2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
her yemekten sonra kusuyorum bazen anında bazen 10 dakika sonra. reflü olmam inşallah . çalışıyorum da çok kötü oluyor sonra acıkıyorum ama yedikten sonra yine kusuyorum. yemek yemeği çok seven biriydim şimdi korkuyorum hep böyle mi olcak ilerleyen zamanda nasıl beslicem bebeğimi diye

Allah yardımcın olsun canım, ben diğer hamileliklerimde yaşamadım, 12. Haftadan sonra geçiyor diye biliyorum, bebeğin içinde merak etme o zaten alacağını alıyor senden

ne güzel sizin 2. bebek geliyor :KK200: ben daaha hiç gitmedim yenimahalle lina kadın doğumdan randevu aldım oraya gideceğim ilk başta. bakalm artık :eek:

anladım canım benm gideceğim doktorda medicana da doğum yaptırıyor galiba. sen doğum paketi mi aldın yoksa fiyatları nasıl ?
ben daha önce müjde koyuncu ya gittim özel muayenesine oda medicanada doğum yapdırıyor aslında ondan iyisi yok ankarada yine ona gidebilirim. medicanayla anlaşmalı fiyatı var

Kızlar kasık ağrınız tek taraflı mı sizinde?
Ben sadece sağ tarafımda hissediyorum, acaba doğru yere yerleşemedimi diye korku var, Randevum pazartesi,
sanki ilk hamileliğim diğerleri nasıldı unutmuşum:oops:

tasarimcibayan tasarimcibayan benim özel sağlık sigortam var tatlım sadece 15 lira sgk katkı payı ödeyeceğim başka para vermicem ama doğum için orda olursa extra ücret alırlar mı bilmiyorum bı baksınlar bakalım ne diycekler belki daha iyi bi doktora geçerim çok kararsızım şuan :)

Ben sadece sağ tarafımda hissediyorum, acaba doğru yere yerleşemedimi diye korku var, Randevum pazartesi,
benim de sol tarafım ağrıyor arada

Hoşgeldin hayrlı olsun bebeğin canm sağlıklı gebelik dilerim.Sağdan yumurtlanşsndr sağa da yerleşmştr o yüzden orası ağryordr diye düşünyorm ben

Bende ne ağrı ne bir şey hiçbişey yok dünki titremeden sonra baya korktum ama çok şükür bir sıkıntı olmadı sanki hamile değilmişim gibi ya bazen diyorum değilmiyim acaba böyle devam ederse ne güzel :KK49:

Bende ne ağrı ne bir şey hiçbişey yok dünki titremeden sonra baya korktum ama çok şükür bir sıkıntı olmadı sanki hamile değilmişim gibi ya bazen diyorum değilmiyim acaba böyle devam ederse ne güzel :KK49:
Bende öyleyim canım valla 0 belirti yaşıyorum inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz. Bu arada aysegul34 aysegul34 ü çok merak ettim ya kesin yazarım demişti noldu anlamadım :/

Kızlar kese gözüktü ama çok küçükmüş 7 mm 2 hafta sonra gel dedile4 çok şükür. Hastane çıkışı eşimle geziyoruz izin günü o yüzden yazamadim gene yarın burada olur bol bol yazarım insallah:) hepinizi opuyorum bende sizden güzel haberler bekliyorum

ben daha önce müjde koyuncu ya gittim özel muayenesine oda medicanada doğum yapdırıyor aslında ondan iyisi yok ankarada yine ona gidebilirim. medicanayla anlaşmalı fiyatı var
anladım canm bi baktımda baya iyi yorumları var onunda.
benimde sol tarafımda canım ara ara sancı giriyor.

tasarimcibayan tasarimcibayan benim özel sağlık sigortam var tatlım sadece 15 lira sgk katkı payı ödeyeceğim başka para vermicem ama doğum için orda olursa extra ücret alırlar mı bilmiyorum bı baksınlar bakalım ne diycekler belki daha iyi bi doktora geçerim çok kararsızım şuan :)
hmm anladım canım evet bi görüşmen lazm tobb da çokk iyi diyorlar aklında bulunsun. yenidoğan ünitesi fln

Kızlar kese gözüktü ama çok küçükmüş 7 mm 2 hafta sonra gel dedile4 çok şükür. Hastane çıkışı eşimle geziyoruz izin günü o yüzden yazamadim gene yarın burada olur bol bol yazarım insallah:) hepinizi opuyorum bende sizden güzel haberler bekliyorum
çok şükür canım darısı bize :halay:

Hoşgeldin hayrlı olsun bebeğin canm sağlıklı gebelik dilerim.Sağdan yumurtlanşsndr sağa da yerleşmştr o yüzden orası ağryordr diye düşünyorm ben

Hoşbuldum canım sağol, senin de bebeğin hayırlı olsun,

Allah korusun canım, hep böyle gider inşallah

Gözün aydın canım, darısı bizlere inşallah

her yemekten sonra kusuyorum bazen anında bazen 10 dakika sonra. reflü olmam inşallah . çalışıyorum da çok kötü oluyor sonra acıkıyorum ama yedikten sonra yine kusuyorum. yemek yemeği çok seven biriydim şimdi korkuyorum hep böyle mi olcak ilerleyen zamanda nasıl beslicem bebeğimi diye
Bir arkadaşım 9. Ayında hala kusuyor ama bebek gayet sağlıklı. Endişe etme canım

Kızlarrr tahliller yapıldı mı? Glukoz değeriniz kaç çıktı?? Benim ki 98 yani sunırda 100 üstü çok sayılıyor :/

X