2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Umarım sıkıntısız halledilir herşey sağlıklı olsunlarda inşallah

Alerjide genelde testlerde çıkmıyo canım buda alerji yok demek değil maalesef özellikle 6 aydan küçük çocuklarda alerji testi doğru sonuç vermiyomuş.bizimde inek sütü ve biçok şeye alerjimiz var diyet yapıyorum bizim doktor hiç kan testi istemedi doğru sonuç vermiyo diye. Maması da özel mama kullanıyosun diye hatırlıyorum kilo alımı ondan düzelmiştir maşallah kilosu da iyi. Kısaca demek istediğim büyük ihtimalle alerjiniz var ve testte çıkmıyo

Aslında en iyisi sanırım ama ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum gerideysen tattırmaya alerjik bi durum falan olmazsa sıkıntı olmaz sanırım

benimkinin bu durum 2 haftalıkken başladı 3 aya kadar devam etti . Bend e artık şaşırdım ne yapicam uykusu gelince sadece emiyor oda ağlayarak onun dışında yok . Aslında emmeye çalışıyor ama sanki zehir geliyor öyle atıyor kendini .
benim ki 2 aya yakındır gece uykularını yüz üstü yatıyor daha rahat ediyor
benim ki de öyle işte. Açlık tan inliyor ağlıyor ama emmiyor psikolojim çok bozuluyor sürekli ağlama hissi geliyor öyle olunca . Annem dr canından kıymetli mi mama ver hem sen rahat et hem çocuk diyor şuan direniyorum ama böyle devam ederse pes etmem yakin
Kızlar bebişlere su içiriyor musunuz ? İçiriyorsanız ne kadar veriyorsunuz ek gıdaya başlayan var mı varsa neler veriyorsunuz ?
Biz daha yeni 5 aylık olmak üzereyiz şu vermedim henüz ek gıdaya da gecmedik

tabiki buna da şükür. Ama çevremdeki kimse beni anlamıyor. Eşim e de bi hastaneye gidelim bir şey desinler en azından içim rahat eder diyorum ama yok çocuk ağlaya ağlaya buyurmus
bnmde oyle oluyor ılk az sagıyorum ondn snra emzırıyorum bıyerde okumusdum dr cok tanzklı gelıyorsa az sagıp oyle emzırın dıyordu bnde denedm gerckden oyle yapınca rahat emıyor
denedim ama bir kaç damla yutup ağlamaya başlıyor
eski rutinimdeyim 1 haftadır ama yok düzelmedi maleswf

Kızlar bizimki tam red değil sanırım ağzına alıyor her defasında emmeye çalışıyor ama biraz emince kendini geri ayıp ağlıyor çıldırıyor. Herkes diş çıkarıyor olabilir diyor olabilir mi acaba hiç anlamıyor um salyasi çok eli ağzında ne bileyim yoksa gaz sancısımi başlamıştır tekrardan acaba

Umarım düzelir canım

Bizde 6 gündür 4.aya girdik çok şükür iyiyiz dediğin gibi büyüyorlar ve her aylarda hep daha güzel mutluluklar oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminn

Benimkide çok kusuyor ya emdikten sonra tüm emdiği gidiyor nerdeyse napcam bilmiyorum
BENDE AYŞE PARLAKGÜMÜŞÜ TAVSİYE ETMİYORUM KESİNLİKLE. BEBEĞİM SEZERYAN İLE DOĞDU FAKAT KÖPRÜCÜK KEMİĞİNİ KIRDILAR OGLUMUN DOĞUMUNDA!! İLGİ ALAKA ÇOK AZ GERÇEKTEN
Yüz üstü yatmayı cok seviyorlar bende yatırıyorum mecbur uyumadığı zamanlar. Aralıksız uyuyor o şekilde öteki türlü 1-2 saate uyanıyor mutlaka
Kızlar sağlık ocağı nin verdiği kan damlasını kullanıyor musunuz? Benim bebeğimin kilosu iyi, tahlil filan yapmadan bu damlayi verdiler. İçeriğinde paraben de var. Vermek istemiyorum. Siz ne yapacaksınız
Vegaferon yazdılar bize de ama kullanmaya başlamadım bende 4bucuk aylık şuan marka arayışındayım bende

Refluden dolayi kusiyormus oyle canim. Bir diger senebi de idrar enfeksiyonu olabilir dedi dokyor ama sonuclarimiz temiz cikti

Ağzında pamukçuk yok dimi? Bizimki o zaman yapıyordu aynen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…