- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
BEN de 84Canim bende 74 kıloyum biraz da göbek var hani:) gözüktü ama
Bana karataş tan Bi doktor tavsiye ettiler. Aysel zabit diye biri. Ama henüz gitmedim. Yarın için randevu almıştım. Pzt ye ertelettim. Yalnız çiğdem kukul boşmuş ona gidicemHangi hastaneyi tercih ettin canım.
Ben karsiyaka da oturuyorum
İçimi rahatlattın canım ya, benim kesem çok zor göründü, bayağı canım yandı, ultrasonla bakarken çok bastırdı, küçücük bir kese göründü. Kese büyümesine bakarız dedi haftaya. Benim sat 8.8.2018 di 8 hafta olması gereken bebek 4 hafta çıktı.Canım merhaba benim 23 ağustos son adet tarihim. Geçen hafta beta hcg 6binken kese gözükmedi düşün. Dedim kesin bi sorun var dış gebelik falanmı diye. Dün gittim tekrar kese gözüktü bebek yok bu seferde. Ama doktor korkma yolk kesesi gözüktü bi sorun yok haftaya bebek kesin gözükür dedi. Canım değerin çok iyi gözükür korkma.
Haftaya görünür canm merak etmeBEN de 84
görünmedi
hayırlısı beklemeye devam.....
vajinal bakalım falan da demedi
önceki gebelikleirmde özeldeki dr um direk vajinal bakıyordu
kendi karııs kızı olsa gelen böyle yapmazlar ama
Yakın çevrelerine zaten özel ilgi . Insanın biraz empati yapması lazım ama yok . Neyse inşalla h karından görürsün canim keseyi . Ne zaman gidicem tekrardanBEN de 84
görünmedi
hayırlısı beklemeye devam.....
vajinal bakalım falan da demedi
önceki gebelikleirmde özeldeki dr um direk vajinal bakıyordu
kendi karııs kızı olsa gelen böyle yapmazlar ama
Erkek stajyer de hoş değil ama yani.. Genç genç çocuklardır. Hadi doktor erkek olunca neyse diyorsun doktor sonuçta ama.. Ne bileyim ben de çekinirdimBende dün devlete gittim kadın doktorun yanında 2 erkek stajer vardı onlar muayene edecekti bende ilk defa hastaneye gidiyorum çekindim istemedim kadın doktor d bu seferlik bakayim ama bir daha devlete gelme o zaman dedi . Sadece kese gözüktü dedi . Başka bir şey de demedi zaten .
Evet canım aslında şikayet etmemiz lazım dediğin gibi. En azından biz tekrar gitmesek bile devlete durumu olmayıp özele gidemeyenler var en azından onlar için şikayet edilmesi gerek.Parana geçer sözün canım aynen bende asla gitmem. Ozeldeki doktorum benle eşimi içeri alır kapıyı kilitler kimse giremez ve en az 10 muane eder uzun uzun. Muanemi bitti mi sohbet eder ama dakikasını illa doldurur ilgisini güvenini bilgisini hissettirir sana . Neyse akıl parası oldu bu bi daha mı tövbe . Ama şikayet edicem hepsini yazıcam şikâyet hatlarına tek tek
Dün ölçtürdüm sadece canım adetime 3 gün vardı dün.şu an kaç çıkıyor peki değerin?
bilmiyorum kiYakın çevrelerine zaten özel ilgi . Insanın biraz empati yapması lazım ama yok . Neyse inşalla h karından görürsün canim keseyi . Ne zaman gidicem tekrardan
Inşallah güzel haberler alırsın canim bekliyorum haberlerinibilmiyorum ki
kan verdim işte
salıya özel perinatologtan randevu aldım
salı ona gşiderim sanırım
Merhaba canım bursadanım ilk bebeme annem bakıyor zaten bi süredir yanında yaşıyoruz annemin kendi evimi kitledim yatagımı aldım geldim yanlarına ANNEMİ ŞİMDİDEN TASASI TUTTU BIRAK İŞİ ÇALIŞMA DEMEYE BAŞLADI BİLEmerhaba canim gözünüz aydin benimde 20 aylik kizim var ..ikinci bebegim olacak insallah. nerdensin?
korku var mi iki kücük cocukla nasil olacak bu is diye?
Allah oralara dusurmesin sıkıntılı . Oysa ne güzel mesleğin var insanlara güler yüzlü olsan sıcak olsan ne kadar dua alırsın ama sanki zorla çalışıyorlar gibi davranıyorlarValla bana devlet hastanesi demeyin.
Bir doktor alttan bakmadığı için kistimi görmedi.
Bir başka doktora adet olamıyorum diye gittim. 1 saat bekledim. İçeri girince bu aralar olursun dedi ve gönderdi. Ne muayene ne de kan tahlili.. Çok sinirlerim bozuldu
Merhaba canım bursadanım ilk bebeme annem bakıyor zaten bi süredir yanında yaşıyoruz annemin kendi evimi kitledim yatagımı aldım geldim yanlarına ANNEMİ ŞİMDİDEN TASASI TUTTU BIRAK İŞİ ÇALIŞMA DEMEYE BAŞLADI BİLE
Alla alla son zamanda yumurtlamışsındır belki canım beta hcg kaç çıkmıştı Peki?İçimi rahatlattın canım ya, benim kesem çok zor göründü, bayağı canım yandı, ultrasonla bakarken çok bastırdı, küçücük bir kese göründü. Kese büyümesine bakarız dedi haftaya. Benim sat 8.8.2018 di 8 hafta olması gereken bebek 4 hafta çıktı.
parası olmayan napacak peki acaba?Allah oralara dusurmesin sıkıntılı . Oysa ne güzel mesleğin var insanlara güler yüzlü olsan sıcak olsan ne kadar dua alırsın ama sanki zorla çalışıyorlar gibi davranıyorlar
Bana karataş tan Bi doktor tavsiye ettiler. Aysel zabit diye biri. Ama henüz gitmedim. Yarın için randevu almıştım. Pzt ye ertelettim. Yalnız çiğdem kukul boşmuş ona gidicem
Alla alla son zamanda yumurtlamışsındır belki canım beta hcg kaç çıkmıştı Peki?
Valla bizimde durumumuz yok şuan da 2 hafta sonra başka devlete gidicem ıyi birisine d3nk gelene kadar gezicem heraldeparası olmayan napacak peki acaba?
Kana göre 5 haftalık gözüküyorsun canım doktor neden öyle dedi ki.2 gün önce verdim kan, 3439 çıkmıştı. Yazın adet aralarım çok açılmıştı 40 günü buluyordu.