- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.261
İnşallah canım:) sen kaç haftalıksınMakarnasever bebiş daha görünmez zaten benimki böyle yani içi görünmüyor inşallah kalp atışı için gittiğimizde onu da görürüz
shewall Medicana ya gidiyorum canım sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım:) sen kaç haftalıksınMakarnasever bebiş daha görünmez zaten benimki böyle yani içi görünmüyor inşallah kalp atışı için gittiğimizde onu da görürüz
O sayıların ne anlama geldiğini hiç bilmiorm ki canım.
MI 1.0
TIS 0.4
GS 17.3 mm
GA 5w5d
Bu değerleri sen de ultrason görüntüsüne bakarak yazabilir misin canımm?
Neden vermedi canım veriyorlar genelde? Sen de bu şekilde sadece kese mi gördün? Kaç haftalıksın bide canım ya kusura bakmayın tekrar soruyor olablrmCanım doktor bana vermedi ama benimki bildiğin yuvarlaktı bide büyüktü baya doktor kesenin yapısı çok iyi dedi.
Aynen kuzum ya 2 kimyasalım olunca çok korktum bundada ama şimdilik herşey yolunda gidiyor. :)1 günde çok iyi maşallah
Benim de 26 ağustos canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız canım çok teşekkür ederimtabiki soylerdi doktor sana boşuna gelmedinki boşuna doktor degilki oda :) bişey olsa seni eve gonderirmi hic bi duşun. benimki bakim şimdi
MI 1.2
Tis 0.2
15.0cm
sonuncusu 2 tane varda anyamadim neyse son adet tarih 27 agustos cnm
Makarnasever bebiş daha görünmez zaten benimki böyle yani içi görünmüyor inşallah kalp atışı için gittiğimizde onu da görürüz
Canım doktor bana vermedi ama benimki bildiğin yuvarlaktı bide büyüktü baya doktor kesenin yapısı çok iyi dedi.
Aynen keseyi gördüm canım. Valla bilmiyorum ki istemedim doktorda bişey demedi aslında çok iyi bi doktora gidiyorum ama bilmem haftaya kesin isterim. 6. Haftama girdim bugün.Neden vermedi canım veriyorlar genelde? Sen de bu şekilde sadece kese mi gördün? Kaç haftalıksın bide canım ya kusura bakmayın tekrar soruyor olablrm
Benim ki ne gibi oluyorrr :))) bir de sol kasık ağryorsa kız sağ kasık ağırıyorsa erkek diyorlar :)canim kese ilk yusyuvarlaksa kiz fasulya gibi uzayan sa erkek miş bi yerde okumuştum
Ay inşallah canım hayırlısı herşeyin ama kız istiyorum valla ne yalan söyliyim :)canim kese ilk yusyuvarlaksa kiz fasulya gibi uzayan sa erkek miş bi yerde okumuştum
Benim sol kasık ağrıyor canım hep solumda diyordum doktor sağdan yumurtlamışsın dedi şok oldum.Benim ki ne gibi oluyorrr :))) bir de sol kasık ağryorsa kız sağ kasık ağırıyorsa erkek diyorlar :)
Benimki Fatma Sezgin ben de tesadüfen gittim hatta yorum bile bulamadım hakkında ilk öğrendiğimde gitmiştim gerekirse doktor araştırırım o arada diye düşündüm ama kadının tavrını çok sevdim rahat sakin güler yüzlü devam etmeye karar verdim. Bı de ilk gün cebini verince hoşuma gitti dün yaşadığım olayı biliyodun benim için öğlen arasına çıkmadı falan böyle olunca şimdilik devam etmeyi düşünüyorum anlayacağın. Evet senin dediğin doktor hakkında olumlu baya yorum var inşallah seversinAa bende. Özlem Şengül den randevu aldım. Tavsiye üstüne değil öylesine seçtim yorumları iyi gibi. Sizinki tavsiye üzerine mi. Doktorunuz kim
Hangi dr aMakarnasever bebiş daha görünmez zaten benimki böyle yani içi görünmüyor inşallah kalp atışı için gittiğimizde onu da görürüz
Benim de 26 ağustos canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız canım çok teşekkür ederim
Bugün kese karından mı göründü ? Tam olarak kaç günlüksünüzboşuna stress yapma cnm, gecen gun diş gebelik konusunu okudum ne stress yaptim keşke girmeseymişim okumasaymişim dedim. neymiş tek taraf sancisi olsa diş gebelik miş, benim sol tarafim en baştan hafif karincalanma sanci dolgunluk hissi vardi ve hala o tarafta kesede solda duruyo :) ee ora sancimazsa nere sancisin. korktum yani bugun kese gorene kadar demek her okuduguna stress yapmican
Fatma Sezgin canımHangi dr a