2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ama her mamaya ilave edersen zeytinyağı fazla gelmez mi bir gün içinde canım bir de zeytinyağı çok tuvalete çıkarır o şekilde nasıl kilo alacak? Belki de genetik olabilir kilo almaya elverişli değildir vücudu. Boyu falan iyiyse bence kiloyu çok da sorun etme
Dünden beri ilave ediyoruz bağırsak çalıştırma etkisini görmedim henüz ama çok çıkarsa tabiki koymam

Ben kan tahlili zamanı gelince eksikse vercem, şu an 5,5 aylık ikizlerim, kullanmıyorum. İhtiyacı yoksa neden kullanayım, kabızlık da yapıyor, mideye de ağır gelir. Sadece d vitamini veriyorum, ben de alıyorum. D herkeste eksik çünkü..
Bende vermicektim kan ilacını doktora önce bi kanına baksak ona göre versek dedim doktorda ben bakmam gereken zamanı biliyorum şuanda ek gıda almayan her çocukta kan eksik olur kullanman lazım yani dedi..

Epilasyon günleri hanımlar anca paylaşım yapıldı
1.SEÇENEK
12 Kasım 2019 17.34’den 13 Kasım 2019 10.25’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
20 Kasım 2019 05.55’ten 22 Kasım 2019 06.19’a kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

5 ay doldu herşey iyiydi güzeldi de gaz ağrılarımız geri geldi. Oyuncakları ağzına sokuyor, elini emiyorken hava mı yutuyo acaba. Şu an uyuyor ve karnından gurul gurul sesler yükseliyor, çıkaramazsa da ağlayarak uyanıyor. Sizde de oluyor mu🤔😢

X