Umarım sıkıntısız halledilir herşey sağlıklı olsunlarda inşallahAltına baktırmıyor artık hop kalkmış artık başını omuzlarıyla beraberdir kaldırmaya başladı ikigündür birde damakları şişmiş yavrumun dişleri erken çıkacak anlaşılan bıngıldak erken kapanıyor diye sağlık ocağı hemşiresi korkuttu bizi bir sürü tahlil yapıldı doktor calsiyumu fazla dedi normalde düşük olur dedi takib etmek lazımmış
Alerjide genelde testlerde çıkmıyo canım buda alerji yok demek değil maalesef özellikle 6 aydan küçük çocuklarda alerji testi doğru sonuç vermiyomuş.bizimde inek sütü ve biçok şeye alerjimiz var diyet yapıyorum bizim doktor hiç kan testi istemedi doğru sonuç vermiyo diye. Maması da özel mama kullanıyosun diye hatırlıyorum kilo alımı ondan düzelmiştir maşallah kilosu da iyi. Kısaca demek istediğim büyük ihtimalle alerjiniz var ve testte çıkmıyoEvwt canm aynen bu belirtiler var bir dolu test yapıldı kan idrar özel testler yapıldı ankaraya gönderildi hatta bişey çkmadı bilemiyorum ..Kilo alımı düzeldi bakalm 4/ay bir haftalık benm bebek 6900 gram nasıl sence canm
Benim yeni yeni bi kaç gündür var adet sancısı gibi daha henüz adet olmadım hiç olur mu ondan mı ağrı bilmiyorumKızlar sezaryenden sonra kasık ağrısı yaşayan var mı?
Aslında en iyisi sanırım ama ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum gerideysen tattırmaya alerjik bi durum falan olmazsa sıkıntı olmaz sanırımKızlar ek gıda konusunda nasıl yapmayı düşünüyosunuz. Ben ek gıdaya başladığımızda kendimiz için yaptığım her yemeğin suyundan yarım çay kaşığı bile olsa vererek damak tadının oluşmasını istiyorum salçalı tuzlu gözetmeksizin. Eski usül yani.
Benimde ağrım var ama adet olmadım doktora gittim ultrasondan baktı temiz dedi sezaryenden sonra yapisikliklar olmuş olabilir dediBenim yeni yeni bi kaç gündür var adet sancısı gibi daha henüz adet olmadım hiç olur mu ondan mı ağrı bilmiyorum
benimkinin bu durum 2 haftalıkken başladı 3 aya kadar devam etti . Bend e artık şaşırdım ne yapicam uykusu gelince sadece emiyor oda ağlayarak onun dışında yok . Aslında emmeye çalışıyor ama sanki zehir geliyor öyle atıyor kendini .Seni çok iyi anlıyorum. Bebim kızım 4 buçuk aylık. Yaklaşık 10 gündür bu konudan dertliyim bende. Gündüz kesinlikle emmiyor. Koluma yatırınca kendini gerip çığlık çığlığa ağlıyor. Yatarak deniyorum yine tutmuyor. Bazen kucakta hoplatarak 1 2 dk emiyor. Biberon dan çok iyi içiyor. Gece uykusunda az da olsa emiyor. Çok zor Bi durum sağarak vermeye çalışıyorum ama emmeye göre çok az geliyor. Çalıştığım için stok yapmıştım böyle emmeyince onlarda bitti. Geçici bir süreç atak döneminde vs diyorlar sakin kalmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum.
