- 9 Ağustos 2010
- 721
- 694
Tamam canım sağolDoktor tavsiyesiyle Newvit kullanıyorum ikisinide memnunum ben canım
Canım merhaba. Ben antalyalıyım Medstar topçular hastanesi Müjde şekeroğlunda doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederimMerhaba burda tecrubeli annelersiniz sizden bi yardim isticem antalyada yasayan biri varsa aranizda bana kadin dogum doktoru onerebilir mi? 2.5 aylik evliyim 8 eylulde en son adet oldum dunku beta sonucum 2730 du yarin keseyi ultrasonla gorebilirim sanirim onun icin doktora gidicem tavsiye vericek biri olursa cok sevinirim
Tesekkur ederim canimCanım merhaba. Ben antalyalıyım Medstar topçular hastanesi Müjde şekeroğlunda doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim ☺ hayırlı olsun bu arada ❤
Amin canım. Sen nereye gidiyorsun şimdi?Tesekkur ederim canim ♥ Darisi tum istiyenlere insallah
Bende taddırıyorum dah 4 aya yeni girdik üzümü ve şeftaliyi çok seviyor veremeyince kızıyor :) suda veriyorum birde zeytinyağı doktor ver demişti suluda olsa kakası sorlanmasın bağırsak sağlığı için verince rahat ediyor birde bacaklarından gaz çıkarmama müsade etmiyor birkaç gündür poposunu kaldırıyor :) yaramaz kız birde gülüyor oyun yapıyor anlaşılanMerhaba kızlar bayadır giremiyorum nasılsınız? Ek gıdaya geçenler varmı? Biz 1 hafta sonra 5 aylık olucaz ben şimdiye kadar anne sütü dışında bişey vermedim su dahil. Bi kaç meyve tattırdım sadece. Allaha şükür emdi burda meme redlerini okudum bi ara bizde yaşadık ama genelde sessiz sakin karanlık ortamlarda emzirmeyi tercih ettiğim için devam etmedi. Bunun için duşta emzirmenin baya etkili olduğunu duydum tabi her zaman her zaman olmaz ama en azından belki unutur alışır emmeye eğer evdeyseniz deneyebilirsiniz suyun altındayken çok güzel emiyorlarmış. Bu arada benim bebeğimin kakasıda mukuslu her zaman, doktor her zaman böyleyse süt alerjisi vardır ama kilo alımı çok iyi kanda yok huzursuzda değil sen diyet falan yapma böyle devam et 1 yaşında geçer zaten dedi. Ek gıdada nasıl ilerlicez hiç bilmiyorum.
Bende şeftali ve mandalina tattırdım çok sevdi ikisinide ama dün bal kabağı tattırdım yemedi baya ağladı diliyle ittiBende taddırıyorum dah 4 aya yeni girdik üzümü ve şeftaliyi çok seviyor veremeyince kızıyor :) suda veriyorum birde zeytinyağı doktor ver demişti suluda olsa kakası sorlanmasın bağırsak sağlığı için verince rahat ediyor birde bacaklarından gaz çıkarmama müsade etmiyor birkaç gündür poposunu kaldırıyor :) yaramaz kız birde gülüyor oyun yapıyor anlaşılan
Ben veriyorum canımKızlar sağlık ocağı nin verdiği kan damlasını kullanıyor musunuz? Benim bebeğimin kilosu iyi, tahlil filan yapmadan bu damlayi verdiler. İçeriğinde paraben de var. Vermek istemiyorum. Siz ne yapacaksınız
Çok sevindim canımSizlere şikayet edince aklını başına topladı sanki
3 gündür bir tık daha iyi.
Ağlamalara dönerse mama takviyesine başlıycam.
