- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
Bugün muaneye gittim devlete kızlar tövbe Ya Rabbim Allah doktoru bildiği gibi yapsın içeri girdim direk karnını aç yat dedi hocam durumumu belirtmedim dememe kalmadı gene tekrarladı yat diye . Göbeğimi açtım yattım bakıyo ultrasonla ekrana sıkıntın ne dedi. hamileyim pazartesi günü değerim 54 dü iki gün sonra yenilenmesini istediler onun için geldim dedim . Bi azarladı doktor niye baştan demiyosun diye bi sinirlendim SIZ SORMAZSANIZ BEN NE DIYEYIM DIREK YAT DEDİN KONUŞMAMA IZIN MI VERDIN DEDİM. Sinir oldum kalktım kana bakalım bi daha dedi kağıdımı aldım çıktım. Eşimi de almadılar odaya garibim oda ilkimiz ya hevesine sırf izin aldı işten ilk muanem olucaktı diye. Giremedi. Siirt devlet hastanesinin kadın doğum polikliniklerinde mahremiyet sıfır asla gitmem bi daha. Degerimede sistemden baktım 54 den 200 e yükselmiş. Doktoru da şikayet edicem birazdan
İnsana verilen değer gerçekten sıfır özellikle devlet kadın doğum polikliniklerinde...
Ama insanlar mecburen gidiyor gitmek zorunda kalıyor biraz daha nezaketli olmak varken kaba olmayı tercih ediyorlar.