benim ki 2 aya yakındır gece uykularını yüz üstü yatıyor daha rahat ediyorKızlar benim oğlan yüzüstü başını yan çevirip uyumak istiyor. Gece öyle uyumasın diye yatağının yanlarına yastık koydum. Şimdi koltukta uyudu kaldı 1 saattir uyuyo normal sırt üstü yatmış olsa şimdiye uyanırdı ama çok korkuyorum böyle uyumasından
benim ki de öyle işte. Açlık tan inliyor ağlıyor ama emmiyor psikolojim çok bozuluyor sürekli ağlama hissi geliyor öyle olunca . Annem dr canından kıymetli mi mama ver hem sen rahat et hem çocuk diyor şuan direniyorum ama böyle devam ederse pes etmem yakinCanım benimki bugün tam 4 aylık oldu bu AA bizde de var o emme pozisyonuna geçince çok ağlıyor zır sakinleşiyor sonra emip uyuyor sanki kucağımda iğne var yatınca batıyoro tepkiyi veriyor bende şaşkınım gaz sancısı desen o da değil sanki anlamadım
Biz daha yeni 5 aylık olmak üzereyiz şu vermedim henüz ek gıdaya da gecmedikKızlar bebişlere su içiriyor musunuz ? İçiriyorsanız ne kadar veriyorsunuz ek gıdaya başlayan var mı varsa neler veriyorsunuz ?
tabiki buna da şükür. Ama çevremdeki kimse beni anlamıyor. Eşim e de bi hastaneye gidelim bir şey desinler en azından içim rahat eder diyorum ama yok çocuk ağlaya ağlaya buyurmusBen ben bennnnn
Kendini bir kasıyor ki anlatamam.
Resmen Güreş yapıyoruz.
Ancak uyurken güzel emiyor.
Tam pes edip mamaya başlıycam sanki hissediyor.
son 1 ay kaldı biraz daha zorlayalım
Olmazsa en son çare mama takviyesi yapariz.
üzme kendini bu kadar ya bir gün bile emziremeyen anneler ne yapsın.
bunada şükür deyip sabredelim canım benim
denedim ama bir kaç damla yutup ağlamaya başlıyorbnmde oyle oluyor ılk az sagıyorum ondn snra emzırıyorum bıyerde okumusdum dr cok tanzklı gelıyorsa az sagıp oyle emzırın dıyordu bnde denedm gerckden oyle yapınca rahat emıyor
eski rutinimdeyim 1 haftadır ama yok düzelmedi maleswfCanım sanırım evde yanlız sessiz ortamda emmeye alişmiş bu yüzden orda emmedi ve şuan Bu yüzden böyle yapıyor benim kızda babam gile böyle yaptı biraz aç kaldı ve akşam olunca uyku serseminden tekrar tuttu sende eskiden nasılsa o şekilde tekrar dene inşallah tutar
İnşaallah canım onlar bizim canlarımız endişe etmemiz normalUmarım sıkıntısız halledilir herşey sağlıklı olsunlarda inşallah
Ins o günleri de görürüz canim. Hayal gibi geliyor bana daInanır mısın yatmadan öyle planlıyorum.
Uyku arasında ağlayınca emzirip yatırıyorum.
Uykusuzluktan unutuyorum sanırım.
Bir gece deliksiz uyusam normale döncem de şimdilik hayal gibi
İyiyim canım bebişle uğraşıyorum kocaman oldu valla bugün ilk kez benden anneme gitmedi arkası döndü maşallah artık herşeyin farkındalarEvet canım çoktandır yoksun nasılsın napıyosun
Kaşıklada denedim canım ağlayarak diliyle itiyorCaz geçme çay kaşığın ucuyla tattır ben limonda verdim ağzına ne yaladı :)))
Hergün üşenmeden dene vazgeçecek elbet ona bakarsan memeyide istemiyorlardı :) sen zorla verme ağzına yakın tut kendine fırsat verKaşıklada denedim canım ağlayarak diliyle itiyor
Umarım düzelir canımtabiki buna da şükür. Ama çevremdeki kimse beni anlamıyor. Eşim e de bi hastaneye gidelim bir şey desinler en azından içim rahat eder diyorum ama yok çocuk ağlaya ağlaya buyurmus
denedim ama bir kaç damla yutup ağlamaya başlıyor
eski rutinimdeyim 1 haftadır ama yok düzelmedi maleswf
Bizde 6 gündür 4.aya girdik çok şükür iyiyiz dediğin gibi büyüyorlar ve her aylarda hep daha güzel mutluluklar oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnİyiyim canım bebişle uğraşıyorum kocaman oldu valla bugün ilk kez benden anneme gitmedi arkası döndü maşallah artık herşeyin farkındalar5. Aya giriyoruz 4 gün sonra ☺ Sen nasılsın miniğin nasıl?
