2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah çok iyi ❤ Benimkide atağa girmiş yeni o yüzden biraz huysuz ama bizde baştan beri gaz sıkıntısı vardı bu yüzden kucağa alışmıştı hala kucak istiyor yere koyduğum an tepinerek ağlıyor ama kucağımda 2 saat dursun gezdiriyim evin içinde ağzını bile açmaz 🙈 bende artık taşıyamıyorum bizde 20 gün önce 8buçuktuk 9 olmuştur şimdi artık gerçekten taşımak zor.
Oyun halısı ya da ana kucağında da mı durmuyo?

Valla çalşyorm kızlar ben de eve gel yemek bulaşk çamaşır bebek çok yoryo kendimi yatağa nasıl atyorm anlatamam..Bebek çok yoruyor geceleri çok sık uyanyor gündüz uykusu da azaldı baya oyun istyor artık ..Her şeyi ağzna götryor..Gaz sancısı devam ediyor anne sütü ve mama şeklinde ilerlyorus TM beş aylık olduk bugün

2. Adetimi oluyorum sanırım ama zar zor sökülüyorum oldukça ağrılı başladı. Ağrı kesici de içmek istemiyorum. Gelişini kolaylaştırmak için sizin yaptığınız bişeyler var mı arkadaşlar

Oyun halısı ya da ana kucağında da mı durmuyo?
Durmuyo canım ana kucağından kendini atmak istiyor poposunu kaldırıp kaldırıp ağlıyor oyun halısındada şöyle müzik açarsam eğer kukulinin müziklerini 10 dk en fazla oynar onun dışında mızmızlanıp ağlıyor ben gidip oturtursam yada ayakta dikeltirsem o şekilde oynar biraz yoksa oda yok :/ sürekli kucağımda yani anlıcağın allahtan 2 saat uyanık kalsa uykusu gelir hemen uyumak ister çok uzun uyumaz ama olsun o arada dinleniyorum bende

Şuan çok endişeliyim bu duumu yaşayan varsa bilgi almaknisterim netten bakınca baya bi korktum kızım bugün iki aylık aşısını oldu üçlü neyse bu sorun değil hemsire hanım bas muayenesi yaptı ve bıngıldağın kapanmak üzere oldugunu söyledi bir çocuk doktoruna göster dedi ordaki uzmana baktırdım oda cocuk doktoru görsun sorun olacağını sanmıyorum ama dedi netten baktığımda ameloyat gerekebiliyormus normalde bir yaşa dogru kapanıyormuş erken kapanması demek beyin gelişimi k9tü etkilenecği anlamına heliyormus zeka geriligine sebep olabiliyormuş cerrahi m7dahale gerekebilirmis şuan nekada rkötü oldugumu anlatamam hanımlar bayramdan sonra gidicem esim suan misait.degil diye o birsey olmaz dedi ama netten bakınca xok kkrktum çocuk doktoruna görinecek olanlar varsa sorabilirmi benim.icin
Merhaba son durumu ne acaba bebeginizin.benimde böyle bir sorunum var yarın doktora gidicez çok evham yaptım.bizede hemşire dedi erken kapanıyor diye

Merhaba son durumu ne acaba bebeginizin.benimde böyle bir sorunum var yarın doktora gidicez çok evham yaptım.bizede hemşire dedi erken kapanıyor diye
Kalsiyumu yüksek çıktı ama hemşire abartmış biraz takib etmek lazım ama korkmamak lazım zaten herşeye endişeleniyoruz annelik başlı başına evham demekmiş onu anladım d vitaminini 3 damladan fazla verme ben kesmiştim kalsiyumu kullanılmasını sağlayan d vitaminidir doktora kestim diyince devam et sakın biz demeden kesmeyin dedi şuan hala açık bıngıldak ama ufak bir sertleşmeye başlamış gibi 5 aylık olduk bugün sizde bir çocuk doktoruna gösterin iyi bir doktor olsun ama bir sürü tahlil yapıldı çok üzüldüm kızıma çok canı yandı am olsun iyi ya şükür bu arada doktor kalsiyumu yüksek olanlarda dış erken çıkar demişti çıkmak üzere bizimki baya elini ağzına alıp ağlıyor parmağımı verince koparacak gibi ısırıyor

Durmuyo canım ana kucağından kendini atmak istiyor poposunu kaldırıp kaldırıp ağlıyor oyun halısındada şöyle müzik açarsam eğer kukulinin müziklerini 10 dk en fazla oynar onun dışında mızmızlanıp ağlıyor ben gidip oturtursam yada ayakta dikeltirsem o şekilde oynar biraz yoksa oda yok :/ sürekli kucağımda yani anlıcağın allahtan 2 saat uyanık kalsa uykusu gelir hemen uyumak ister çok uzun uyumaz ama olsun o arada dinleniyorum bende
Sen yine de vazgeçme oturtmaya çalış ve oradayken oyala. Kolay gelsin ❤️

Günaydınlar, gaz bizde de geri döndü tam da bitti derken. Uyumadık dün gece. Bi de yüzü kırmızı pütür pütür oldu, fenistil kullanıyoruz ama işe yaramadı sanki :KK43:
Gazdan değil de yüzünün kızarmasına sebep olan şey neyse o yüzden huzursuz olmasın? Bizim de gaz ağrımız geri dönmüştü, dün gece yastık üzerine yüz üstü yatırdım, karnının üstüne yatınca iyi geldi sanırım anında mışıl mışıl uyudu. Tabi bekledim başında korkarım daha kendini kurtaramaz yüzünü çevirirse nefessiz kalır diye. İyice dalınca çevirdim iyi geldi.

Ben çok iyi bilirim bu durumu🙈 biz de aynıyız, yapışık geziyoruz, omzum, sırtım ağrı içinde. Oturmaya başlayınca önüne oyuncak falan verip daha rahatlarız diye umut ediyorum :)

Gazdan değil de yüzünün kızarmasına sebep olan şey neyse o yüzden huzursuz olmasın? Bizim de gaz ağrımız geri dönmüştü, dün gece yastık üzerine yüz üstü yatırdım, karnının üstüne yatınca iyi geldi sanırım anında mışıl mışıl uyudu. Tabi bekledim başında korkarım daha kendini kurtaramaz yüzünü çevirirse nefessiz kalır diye. İyice dalınca çevirdim iyi geldi.
Ben de alerjik bir durumdan şüpheleniyorum, farklı ne yedim diye düşünüp duruyorum ama bilemedim. Geçmezse bu hafta götüreceğim doktora.

Ben çok iyi bilirim bu durumu🙈 biz de aynıyız, yapışık geziyoruz, omzum, sırtım ağrı içinde. Oturmaya başlayınca önüne oyuncak falan verip daha rahatlarız diye umut ediyorum :)
Ben oturtmaya başladım ama ondanda sıkılıyor tam olarak dikelmek istiyor ve gezmek. Kucağımızda öne doğru tutsak ve yürüsek saatlerce ağzını bile açmaz 🤦‍♀️

Öylede böyleside çok zor canım ya düşündene tüm gün kucağımda ve artık bi zamandan sonra ağırlığı iki katına çıkıyor bugün çamaşırları kucağımdayken topladım mesela🤷‍♀️
Hani öyleyse kanguruya mı taksan bebeği en azından bel desteği vs var ya daha rahat edersin

X