2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim bende 74 kıloyum biraz da göbek var hani:) gözüktü ama
BEN de 84
görünmedi
hayırlısı beklemeye devam.....
vajinal bakalım falan da demedi
önceki gebelikleirmde özeldeki dr um direk vajinal bakıyordu
kendi karııs kızı olsa gelen böyle yapmazlar ama

İçimi rahatlattın canım ya, benim kesem çok zor göründü, bayağı canım yandı, ultrasonla bakarken çok bastırdı, küçücük bir kese göründü. Kese büyümesine bakarız dedi haftaya. Benim sat 8.8.2018 di 8 hafta olması gereken bebek 4 hafta çıktı.

BEN de 84
görünmedi
hayırlısı beklemeye devam.....
vajinal bakalım falan da demedi
önceki gebelikleirmde özeldeki dr um direk vajinal bakıyordu
kendi karııs kızı olsa gelen böyle yapmazlar ama
Yakın çevrelerine zaten özel ilgi . Insanın biraz empati yapması lazım ama yok . Neyse inşalla h karından görürsün canim keseyi . Ne zaman gidicem tekrardan

Erkek stajyer de hoş değil ama yani.. Genç genç çocuklardır. Hadi doktor erkek olunca neyse diyorsun doktor sonuçta ama.. Ne bileyim ben de çekinirdim

Evet canım aslında şikayet etmemiz lazım dediğin gibi. En azından biz tekrar gitmesek bile devlete durumu olmayıp özele gidemeyenler var en azından onlar için şikayet edilmesi gerek.

Yakın çevrelerine zaten özel ilgi . Insanın biraz empati yapması lazım ama yok . Neyse inşalla h karından görürsün canim keseyi . Ne zaman gidicem tekrardan
bilmiyorum ki
kan verdim işte
salıya özel perinatologtan randevu aldım
salı ona gşiderim sanırım

Valla bana devlet hastanesi demeyin.
Bir doktor alttan bakmadığı için kistimi görmedi.
Bir başka doktora adet olamıyorum diye gittim. 1 saat bekledim. İçeri girince bu aralar olursun dedi ve gönderdi. Ne muayene ne de kan tahlili.. Çok sinirlerim bozuldu

merhaba canim gözünüz aydin benimde 20 aylik kizim var ..ikinci bebegim olacak insallah. nerdensin?
korku var mi iki kücük cocukla nasil olacak bu is diye?
Merhaba canım bursadanım ilk bebeme annem bakıyor zaten bi süredir yanında yaşıyoruz annemin kendi evimi kitledim yatagımı aldım geldim yanlarına ANNEMİ ŞİMDİDEN TASASI TUTTU BIRAK İŞİ ÇALIŞMA DEMEYE BAŞLADI BİLE

Allah oralara dusurmesin sıkıntılı . Oysa ne güzel mesleğin var insanlara güler yüzlü olsan sıcak olsan ne kadar dua alırsın ama sanki zorla çalışıyorlar gibi davranıyorlar

napsın kadıncağız sende doğum iznine kadar sabret sonra çalışma uzun süre ben kızım doğduğundan beri dönmedim çalışmaya ne annem yanımda ne kayınvalidem bakıcakmkimse yok kreşede vermek istemedim

Alla alla son zamanda yumurtlamışsındır belki canım beta hcg kaç çıkmıştı Peki?

Bana karataş tan Bi doktor tavsiye ettiler. Aysel zabit diye biri. Ama henüz gitmedim. Yarın için randevu almıştım. Pzt ye ertelettim. Yalnız çiğdem kukul boşmuş ona gidicem

Çiğdem hanımı duymuştum başarılı bir hekim olduğu soylendi.Umarim memnun kalırsınız.
Bende kent hastanesi Orçun Sezer bey'e gidiyorum..Tavsiye üzerine gittim sağolsun çok sakin ve ilgili bir hekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…