- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Çok nadir veriyorum zatenYumurtanin beyazi 1 yasindan sonra degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok nadir veriyorum zatenYumurtanin beyazi 1 yasindan sonra degil mi?
Ben 15 gün tadim yapip tam 6 ya girdikten sonra doktorumuzunda önerisiyle normal beslemeye basladimArkadaşlar tadımlarda 3 gün kuralını uyguluyor musunuz? Bu gidişle tadımlar hiç bitmicek gibi geliyo. Havuç, patates, bal kabağını 3 gün kuralıyla yaptık yarın yeni bi sebze günü
İşte bütün kış sebzeleri 15günde bitmemiştir mesela 3 gün kuralı çok sıkıcıBen 15 gün tadim yapip tam 6 ya girdikten sonra doktorumuzunda önerisiyle normal beslemeye basladim
Kahvalti (yumurta labne avakado bebe biskuvisi)
Oglen meyve (icine demir ilacini karistiriyorum)
Aksam ise corba ve yogurt yediriyorum
Ben şöyle yapmistim ; 3. Gun aksaminda 2. Ogün koydum yani 3 gun kabak verdiysem 3. Gun sabah kabak öğlen yogurt verdim oyle soyliymİşte bütün kış sebzeleri 15günde bitmemiştir mesela 3 gün kuralı çok sıkıcı
Ben uymaya calisiyorum da cociga kaynanam bakıyor. Arada da illa kendi bildiğini okuyorArkadaşlar tadımlarda 3 gün kuralını uyguluyor musunuz? Bu gidişle tadımlar hiç bitmicek gibi geliyo. Havuç, patates, bal kabağını 3 gün kuralıyla yaptık yarın yeni bi sebze günü
Yumurta beyazına bebeklerin kaldıramoycaği kadar fazla protein varmiş bu yüzden 1 yaşinda kadar verilmemesi gerekiyor canım die biliyorum bir araştır istersen ben vermiyorumBen peynirle yumurta sarısı ile beyazı karıştırıp veriyorum
Evet canım ben 2 gün bazen yapıyom hemen belli ediyor zaten kendini nar vermiştim sırtında sivilceler çıktı vermedim birdaha ama yinede deniyorumArkadaşlar tadımlarda 3 gün kuralını uyguluyor musunuz? Bu gidişle tadımlar hiç bitmicek gibi geliyo. Havuç, patates, bal kabağını 3 gün kuralıyla yaptık yarın yeni bi sebze günü
Arkadaşım benim bildiğim yoğurt a alerjisi olmayan hiçbir şeye alerjisi olmuyor o yüzden ben 3 gün kuralını uygulanıyorum 2 gün verip başka şeye geçiyorum çok şükür hiçbir şeye alerjisi çıkmadıArkadaşlar tadımlarda 3 gün kuralını uyguluyor musunuz? Bu gidişle tadımlar hiç bitmicek gibi geliyo. Havuç, patates, bal kabağını 3 gün kuralıyla yaptık yarın yeni bi sebze günü
Bilmiyorum canım neden öyle birşey yaptı ki ya doktora sorsan olmaz mı bizimkide kondom kullanmayı sevmedi bende birey taktıramam çok hassas normal doğum yaptım daha yeni normale dönüyorum ilaçta alamıyorum alerji yapıyor hakikaten biz kadınlar napıcaz böyleKızlar size ne sorup danışacağım.. eşim ilişki esnasında ne yazık ki yanlışlıkla içime boşaltı. Aşırı mutsuzum şu an. Ertesi gün hapı da kullanamıyoruz emzirdiğimiz için
Adete 7 gün var. Ne halt yicem bilmiyorum. Bildiği bir yol yordam olan var mı?
Nasıl çıktı bizimkinin şişti beyazladı alttakiler ama çıkamadı henüz nezaman çıkar bilmiyorum ama baya yıprandı güzel kızımKızlar 3 gün sonra tam 6 aylık oluyoruz bugün ilk dişimiz çıktı çok mutlu oldum görünce ☺
Işte biz ilaç alamıyoruz, onlar da kondom kullanamayınca ortaya busaçma olay çıkıyor kuzum. Önceden sadece 6 saat emzirme yapılmayan ertesi gün hapı varmış. O da kalkmış. Şu an ki 2 hafta emzirme yasak. Yoğun hormon istiyormuş. O kadar moralim bozuk kiBilmiyorum canım neden öyle birşey yaptı ki ya doktora sorsan olmaz mı bizimkide kondom kullanmayı sevmedi bende birey taktıramam çok hassas normal doğum yaptım daha yeni normale dönüyorum ilaçta alamıyorum alerji yapıyor hakikaten biz kadınlar napıcaz böyle
Ne yapmayı düşünüyorsun peki eşin ne düşünüyor oda önemli olsun birşey olursa diyordur kesinIşte biz ilaç alamıyoruz, onlar da kondom kullanamayınca ortaya busaçma olay çıkıyor kuzum. Önceden sadece 6 saat emzirme yapılmayan ertesi gün hapı varmış. O da kalkmış. Şu an ki 2 hafta emzirme yasak. Yoğun hormon istiyormuş. O kadar moralim bozuk ki
Ertesi gün spirali”Işte biz ilaç alamıyoruz, onlar da kondom kullanamayınca ortaya busaçma olay çıkıyor kuzum. Önceden sadece 6 saat emzirme yapılmayan ertesi gün hapı varmış. O da kalkmış. Şu an ki 2 hafta emzirme yasak. Yoğun hormon istiyormuş. O kadar moralim bozuk ki