2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar şimdi çıktım bende doktordan kese gözüktü allaha şükür ama bebek oluşmamış daga ayşegülün ki gibi. Haftaya gel hem bebeği hem kalp atışını duyarız dedi birde düşük riskin yok kesen gayet güzel gözüküyo dedi :)
hadi gözün aydın canım çok sevindim:KK36:

Kızlar ben bugün öyle bişey yaşadım ki anlatamam dün sağlık ocağına kan vermiştim gebelik kaydını yaptırmak için bugün sonuçlar çıktı 0.2 hemen hemsireyi aradim gebelik negatif dedi olduğum yere yığılmışım hemen eşimi aradım geliyorum dedi sonra da kendi doktorumu aradım özeldeki doktor en kısa zamanda gelin dedi. Ben tabi ağlıyorum yıkıldım öğle arasıydı gittiğimde doktor sağolsun beni beklemiş kan testi verin sonucu degerlendirelim dedi ben kan testi vermeye gittim geri geldiğimde baktım doktor da geri gelmiş ve gelin muayene edelim dedi karından ultrasonla baktı ve keseyi yine gördü hatta biraz da büyümüş dedi 4 gün içinde ama en kesin sonuç kan tahlili dedi benim için rahatladı tabi biraz zaman zor geçti ama bı bucuk saat sonra sonucu aldım beta 19527:nazar: daha yeni kendime geliyorum doktor herşey yolunda testte sıkıntı olmuş özensiz davranmışlar dedi olacak iş mi ya ama oldu daha yeni kendime geliyorum

Biliyorum çok uzun oldu ama çok zor saatler geçirdim sizlerle de paylaşmak istedim
canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam.. ayyy vallahi ben de bizim burdaki devlete tövbeliyim gitmiyorum.

IMG_20181003_173026.jpg
IMG_20181003_173012.jpg

Canım benim kafam şeker yüklemesine gitti ondan şimdiden şekere bakılıyormu dedim bu ay gebelikten önce bende bütün değerlerime baktırmıştım glukoz 105 çıkmış

Ve referans aralığı da 74-110 sana doktor neden öyle dedi ki normal bence yani

Canım sormam ayıp olmaz ise kaç yaşındasın, kaç kilosun?
34 yasindayim.kizim var 10 yasinda.170 boyum 59 kiloyum.
Ilk hamileligimde 50 kilo ile hamile kalip 97 ile dogum yaptim; )))tekrar hemen 50 olmustum ama bu defa ins daha az alirim.
Ayin 19 unda bebegi gormedikcede kendimi cok alistirmiyorum.

canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam.. ayyy vallahi ben de bizim burdaki devlete tövbeliyim gitmiyorum.
Sağol canım valla ben de yapılması zorunlu diye yapayım dedim ama ben de tövbe ettim

Bu arada ajandaya bayıldım ben de bakıyordum ama karar verememiştim seninki tatlıymış

X