedi aslında çok iyi bi doktora gidiyorum ama bilmem haftaya kesin isterim. 6. Haftama girdim bugün.

Aa bende. Özlem Şengül den randevu aldım. Tavsiye üstüne değil öylesine seçtim yorumları iyi gibi. Sizinki tavsiye üzerine mi. Doktorunuz kim
Benimki Fatma Sezgin ben de tesadüfen gittim hatta yorum bile bulamadım hakkında ilk öğrendiğimde gitmiştim gerekirse doktor araştırırım o arada diye düşündüm ama kadının tavrını çok sevdim rahat sakin güler yüzlü devam etmeye karar verdim. Bı de ilk gün cebini verince hoşuma gitti dün yaşadığım olayı biliyodun benim için öğlen arasına çıkmadı falan böyle olunca şimdilik devam etmeyi düşünüyorum anlayacağın. Evet senin dediğin doktor hakkında olumlu baya yorum var inşallah seversin

Benim de 26 ağustos canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız canım çok teşekkür ederim

boşuna stress yapma cnm, gecen gun diş gebelik konusunu okudum ne stress yaptim keşke girmeseymişim okumasaymişim dedim. neymiş tek taraf sancisi olsa diş gebelik miş, benim sol tarafim en baştan hafif karincalanma sanci dolgunluk hissi vardi ve hala o tarafta kesede solda duruyo :) ee ora sancimazsa nere sancisin. korktum yani bugun kese gorene kadar demek her okuduguna stress yapmican

Kızlar daha önce düşük yapmış olan var mı ? Ben bundefa perinatolog a gitmeyi planlıyorum
Dördüncü gebeliğim yaşayan Yok..
Ankara’da perinatolog tavsiyesi olan va rmın

Bugün kese karından mı göründü ? Tam olarak kaç günlüksünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…