Kana göre 5 haftalık gözüküyorsun canım doktor neden öyle dedi ki.
bende hiç çalışmak istemiim inan ki ama gel gör hayat şartları k.v k.p yok bende kendi düğünümüzü kendimiz yaptık onun borcu bıtmeden ılk cocuk şimdi bide ıkıncı anam genc allahtan bırak hazıranda kız kardeşimin düğünü var abla içinde tut çocugu diyo şimdidennapsın kadıncağız sende doğum iznine kadar sabret sonra çalışma uzun süre ben kızım doğduğundan beri dönmedim çalışmaya ne annem yanımda ne kayınvalidem bakıcakmkimse yok kreşede vermek istemedim
Bakalım memnun kalırsam onla da devam edebilirim. Daha önümde uzun yollar var hepsini değerlendiricemÇiğdem hanımı duymuştum başarılı bir hekim olduğu soylendi.Umarim memnun kalırsınız.
Bende kent hastanesi Orçun Sezer bey'e gidiyorum..Tavsiye üzerine gittim sağolsun çok sakin ve ilgili bir hekim
Kızlar konuyu açan arkadaş girmiyorsa kazene söylesek aktif kullananlardan biri devralsa konuyu ilk sayfaya tablo fln oluştururbirbirimizi tanımamız daha kolay olur
Valla mantıklı çünkü konu sahibi girmiyor artık sayfaya. benceFeeling07 nin konusuyla birleştiği için olabiliyorsa o olsun derim ben
Olur canım bana uyar biliyosunuz gayet aktifim burada
Sağolun canım bana uyar zaten açtığım konulara gidince burası çıkıyor sadece adım yazmıyor devredilebiliyosa edilsin :)
Ben dün gittim canım keseyi gördü haftaya kalp atışı için bekliyorum birde beslenme programı belirlicez dedi. Doktor çok iyi kızlar baya bi araştırdım bunda karar kıldım. Sizlede paylaşırım beslenme programını falan. Kilomu falanda tarttı herşeyi not etti. 150 lira veriyoz ama cidden değiyor. Eşim fişini atma mercimeğe ödetcez bunu doğunca dediBen de onu anlamadım işte, Perşembeye kadar beklicem bakalım. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Senin kontrolün ne zaman?
Hadi hayırlısı, bizimle de paylaşırsın çok güzel olur fikir olur hepimizeBen dün gittim canım keseyi gördü haftaya kalp atışı için bekliyorum birde beslenme programı belirlicez dedi. Doktor çok iyi kızlar baya bi araştırdım bunda karar kıldım. Sizlede paylaşırım beslenme programını falan. Kilomu falanda tarttı herşeyi not etti. 150 lira veriyoz ama cidden değiyor. Eşim fişini atma mercimeğe ödetcez bunu doğunca dedi
ben de yeni buldum sevatp handemir kılıç isimli perinatologmuş,ben daha önce müjde koyuncu ya gittim özel muayenesine oda medicanada doğum yapdırıyor aslında ondan iyisi yok ankarada yine ona gidebilirim. medicanayla anlaşmalı fiyatı var
Bende tüp bebekle hamile kaldım canım 12 bini buldu masrafım eşimde aynısını diyo harçlığından kesicem hep bunları diyeBen dün gittim canım keseyi gördü haftaya kalp atışı için bekliyorum birde beslenme programı belirlicez dedi. Doktor çok iyi kızlar baya bi araştırdım bunda karar kıldım. Sizlede paylaşırım beslenme programını falan. Kilomu falanda tarttı herşeyi not etti. 150 lira veriyoz ama cidden değiyor. Eşim fişini atma mercimeğe ödetcez bunu doğunca dedi
canım benim ılk bebeğim aşılamydı ikincide zor olur diye hic korunmadık ağustosta memeyı kestim eylülde hop kapmışım doktorumda takıldı bana 1 kere kanallar açılınca gerisi geliyo diye ben o iki çizgi için her ay ağlıyodum bu ay çizgileri görünce ben şok inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımızaBende tüp bebekle hamile kaldım canım 12 bini buldu masrafım eşimde aynısını diyo harçlığından kesicem hep bunları diye
canım hemen oolumsuz düşünme lütffen inşallah güzel sonuçlar alırsın. ben sata göre 5 de 27 ile öğrendim gebeliğimi. önemli olan artış miktarı.hanımlar kan sonucum çıktı,
sat a göre 4+6 yım bugün ama 526 çıkmış,
benim 4. gebeliğim
yaşayan yok,
yine umutsuzluklar sardı beni
önceki gebeliğimde bu günlerde 2 bin küsür çıkmıştı
gelişmedi o da hoş...
hamilesin canım az değil kişiden kişiye değişiyorKizlar selam. Adetim 1 gun gecikti bugun tahlil yaptirdim beta 101 cikti sizce az mi bu deger??
Amin canım InşAllah ya sağlıcakla kavuşalım bebekleriniz daha şaka gibi inanki inanamıyorum hamile olduğumacanım benim ılk bebeğim aşılamydı ikincide zor olur diye hic korunmadık ağustosta memeyı kestim eylülde hop kapmışım doktorumda takıldı bana 1 kere kanallar açılınca gerisi geliyo diye ben o iki çizgi için her ay ağlıyodum bu ay çizgileri görünce ben şok inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
Amin canım InşAllah ya sağlıcakla kavuşalım bebekleriniz daha şaka gibi inanki inanamıyorum hamile olduğuma
hadi yacanım hemen oolumsuz düşünme lütffen inşallah güzel sonuçlar alırsın. ben sata göre 5 de 27 ile öğrendim gebeliğimi. önemli olan artış miktarı.
hamilesin canım az değil kişiden kişiye değişiyor
hadi ya
5. haftada 27 miydi senin ki
artık ne düşünecğeimi bilmiyorum
umutlu mu olayım umutsuz mu?
sanki hiç olamayacak gibi geliyor atık,
3 kaybım var ,
gelişmediler
artık eskisi kadar heyecanlanmıyorum bile
kimsenin haberi de yok, eşim şehir dışında ona bile söylemeyi düşünmüyorum bi aksilik çıkmadığı sürece,butaya yazmak bile istemiyordum düşün
yine olmayacak gibime geliyor
Ay kesinlikle canım ya ne zaman idrak edicez acaba hamile olduğumuzuGözünüz aydın bende o inanamayanlardan birisiyim
Çok garip bir his
Oy canım kıyamam ama hamile kalmışsın bak ne güzel. Ben bazen eşime diyorum tüp bebekle hamilede kalabilirdim 10 bin gitcekti ona vereceğine muane ücretine ve doğum parasına verceksin artık diyorum:) bende pkoyumda doktor tedaviyle hamile kalırsın anca demişti ama tedavisiz kaldım allaha şükür.Bende tüp bebekle hamile kaldım canım 12 bini buldu masrafım eşimde aynısını diyo harçlığından kesicem hep bunları diye