- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
Cok geçmiş olsun cnm. Allah yardımcın olsun çok zor. Benimde anlattığın gibi her iki göğsümde öyle resmen kopacaktı.yariklarda iltihap akıyordu ve çamasirima yapisiyordu. Benim ilk 40 gün kadar sürdü iyileşti kendiliğinden hiç bişey fayda etmedi. 1 ay kadar düzeldi sonra kızımın ağzı pamukçuk oldu tekrar çok fena yarık oldu hem kan hem iltihap akıyordu. İnan onuda tam 2 ay çektim. Ne kullandıysam bos.İyi günler benim de göğsümde yarık oldu ve yeni anneyim. Nasıl geçiricem bilmiyorum o yarığı. Sizin geçti mi acaba nasıl geçti? Ayrıca yarık nasıldı? Benim göğüs ucunun kenarında ve açık bir yarık alt tabaka görünüyor.
Çok şükür, böyle devam etsin inşallahElhamdülillah 7400olmş 4.5 aylğz anne sütü mama şeklinde gdyodk toparlamş bırsk mamayı dediler
Rezene bi kaşk içirin..Ya da bebek yağı ile masaj karnna ve ayaklarınaKızlar bebeği çok fazlı olan varmı hangi gaz damlasını kullanıyonuz acaba kardeşmiş bebeği çok gazlı ve çok huzursuz ağlayıp duruyor uyumuyor ne tavsiye edersiniz
2 ve 4. Ayda olduİlk 2 dozu hangi aylarda oldu canım
Çok erken değil mi? 5. Ayımız doldu, doktor 45 derece açıyla kucağınızda oturtabilirsiniz, gövdesine destek verin mutlaka dedi.Kızlar bebeklerinizi oturtuyo musunuz
Bugün 4.ay kontrolümüz vardı doktor kucağında hafif hafif oturtmaya başla dedi
Bizim 3 ayımız çok gazlı geçti, tane kimyon kaynatıp çay kaşığıyla 1-2 damla veriyodum, çok işe yarıyodu. Zinconun içinde de kimyon yağı var zaten, katkı maddesi almasın diye ben böyle yaptım. Ve kesinlikle ayşe önerin gaz videolarını izlesin, masaj müthiş işe yarıyor çok sancılı zamanlarında.Kızlar bebeği çok fazlı olan varmı hangi gaz damlasını kullanıyonuz acaba kardeşmiş bebeği çok gazlı ve çok huzursuz ağlayıp duruyor uyumuyor ne tavsiye edersiniz
Hepsini yapıyor ama hiç fayda etmiyor canımRezene bi kaşk içirin..Ya da bebek yağı ile masaj karnna ve ayaklarına
Biz oturtalı çok oldu canım benim kız oturmayı çok seviyor ki şuanda elini tutup ayağa kalkmak istiyorKızlar bebeklerinizi oturtuyo musunuz
Bugün 4.ay kontrolümüz vardı doktor kucağında hafif hafif oturtmaya başla dedi
Hadi ya ben oturtmayayım daha erken demiştim. Ne kadarlıkken oturtmaya başladınız sizBiz oturtalı çok oldu canım benim kız oturmayı çok seviyor ki şuanda elini tutup ayağa kalkmak istiyor
6 aya doğru oturtuluyor diye biliyorum ben de. Erkekler 4 Aydan itibaren az az oturtulmaya başlanabilir derler ama bilmiyorum ne kadar doğruHadi ya ben oturtmayayım daha erken demiştim. Ne kadarlıkken oturtmaya başladınız siz
Gaz damlasını saatli vermek gerekiyormuş bi de 15 gün düzenli kullanımdan sonra tam anlamıyla etki edermişHepsini yapıyor ama hiç fayda etmiyor canım
Dogrudur bize doktorumuz oyle demisti. Onceden bilgim olsaydi vermezdim atesin durumuna gore hareketederdim. Bilgilendirme icin tesekkur ederim canimCanım aşidan önce ve sonra ağrı kesici verilmesini önermiyolar hemşireler bize hemşiremiz böyle birşey yapmamamızı söyledi çünkü bebeğin bağışıklığı i için bu aşilar oluyormuş ve ağrı kesici verirsek vücüd savaşmıyormuş mikroplarla eğerki eve geldikten 3,4 saat sonra veya gece ateşlenirse önce ateşinin düşmesi için kalın kıyafetleri üzerinden çıkarıp elini yüzünü yıkayıp ateşin düşmesini sağlıycaz baktık ki olmadı ateş 39 dereceye gelirse veya ona çok yakın bir derecede olursa ağrı kesici vermemiz lazımmiş
Valla biz bicok gaz damlasini kullandik ama yok nafile. 4 aylik oluncaazaldi demistik ama geri geldi. Ne yaptiysak yok. Gece uykulari da yine gazdan dolayı cok bölünmeye basladiKızlar bebeği çok fazlı olan varmı hangi gaz damlasını kullanıyonuz acaba kardeşmiş bebeği çok gazlı ve çok huzursuz ağlayıp duruyor uyumuyor ne tavsiye edersiniz
3 aylıkken kucakta oturtuyordum hep sırt üstü çocuk helak oluyor yada pusete koyuyordum şimdi 4 ay8 günlük canımHadi ya ben oturtmayayım daha erken demiştim. Ne kadarlıkken oturtmaya başladınız siz
4.ay aşısı huzursuzluk yaptı mı kızlar dün vurulduk aşıyı 2 gündür huzursuzuz ateş falan yok şükür ama çok huzursuz yavrum