Benim bebegım 4.5 aylık ve 2 hafta kadar bızde de duzensızlık oldu malesef.Atak dönemıydı sanırım. Yenı yenı toparlanıyor. Sizinki diş sancısı olabılır mi?Arkadaşlar uyku gerilemesi yaşayan var mı? Bebeğim 5 ayı doldurmak üzere, gece uykuları gayet düzenliydi, uyanır emer geri uyurdu. 2 haftadır kaç defa uyandığımızı sayamıyorum. Sanki gaz ağrıları geri döndü, ne olduğunu anlayamıyorumtam dalgın uyudu diyorum ağlayarak çığlık çığlığa uyanıyor
Evet bizde de oldu gece kesinlikle uyanmayan kızım 4 5 kere emmeye kalkıyor. Gündüz uykuları felaket uykusuna döndü. Ya hiç uyumuyor ya da 45 olunca uyanıyorArkadaşlar uyku gerilemesi yaşayan var mı? Bebeğim 5 ayı doldurmak üzere, gece uykuları gayet düzenliydi, uyanır emer geri uyurdu. 2 haftadır kaç defa uyandığımızı sayamıyorum. Sanki gaz ağrıları geri döndü, ne olduğunu anlayamıyorumtam dalgın uyudu diyorum ağlayarak çığlık çığlığa uyanıyor
2 aydır eli sürekli ağzında, oyuncaklarıyla da kavga ediyo tam istediği yeri denk getiremiyo sinirleniyo. Görünürde diş yok ama neler oluyo bilemiyorum. Gazı var gibi kıvranıyo. Gözleri de kapalı ama mızlama halinde bi derdi var da bir çözebilsemBenim bebegım 4.5 aylık ve 2 hafta kadar bızde de duzensızlık oldu malesef.Atak dönemıydı sanırım. Yenı yenı toparlanıyor. Sizinki diş sancısı olabılır mi?
4ü 5 i geçtim bazen 10dan fazla uyanıyoruz. Bazen sadece battaniyede sallayınca susuyo. Bir sıkıntısı var da ah bir çözebilsem. Geçici bir dönemmiş öyle okudum ama geçmiyooEvet bizde de oldu gece kesinlikle uyanmayan kızım 4 5 kere emmeye kalkıyor. Gündüz uykuları felaket uykusuna döndü. Ya hiç uyumuyor ya da 45 olunca uyanıyor
Ah o dertleri bir bilebilsek2 aydır eli sürekli ağzında, oyuncaklarıyla da kavga ediyo tam istediği yeri denk getiremiyo sinirleniyo. Görünürde diş yok ama neler oluyo bilemiyorum. Gazı var gibi kıvranıyo. Gözleri de kapalı ama mızlama halinde bi derdi var da bir çözebilsem
Reflü oldugunu nasıl anlıyolar pekiRefluden dolayi kusiyormus oyle canim. Bir diger senebi de idrar enfeksiyonu olabilir dedi dokyor ama sonuclarimiz temiz cikti
Gaz sancisi olabilir canim. Bizimki de yine yapmaya basKızlar bizimki tam red değil sanırım ağzına alıyor her defasında emmeye çalışıyor ama biraz emince kendini geri ayıp ağlıyor çıldırıyor. Herkes diş çıkarıyor olabilir diyor olabilir mi acaba hiç anlamıyor um salyasi çok eli ağzında ne bileyim yoksa gaz sancısımi başlamıştır tekrardan acaba
Fiskirtarak kusuyorsa ve bu sürekli hale geldiyse iki sebebi varmis. Ya idrar enfeksiyonu ya da reflu.Reflü oldugunu nasıl anlıyolar peki
Çocuk ağlaya ağlaya büyür lafı çok manasız.tabiki buna da şükür. Ama çevremdeki kimse beni anlamıyor. Eşim e de bi hastaneye gidelim bir şey desinler en azından içim rahat eder diyorum ama yok çocuk ağlaya ağlaya buyurmus
denedim ama bir kaç damla yutup ağlamaya başlıyor
eski rutinimdeyim 1 haftadır ama yok düzelmedi maleswf
Ah o dertleri bir bilebilsekAç olma ihtimali var mı sence? Büyüdükçe daha güzel uyur sanıyordum ama öyle değilmiş. Allah yardımcımız olsun, böyle böyle büyüyecekler☺
Neden maalesef?4-5 kez maalesef
En az 4-5 kez bazen daha çok yapıyor o yüzden az kilo alarak devam edyorNeden maalesef?
Benim ikizlerde de oldu. 2,5-3,5 aylıkken akşam yatıp sabah kalkıyorlardı. Sonra birden 4 aylık oldular ve kız 2-3 gibi uyanmaya başladı sonra erkek ve bazen ikisi birden, geceleri bazen yarım saatte bir uyandılar. Çok yorucuydu, anlatılmaz yaşanır.. şimdi tekrar düzelmeye başladı, 5. Ayları bitti. Uyku gerilemesi 1 hafta ile 1 ay arası sürebilirmiş.Arkadaşlar uyku gerilemesi yaşayan var mı? Bebeğim 5 ayı doldurmak üzere, gece uykuları gayet düzenliydi, uyanır emer geri uyurdu. 2 haftadır kaç defa uyandığımızı sayamıyorum. Sanki gaz ağrıları geri döndü, ne olduğunu anlayamıyorumtam dalgın uyudu diyorum ağlayarak çığlık çığlığa uyanıyor
Benim oğlum da doğduğundan beri çok kaka yapıyor. Nerdeyse her beslemeden sonra yapıyordu yenidoğanken. Şu an 5 aylık yine 2-3 kere en az yapıyor ama kilo problemi yok.En az 4-5 kez bazen daha çok yapıyor o yüzden az kilo alarak devam edyor
Ben yarın 2. Dozu yaptıracağım ikizlerime.Kızlar rotateq aşısı yaptıran var mı aranızda? Üç, dozluk olandan
Bizde sadece menenjit ateş yaptı.Kızlar yarn 4 ay aşmız var karma aşınım ikinci dozu .Ateş oldu mu yaptıran var mı
Ben yaptirmadan once yarim cay kasigi kadar calpol verdim. Gun icinde biraz ateslenir gibi oldu ama 37.2 hic geçmediKızlar yarn 4 ay aşmız var karma aşınım ikinci dozu .Ateş oldu mu yaptıran var mı
Ben canım 2 dozu yaptırdım 3üde 6. Ayda yaptırıcamKızlar rotateq aşısı yaptıran var mı aranızda? Üç, dozluk olandan