2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anti Depresan öncelikle hayırlı olsun endişelenme bazıları daha geç görüyor

Erolummm bu devlet hastaneleri ve doktorları çok fena ben de dün yaşadığım olayı hala unutamıyorum ve hakkımı helal edemiyorum

Elanur4206 ben tam 5+0 da gördüm

P Prensescann endişelenme bazıları daha geç görüyor daha çok küçükmüş bence görünmemesi normal

İnsana verilen değer gerçekten sıfır özellikle devlet kadın doğum polikliniklerinde...
Ama insanlar mecburen gidiyor gitmek zorunda kalıyor biraz daha nezaketli olmak varken kaba olmayı tercih ediyorlar.
Siirte tek kadın doğum için değil canım acili de böyle bi masa ortada doktor oturuyor doktorun etrafında 100 kişi hepsi derdini anlatıyo kimin ne hastalığı varsa duyuyosun yeni yeni düzenleme yapmaya çalışıyolar ama insanlar saygısız olduktan sonra çok zor

Çok doğru söylüyorsun inanki burdada durum aynı maalesef. Özele git bence canım ben tövbe ettim bi daha gitmem devlete büyük konuşmayım ama gitmem.

Selam, mayıs annesi olacağımı sanıyordum ama haziran annesi olacakmışım,hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum. salı günü kan verdim 3439 çıktı beta hcg, bugün ultrasona girdim bebek görünmedi, 4 haftalık gebelik dedi bulanık kese göründü haftaya tekrar gel dedi kese büyüyor mu tekrar bakalım dedi. Bu kadar yüksek beta hcg ile nasıl görünmez ya. İnşallah kötü birşey yoktur.

Hepimizi tövbe ettiriyorlar devlet Hastanesi'nden ama sağlık ocağına da gitmeyi mecbur kılıyorlar ama ben de gitmemek için elimden geleni yapıcam sağlık ocağında yaşadıklarımdan sonra Allah devlet Hastanesi'ne düşürmesin diye bol bol dua ediyorum

Arkadaşlar bu sağlık ocağı olayı nedir benim hiç bilgim yok..
Ben İzmir'de Kent Hastanesine gidiyorum. Herşeyi orada takipli yaptırmak istiyorum sağlık ocagi evime çok uzak ve çok kötü bir durumda

dils3 öncelikle hayırlı olsun tebrikler bence çok takılma kese hemen gorunmeyebiliyor bildiğim kadarıyla değerin güzel yükseliyorsa ve kanama yoksa hiç dert etme inşallah haftaya gittiğinde görürsün

Arkadaşlar bu sağlık ocağı olayı nedir benim hiç bilgim yok..
Ben İzmir'de Kent Hastanesine gidiyorum. Herşeyi orada takipli yaptırmak istiyorum sağlık ocagi evime çok uzak ve çok kötü bir durumda

Bana özele gidersen sağlıkocağına kayıt yaptırman gerek demişlerdi ben de özele gittigim icin sağlık ocagina gitmiştim. devlete gidenlerin de kayıt yaptrimasi gerekiyor mu bilemiyorum

Çok doğru söylüyorsun inanki burdada durum aynı maalesef. Özele git bence canım ben tövbe ettim bi daha gitmem devlete büyük konuşmayım ama gitmem.
Parana geçer sözün canım aynen bende asla gitmem. Ozeldeki doktorum benle eşimi içeri alır kapıyı kilitler kimse giremez ve en az 10 muane eder uzun uzun. Muanemi bitti mi sohbet eder ama dakikasını illa doldurur ilgisini güvenini bilgisini hissettirir sana . Neyse akıl parası oldu bu bi daha mı tövbe . Ama şikayet edicem hepsini yazıcam şikâyet hatlarına tek tek

Canım inan devletlerin hepsi aynı. Özeller pahalı ama hakediyorlar sonuna kadar, hanım diye sesleniyorlar. Ama devlette yüzüne bile bakmıyorlar sanki babalarının hayırlarına çalışıyorlar.

Canım merhaba benim 23 ağustos son adet tarihim. Geçen hafta beta hcg 6binken kese gözükmedi düşün. Dedim kesin bi sorun var dış gebelik falanmı diye. Dün gittim tekrar kese gözüktü bebek yok bu seferde. Ama doktor korkma yolk kesesi gözüktü bi sorun yok haftaya bebek kesin gözükür dedi. Canım değerin çok iyi gözükür korkma.

Merhaba canlar sabah devlet gast.doktora gttim saatlerce bekleyişin ardndan grdm girmemle çıkmam bir oldu 4+5 im kesemi gördü doktor karından .Ama salak sekreter her şeye bakmş beta HCG ye bakmamaş kaç olduğunu göremedm .Doktorun ağzndan bit kese olşmş mu lafını duydum başka da bişey duyamadm

Bende dün devlete gittim kadın doktorun yanında 2 erkek stajer vardı onlar muayene edecekti bende ilk defa hastaneye gidiyorum çekindim istemedim kadın doktor d bu seferlik bakayim ama bir daha devlete gelme o zaman dedi . Sadece kese gözüktü dedi . Başka bir şey de demedi zaten .

kesen görünmüş ne güzel,
zayıf mısn canım bu arada
benim koca göbekten mi görünmedi acaba kese diyorum

İnşallah canım haftaya bugün randevum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…