- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.261
Ekleyebilir misin canım buraya ?benim var bugun yaptirdim ama resimden anlaşiliyomuda?
Ekleyebilir misin canım buraya ?
Resim yüklemek değil de fotoğrağ çekip direk yüklesen? Ben öyle yaptım canımkac kez yukledim resimi kestim bile yuklenmio
kızlar ben de Pazartesi gidiyorum doktora dua edin bana kesecikim gözüksün :)
İnşallah, sen gördün mü acaba :) benim geçen Pazartesi üstten görülmedi o yüzden beklemek istedim beta değeri 3000 di daha , 5000 olmadan görünmüyormuş sanırımİnşallah görürsün canım iyi haberlerini bekliyoruz
Herkese merhaba kızlar
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Bu arada mirket ben de bursa danim. Hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun
Resim yüklemek değil de fotoğrağ çekip direk yüklesen? Ben öyle yaptım canım
İnşallah kuzum gözükür :)kızlar ben de Pazartesi gidiyorum doktora dua edin bana kesecikim gözüksün :)
Çok teşekkür ederim canım uğraşman yeter benim içinayni seninki gibi yani resim neyden korktunki doktor biseymi dedide
Çook teşekkür ederiiim. inşallah sağlıklı gebeliklerimiz oluur amin :)İnşallah kuzum gözükür :)
1 günde çok iyi maşallahDün 35 di değerim bugün 80 olmuş.ilk mesajda yanlış yazmışım 85 yazmışım 80 olmuş canım
Çok teşekkür ederim canım uğraşman yeter benim içinya bugün doktora gittim zeynep kamil devlet hastanesine gitmez olaydım ben içeri girdim benimşe birlikte 2 kişi daha girdi doktor benimle ultrasonda uğraşırken onlarla konuştu, ben ne sorcağımı unuttum, keseyi gördü elime ultrason fotoğrafnı skştrdı, ben bişey sorcam diğerleri konuşuyo filan hiç bişey soramadım yani anlayacağın ( ne oldu ne bitti anlamadım. Kese var bebek yok aklıma da takıldı ne blym işte
Çok teşekkür ederim canım uğraşman yeter benim içinya bugün doktora gittim zeynep kamil devlet hastanesine gitmez olaydım ben içeri girdim benimşe birlikte 2 kişi daha girdi doktor benimle ultrasonda uğraşırken onlarla konuştu, ben ne sorcağımı unuttum, keseyi gördü elime ultrason fotoğrafnı skştrdı, ben bişey sorcam diğerleri konuşuyo filan hiç bişey soramadım yani anlayacağın ( ne oldu ne bitti anlamadım. Kese var bebek yok aklıma da takıldı ne blym işte
Saol canımm yani bir gariplik olsaydı söylerdi gibi geldi bana da canım... sen kaç haftalık hamilesincnm bende ayni heyecandan sadece yerindemi iyimi diye bildim. gayet yerinde olmasi gereken yerde dedi iki hafta sonra gel kalp atişi duyalim bebege bakalim dedi daha dur şimdi gozukmezki bebek endişelenme boş yere
O sayıların ne anlama geldiğini hiç bilmiorm ki canım.birde resimin usteki MI 1 Tis 4 duruyo ya sende o boyutu galiba demi
Canım doktor bana vermedi ama benimki bildiğin yuvarlaktı bide büyüktü baya doktor kesenin yapısı çok iyi dedi.Kızlar 5. Veya 6. Hafta ultrason görüntüsü elinde olanlar ekleyebilir mi buraya çok lazımmm. Benim ki şu şekilde herşey normal mi sizce ?
Al benden de o kadar.. Hamileliği hazırlanırken çoğu videosunu izlemişim meğer.. Şimdi 2. Kere izliyorum
Selam, mayıs annesi olacağımı sanıyordum ama haziran annesi olacakmışım,hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum. salı günü kan verdim 3439 çıktı beta hcg, bugün ultrasona girdim bebek görünmedi, 4 haftalık gebelik dedi bulanık kese göründü haftaya tekrar gel dedi kese büyüyor mu tekrar bakalım dedi. Bu kadar yüksek beta hcg ile nasıl görünmez ya. İnşallah kötü birşey yoktur.
Arkadaşlar bu sağlık ocağı olayı nedir benim hiç bilgim yok..
Ben İzmir'de Kent Hastanesine gidiyorum. Herşeyi orada takipli yaptırmak istiyorum sağlık ocagi evime çok uzak ve çok kötü bir durumda
Bende dün devlete gittim kadın doktorun yanında 2 erkek stajer vardı onlar muayene edecekti bende ilk defa hastaneye gidiyorum çekindim istemedim kadın doktor d bu seferlik bakayim ama bir daha devlete gelme o zaman dedi . Sadece kese gözüktü dedi . Başka bir şey de demedi zaten .
Merhaba canım bursadanım ilk bebeme annem bakıyor zaten bi süredir yanında yaşıyoruz annemin kendi evimi kitledim yatagımı aldım geldim yanlarına ANNEMİ ŞİMDİDEN TASASI TUTTU BIRAK İŞİ ÇALIŞMA DEMEYE BAŞLADI BİLE
hanımlar kan sonucum çıktı,
sat a göre 4+6 yım bugün ama 526 çıkmış,
benim 4. gebeliğim
yaşayan yok,
yine umutsuzluklar sardı beni
önceki gebeliğimde bu günlerde 2 bin küsür çıkmıştı
gelişmedi o da hoş...
Benim doktor taaaa 16 sına randevu verdi kese kalp atışı birarada görmek için sanırım. Nasıl geçecek günler
İnşallah, sen gördün mü acaba :) benim geçen Pazartesi üstten görülmedi o yüzden beklemek istedim beta değeri 3000 di daha , 5000 olmadan görünmüyormuş sanırım