Çok teşekkür ederim fikir için
Evet canım çoktandır yoksun nasılsın napıyosunMerhaba kızlar bayadır giremiyorum nasılsınız? Ek gıdaya geçenler varmı? Biz 1 hafta sonra 5 aylık olucaz ben şimdiye kadar anne sütü dışında bişey vermedim su dahil. Bi kaç meyve tattırdım sadece. Allaha şükür emdi burda meme redlerini okudum bi ara bizde yaşadık ama genelde sessiz sakin karanlık ortamlarda emzirmeyi tercih ettiğim için devam etmedi. Bunun için duşta emzirmenin baya etkili olduğunu duydum tabi her zaman her zaman olmaz ama en azından belki unutur alışır emmeye eğer evdeyseniz deneyebilirsiniz suyun altındayken çok güzel emiyorlarmış. Bu arada benim bebeğimin kakasıda mukuslu her zaman, doktor her zaman böyleyse süt alerjisi vardır ama kilo alımı çok iyi kanda yok huzursuzda değil sen diyet falan yapma böyle devam et 1 yaşında geçer zaten dedi. Ek gıdada nasıl ilerlicez hiç bilmiyorum.
Bizde de bu popo kaldırma var ve ayaklarına çok tuhaf birşeymiş gibi dalıp bakıyorBende taddırıyorum dah 4 aya yeni girdik üzümü ve şeftaliyi çok seviyor veremeyince kızıyor :) suda veriyorum birde zeytinyağı doktor ver demişti suluda olsa kakası sorlanmasın bağırsak sağlığı için verince rahat ediyor birde bacaklarından gaz çıkarmama müsade etmiyor birkaç gündür poposunu kaldırıyor :) yaramaz kız birde gülüyor oyun yapıyor anlaşılan
Bende aynı şekil düşünüyorum hatta daha fazla veririm belki ve tatlı şeylerden uzak surmamiz lazım sanırım yoksa başka tatlar istemezler ekşi ve sebze gibiKızlar ek gıda konusunda nasıl yapmayı düşünüyosunuz. Ben ek gıdaya başladığımızda kendimiz için yaptığım her yemeğin suyundan yarım çay kaşığı bile olsa vererek damak tadının oluşmasını istiyorum salçalı tuzlu gözetmeksizin. Eski usül yani.
Caz geçme çay kaşığın ucuyla tattır ben limonda verdim ağzına ne yaladı :)))Bende şeftali ve mandalina tattırdım çok sevdi ikisinide ama dün bal kabağı tattırdım yemedi baya ağladı diliyle ittidemekki meyve gibi tatlı şeylerle başlamak doğru değilmiş
Altına baktırmıyor artık hop kalkmış artık başını omuzlarıyla beraberdir kaldırmaya başladı ikigündür birde damakları şişmiş yavrumun dişleri erken çıkacak anlaşılan bıngıldak erken kapanıyor diye sağlık ocağı hemşiresi korkuttu bizi bir sürü tahlil yapıldı doktor calsiyumu fazla dedi normalde düşük olur dedi takib etmek lazımmışBizde de bu popo kaldırma var ve ayaklarına çok tuhaf birşeymiş gibi dalıp bakıyor
4-5 kez maalesefKızlar bebeğiniz ne sıklıkta kakasını yapıyor ?
Canım bence sizin alerjik bi durumunuz var burdan takip ettiğim kadar hem sık kaka hemde kilo alamama sorunu vardı onlarda alerji belirtisi oluyo. Kakası sıvı ve mukuslu mu ?4-5 kez maalesef
Evwt canm aynen bu belirtiler var bir dolu test yapıldı kan idrar özel testler yapıldı ankaraya gönderildi hatta bişey çkmadı bilemiyorum ..Kilo alımı düzeldi bakalm 4/ay bir haftalık benm bebek 6900 gram nasıl sence canmCanım bence sizin alerjik bi durumunuz var burdan takip ettiğim kadar hem sık kaka hemde kilo alamama sorunu vardı onlarda alerji belirtisi oluyo. Kakası sıvı ve mukuslu mu ?