2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

İnsana verilen değer gerçekten sıfır özellikle devlet kadın doğum polikliniklerinde...
Ama insanlar mecburen gidiyor gitmek zorunda kalıyor biraz daha nezaketli olmak varken kaba olmayı tercih ediyorlar.

Görevden dolayımı siirtesin canım? Bende batmandayım doğu görevindeyiz burdada öyle maalesef hiç şikayetin ne diye sormadan hemen karnını aç yat diyorlar. Ben özele başlıyacağım bugün inşallah ilgi sıfır. Hayvan gibi muamele yapıyorlar. Odalar zaten pislik içerisinde. Kan alma yerinde 1 hemşire kan alıyor kuyruğun sonu gözükmüyor. Berbatdı dün ya. Pıhtılaşma var bende özeldeki doktorum gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başlamalısın dedi dün devletdeki doktora söyledim bunu bama diyorki kese gözükmeden yazamam ben sama iğne filan. Bugün inşallah 3 de özele kendi doktoruma gideceğim.

Benim adete 3 gün kala 35 çıktı canım

şuna bak yaaa
çok sinir bozucu
değern çok güzel ilerlemiş şükür
kaç giünlük tam olarak şimdi

Ben de yarın 4+4 olucam beta değerim 1200 civarı olması lazım
Yarın doktordan randevu aldım ama erken mi davranıyorum acaba..
1000 üzeri kese görülebilir diye heyecan yaptım

teşekkürler canım hoş buldum ikinci anneliğim olacak kısmetse 20 aylık ta bir bebeğim var varmı ıkıncı bebeğine haile aramızda
merhaba canim gözünüz aydin benimde 20 aylik kizim var ..ikinci bebegim olacak insallah. nerdensin?
korku varmi iki kücük cocukla nasil olacak bu is diye?

Ben de yarın 4+4 olucam beta değerim 1200 civarı olması lazım
Yarın doktordan randevu aldım ama erken mi davranıyorum acaba..
1000 üzeri kese görülebilir diye heyecan yaptım
git madem niyet ettin,
ben bugün gittim 4+6 da göremedi keseyi...........
kan verdim akşamüstü çıkacak

ben kizimda keseyi 4+5 de görmüsdüm ilk ama altdan muayene ile.. bu altdan muayenedende cok korkmamak lazim hicbiseycik de olmadi ..

Kizim dün okulda ablasinin sevgilisi diye resim yapmissabahlari bana sut iciriyor kardesime iyi bak diye.

Aynen canım görevden dolayı burdayız hayır bide muane odası iki odadan oluşuyo sekterin masası arada bi kemer var doktorun muane odası salak sekreter sırası gelen 6 hastayı alıyo içeri her gelende niyeyse bilmiyorum iki üç kişi yanında getiriyo odanın içi oluyo ahır gibi ayakta zor duruyon. O arada tül gibi perde falan olmasa hastanın alttan muanesini falan izlersin yani. Hoş ben masaya yattım mı perde acıktı diğer hastalar gördüler beni kendim kapattım. Yanı diycem eşimin içeri girmesi mahrem ama odadaki 15 kadının benim sıkıntımı duyması mahrem değil

.....Merhaba size an itibariyle annemin karnindan bildiriyorum. Annem 10 haftadir bana hamile. Boyum .. Kilom olmus bile.
Kizmiyim erkekmiyim daha bilmiyor. Keyfim gayet yerinde. Sadece annemin bulantilari baslamis. Kismet olursa Haziranin ilk haftasinda dünyaya gelecegim. Annecim malesef bir kac yil daha boklu bez temizleyecek.

Kızlar yukarıdaki mesajı ultrason fotosu ile bir kaç hafta sonra bazı yakınlarıma göndermeyi düşünüyorum başka ne ekliyebiliriz sizce? sizede fikir olsun bu şekilde duyurmak isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…