2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar uyku gerilemesi yaşayan var mı? Bebeğim 5 ayı doldurmak üzere, gece uykuları gayet düzenliydi, uyanır emer geri uyurdu. 2 haftadır kaç defa uyandığımızı sayamıyorum. Sanki gaz ağrıları geri döndü, ne olduğunu anlayamıyorum tam dalgın uyudu diyorum ağlayarak çığlık çığlığa uyanıyor

Benim bebegım 4.5 aylık ve 2 hafta kadar bızde de duzensızlık oldu malesef.Atak dönemıydı sanırım. Yenı yenı toparlanıyor. Sizinki diş sancısı olabılır mi?

Evet bizde de oldu gece kesinlikle uyanmayan kızım 4 5 kere emmeye kalkıyor. Gündüz uykuları felaket uykusuna döndü. Ya hiç uyumuyor ya da 45 olunca uyanıyor

Benim bebegım 4.5 aylık ve 2 hafta kadar bızde de duzensızlık oldu malesef.Atak dönemıydı sanırım. Yenı yenı toparlanıyor. Sizinki diş sancısı olabılır mi?
2 aydır eli sürekli ağzında, oyuncaklarıyla da kavga ediyo tam istediği yeri denk getiremiyo sinirleniyo. Görünürde diş yok ama neler oluyo bilemiyorum. Gazı var gibi kıvranıyo. Gözleri de kapalı ama mızlama halinde bi derdi var da bir çözebilsem

Evet bizde de oldu gece kesinlikle uyanmayan kızım 4 5 kere emmeye kalkıyor. Gündüz uykuları felaket uykusuna döndü. Ya hiç uyumuyor ya da 45 olunca uyanıyor
4ü 5 i geçtim bazen 10dan fazla uyanıyoruz. Bazen sadece battaniyede sallayınca susuyo. Bir sıkıntısı var da ah bir çözebilsem. Geçici bir dönemmiş öyle okudum ama geçmiyoo

Ah o dertleri bir bilebilsek Aç olma ihtimali var mı sence? Büyüdükçe daha güzel uyur sanıyordum ama öyle değilmiş. Allah yardımcımız olsun, böyle böyle büyüyecekler☺

Gaz sancisi olabilir canim. Bizimki de yine yapmaya bas
Reflü oldugunu nasıl anlıyolar peki
Fiskirtarak kusuyorsa ve bu sürekli hale geldiyse iki sebebi varmis. Ya idrar enfeksiyonu ya da reflu.

Çocuk ağlaya ağlaya büyür lafı çok manasız.

Elbette ağlar ama ağlaya ağlaya büyümez.
Ancak helak olur yavrucak

Benim ikizlerde de oldu. 2,5-3,5 aylıkken akşam yatıp sabah kalkıyorlardı. Sonra birden 4 aylık oldular ve kız 2-3 gibi uyanmaya başladı sonra erkek ve bazen ikisi birden, geceleri bazen yarım saatte bir uyandılar. Çok yorucuydu, anlatılmaz yaşanır.. şimdi tekrar düzelmeye başladı, 5. Ayları bitti. Uyku gerilemesi 1 hafta ile 1 ay arası sürebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…