Benimkide çok kusuyor ya emdikten sonra tüm emdiği gidiyor nerdeyse napcam bilmiyorumBiz 4 aylik olduk dun. Cok kusmaya basladik. Sanirim reflu olduk. Yarin doktora gidecegiz. Her içtiğini kusuyor. Fiskirarak kusuyor. Boyle gidersek kilo da alamayacagiz. Gece uykulariniz nasil sizin. Biz 3-4 saatte uyaniyiruz. Emip tekrar uyuyoruz.
BENDE AYŞE PARLAKGÜMÜŞÜ TAVSİYE ETMİYORUM KESİNLİKLE. BEBEĞİM SEZERYAN İLE DOĞDU FAKAT KÖPRÜCÜK KEMİĞİNİ KIRDILAR OGLUMUN DOĞUMUNDA!! İLGİ ALAKA ÇOK AZ GERÇEKTENkesinlikle nezihi kurtoğluna gitmemelisin. ben gittim ve ilgisizliğinden bebeğimi kaybettım 30. hafta gelmiş bir bebeğimi. gidersen de farkedeceksın ilgisizliğini. çok fazla hastası olduğu için oyle 15 dk bakıp geçiyor. para kazanmak için bu yapılmamalıdır.
Yüz üstü yatmayı cok seviyorlar bende yatırıyorum mecbur uyumadığı zamanlar. Aralıksız uyuyor o şekilde öteki türlü 1-2 saate uyanıyor mutlakaKızlar benim oğlan yüzüstü başını yan çevirip uyumak istiyor. Gece öyle uyumasın diye yatağının yanlarına yastık koydum. Şimdi koltukta uyudu kaldı 1 saattir uyuyo normal sırt üstü yatmış olsa şimdiye uyanırdı ama çok korkuyorum böyle uyumasından
Vegaferon yazdılar bize de ama kullanmaya başlamadım bende 4bucuk aylık şuan marka arayışındayım bendeKızlar sağlık ocağı nin verdiği kan damlasını kullanıyor musunuz? Benim bebeğimin kilosu iyi, tahlil filan yapmadan bu damlayi verdiler. İçeriğinde paraben de var. Vermek istemiyorum. Siz ne yapacaksınız
Benim ara ara oluyor canim. Hatta bazen dikis yerlerim sızlıyorKızlar sezaryenden sonra kasık ağrısı yaşayan var mı?
Refluden dolayi kusiyormus oyle canim. Bir diger senebi de idrar enfeksiyonu olabilir dedi dokyor ama sonuclarimiz temiz ciktiBenimkide çok kusuyor ya emdikten sonra tüm emdiği gidiyor nerdeyse napcam bilmiyorum
BENDE AYŞE PARLAKGÜMÜŞÜ TAVSİYE ETMİYORUM KESİNLİKLE. BEBEĞİM SEZERYAN İLE DOĞDU FAKAT KÖPRÜCÜK KEMİĞİNİ KIRDILAR OGLUMUN DOĞUMUNDA!! İLGİ ALAKA ÇOK AZ GERÇEKTEN
Yüz üstü yatmayı cok seviyorlar bende yatırıyorum mecbur uyumadığı zamanlar. Aralıksız uyuyor o şekilde öteki türlü 1-2 saate uyanıyor mutlaka
Vegaferon yazdılar bize de ama kullanmaya başlamadım bende 4bucuk aylık şuan marka arayışındayım bende
Ağzında pamukçuk yok dimi? Bizimki o zaman yapıyordu aynen böyleKızlar bizimki tam red değil sanırım ağzına alıyor her defasında emmeye çalışıyor ama biraz emince kendini geri ayıp ağlıyor çıldırıyor. Herkes diş çıkarıyor olabilir diyor olabilir mi acaba hiç anlamıyor um salyasi çok eli ağzında ne bileyim yoksa gaz sancısımi başlamıştır tekrardan acaba
Aile hekimindeki hemşire söylediDoktorla mi verdiniz bu kararı? Ben haftaya ona da soracağım.