İzmir ben de canım..Kızlar hangi memlekettensiniz ?İzmir olan var mı ?
İzmir ben de canım..
Siirte tek kadın doğum için değil canım acili de böyle bi masa ortada doktor oturuyor doktorun etrafında 100 kişi hepsi derdini anlatıyo kimin ne hastalığı varsa duyuyosun yeni yeni düzenleme yapmaya çalışıyolar ama insanlar saygısız olduktan sonra çok zorİnsana verilen değer gerçekten sıfır özellikle devlet kadın doğum polikliniklerinde...
Ama insanlar mecburen gidiyor gitmek zorunda kalıyor biraz daha nezaketli olmak varken kaba olmayı tercih ediyorlar.
Çok doğru söylüyorsun inanki burdada durum aynı maalesef. Özele git bence canım ben tövbe ettim bi daha gitmem devlete büyük konuşmayım ama gitmem.Aynen canım görevden dolayı burdayız hayır bide muane odası iki odadan oluşuyo sekterin masası arada bi kemer var doktorun muane odası salak sekreter sırası gelen 6 hastayı alıyo içeri her gelende niyeyse bilmiyorum iki üç kişi yanında getiriyo odanın içi oluyo ahır gibi ayakta zor duruyon. O arada tül gibi perde falan olmasa hastanın alttan muanesini falan izlersin yani. Hoş ben masaya yattım mı perde acıktı diğer hastalar gördüler beni kendim kapattım. Yanı diycem eşimin içeri girmesi mahrem ama odadaki 15 kadının benim sıkıntımı duyması mahrem değil
Arkadaşlar bu sağlık ocağı olayı nedir benim hiç bilgim yok..
Ben İzmir'de Kent Hastanesine gidiyorum. Herşeyi orada takipli yaptırmak istiyorum sağlık ocagi evime çok uzak ve çok kötü bir durumda
Parana geçer sözün canım aynen bende asla gitmem. Ozeldeki doktorum benle eşimi içeri alır kapıyı kilitler kimse giremez ve en az 10 muane eder uzun uzun. Muanemi bitti mi sohbet eder ama dakikasını illa doldurur ilgisini güvenini bilgisini hissettirir sana . Neyse akıl parası oldu bu bi daha mı tövbe . Ama şikayet edicem hepsini yazıcam şikâyet hatlarına tek tekÇok doğru söylüyorsun inanki burdada durum aynı maalesef. Özele git bence canım ben tövbe ettim bi daha gitmem devlete büyük konuşmayım ama gitmem.
Canım inan devletlerin hepsi aynı. Özeller pahalı ama hakediyorlar sonuna kadar, hanım diye sesleniyorlar. Ama devlette yüzüne bile bakmıyorlar sanki babalarının hayırlarına çalışıyorlar.Bugün muaneye gittim devlete kızlar tövbe Ya Rabbim Allah doktoru bildiği gibi yapsın içeri girdim direk karnını aç yat dedi hocam durumumu belirtmedim dememe kalmadı gene tekrarladı yat diye . Göbeğimi açtım yattım bakıyo ultrasonla ekrana sıkıntın ne dedi. hamileyim pazartesi günü değerim 54 dü iki gün sonra yenilenmesini istediler onun için geldim dedim . Bi azarladı doktor niye baştan demiyosun diye bi sinirlendim SIZ SORMAZSANIZ BEN NE DIYEYIM DIREK YAT DEDİN KONUŞMAMA IZIN MI VERDIN DEDİM. Sinir oldum kalktım kana bakalım bi daha dedi kağıdımı aldım çıktım. Eşimi de almadılar odaya garibim oda ilkimiz ya hevesine sırf izin aldı işten ilk muanem olucaktı diye. Giremedi. Siirt devlet hastanesinin kadın doğum polikliniklerinde mahremiyet sıfır asla gitmem bi daha. Degerimede sistemden baktım 54 den 200 e yükselmiş. Doktoru da şikayet edicem birazdan
Canım merhaba benim 23 ağustos son adet tarihim. Geçen hafta beta hcg 6binken kese gözükmedi düşün. Dedim kesin bi sorun var dış gebelik falanmı diye. Dün gittim tekrar kese gözüktü bebek yok bu seferde. Ama doktor korkma yolk kesesi gözüktü bi sorun yok haftaya bebek kesin gözükür dedi. Canım değerin çok iyi gözükür korkma.Selam, mayıs annesi olacağımı sanıyordum ama haziran annesi olacakmışım,hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum. salı günü kan verdim 3439 çıktı beta hcg, bugün ultrasona girdim bebek görünmedi, 4 haftalık gebelik dedi bulanık kese göründü haftaya tekrar gel dedi kese büyüyor mu tekrar bakalım dedi. Bu kadar yüksek beta hcg ile nasıl görünmez ya. İnşallah kötü birşey yoktur.
şu an kaç çıkıyor peki değerin?Benim adete 3 gün kala 35 çıktı canım
kesen görünmüş ne güzel,Merhaba canlar sabah devlet gast.doktora gttim saatlerce bekleyişin ardndan grdm girmemle çıkmam bir oldu 4+5 im kesemi gördü doktor karından .Ama salak sekreter her şeye bakmş beta HCG ye bakmamaş kaç olduğunu göremedm .Doktorun ağzndan bit kese olşmş mu lafını duydum başka da bişey duyamadm
64 kg canm popom fazla göbek azkesen görünmüş ne güzel,
zayıf mısn canım bu arada
benim koca göbekten mi görünmedi acaba kese diyorum
dils3 öncelikle hayırlı olsun tebrikler bence çok takılma kese hemen gorunmeyebiliyor bildiğim kadarıyla değerin güzel yükseliyorsa ve kanama yoksa hiç dert etme inşallah haftaya gittiğinde görürsün
Canim bende 74 kıloyum biraz da göbek var hani:) gözüktü amakesen görünmüş ne güzel,
zayıf mısn canım bu arada
benim koca göbekten mi görünmedi acaba kese diyorum