2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim ikizlerde de oldu. 2,5-3,5 aylıkken akşam yatıp sabah kalkıyorlardı. Sonra birden 4 aylık oldular ve kız 2-3 gibi uyanmaya başladı sonra erkek ve bazen ikisi birden, geceleri bazen yarım saatte bir uyandılar. Çok yorucuydu, anlatılmaz yaşanır.. şimdi tekrar düzelmeye başladı, 5. Ayları bitti. Uyku gerilemesi 1 hafta ile 1 ay arası sürebilirmiş.
2 gündür normale döndük gibi, sanki size şikayet ettiğimi anlamış gibi🙈 doğal bi süreç demek ki inşallah düzelmişlerdir

Ben yaptirmadan once yarim cay kasigi kadar calpol verdim. Gun icinde biraz ateslenir gibi oldu ama 37.2 hic geçmedi
Canım aşidan önce ve sonra ağrı kesici verilmesini önermiyolar hemşireler bize hemşiremiz böyle birşey yapmamamızı söyledi çünkü bebeğin bağışıklığı i için bu aşilar oluyormuş ve ağrı kesici verirsek vücüd savaşmıyormuş mikroplarla eğerki eve geldikten 3,4 saat sonra veya gece ateşlenirse önce ateşinin düşmesi için kalın kıyafetleri üzerinden çıkarıp elini yüzünü yıkayıp ateşin düşmesini sağlıycaz baktık ki olmadı ateş 39 dereceye gelirse veya ona çok yakın bir derecede olursa ağrı kesici vermemiz lazımmiş

Günaydın kızlar çok fena griplendim boğazlarım ağrıyor ilaçta icemiyorum zencefil bal limon karışımından yapıyorum birde ıhlamur içiyorum ama geçmiyor doktora gidicem emzirirken antibiyotik kullanabiliyormuyuz

Merhaba hanimlar

Göğüs uçlarını ne alemde. Benimkiler hem catlak hemde yarık olmuşlar. Emzirirken kafamı duvarlara vurasım geliyor. Lanolin krem kullanıyorum fayda etmiyor çözümü olan var mı yardım lütfen
İyi günler benim de göğsümde yarık oldu ve yeni anneyim. Nasıl geçiricem bilmiyorum o yarığı. Sizin geçti mi acaba nasıl geçti? Ayrıca yarık nasıldı? Benim göğüs ucunun kenarında ve açık bir yarık alt tabaka görünüyor.

Kızlar merhaba

Bilenler vardır belki benim kız 3 ayı bitene kadar zor emdi ağlaya ağlaya hoplata ziplata gazdan dolayı 3 ay bitti çok şükür sadece yatarak da olsa çok güzel emiyordu . 5 ay lik olmamiza 1 hafta var

3 gün önce annemler de kaldim evleri soğuktu kalın giydirdim ama ondan mi dışarı çıkarttım 2 defa kendi evime geldiğim gibi ben rahatsız oldum eşim baktı cocuga ince pamuk döşek var onun üzerinde çok tutmuş ondan mi kalabalık bi ortama girdik ağladı emmeye çalışırken hep seslerden dolayı yarim kaldı ağladı ondan strese mi girdi bilmiyorum 3 gündür gene meme reddi yaşıyoruz ayakta ağlaya ağlaya zor emiyor memeyi görmek dahi istemiyor emme pozisyonu al8nca direk ağlıyor. Şaşırdım kaldim

Zaten bu meme reddi beni 3 ay psikolojimi bitirmiş şimdi aynı şeyleri yaşayınca ağlamaya başlıyorum sabrım bitiyor pes edip mamaya geçmek de istemiyorum süt varken ne yapicam bilmiyorum var mi brnzer seyler yasayan duyup bilen kizlar
Canım ben yaşadım defalarca ve artık pes ettim.arada tutuyorum mememe emmiyor bırakıyorum...sağıp veriyorum 4 aydır çoğunlukla ve kabullendim napayim

İyi günler benim de göğsümde yarık oldu ve yeni anneyim. Nasıl geçiricem bilmiyorum o yarığı. Sizin geçti mi acaba nasıl geçti? Ayrıca yarık nasıldı? Benim göğüs ucunun kenarında ve açık bir yarık alt tabaka görünüyor.
Canım ben kelle soğanı yuvarlak dilim kesip gögüs ucuna koyup 5,10 dk bekledim hafiften masaj yaptım öyle geçiyordu her yara olduğunda yapıyordum acısı dinliyor rahatlıyordu dene istersen

Tahinin üzerinde oluşan yağlı kısımı göğsünüze sürmek iyi geliyor diye biliyorum araştırıp deneyin isterseniz Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten bi an önce düzelir inşallah

Günaydın kızlar çok fena griplendim boğazlarım ağrıyor ilaçta icemiyorum zencefil bal limon karışımından yapıyorum birde ıhlamur içiyorum ama geçmiyor doktora gidicem emzirirken antibiyotik kullanabiliyormuyuz
Kullanılıyor ama bende hastalandım kullanmadım gargara al boğazın iyileşince geçer inşallah canım

Benim oğlum da böyle yapıyor, ama kilo alımı iyi. Her ay 1 kilodan fazla alıyordu, 3 aydan sonra 600-800 gram alması normalmiş. Normal aralıkta devam ediyoruz. Sizinkinin kilo alımı ne kadar?
Elhamdülillah 7400olmş 4.5 aylğz anne sütü mama şeklinde gdyodk toparlamş bırsk mamayı dediler

[/QU
Ya bu lanolin kremi aldğma binpişmanm kardeş .Fito krem deneyeceksn bak nasıl geçecek iki günde bana dua edeceksn

X