2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bebişlere su içiriyor musunuz ? İçiriyorsanız ne kadar veriyorsunuz ek gıdaya başlayan var mı varsa neler veriyorsunuz ?

Kızlar bebişlere su içiriyor musunuz ? İçiriyorsanız ne kadar veriyorsunuz ek gıdaya başlayan var mı varsa neler veriyorsunuz ?
Benimki 4 ay 1 haftalık, anne sütü alıyor sadece su pek vermiyorum şimdiye kadar 5 kere filan vermisimdir çay kaşığıyla.

Kızlar sağlık ocağı nin verdiği kan damlasını kullanıyor musunuz? Benim bebeğimin kilosu iyi, tahlil filan yapmadan bu damlayi verdiler. İçeriğinde paraben de var. Vermek istemiyorum. Siz ne yapacaksınız

Kızlar sağlık ocağı nin verdiği kan damlasını kullanıyor musunuz? Benim bebeğimin kilosu iyi, tahlil filan yapmadan bu damlayi verdiler. İçeriğinde paraben de var. Vermek istemiyorum. Siz ne yapacaksınız
Ben vermiyorum canım katkısız almak istedim ama biraz maliyetli vitamininde demir ilacıni da katkısız kullanıyoruz

Kızlar demir ilacı nı kullanmaya başlayalı kızımın kusması arttı kakası da mukuslu oldu uzuyor Sabah yapınca akşam veriyorum demir ilacını ikinci kakası normal yapıyor sizce alerjik olabilir mi prospektüsünde alerji belirtilerinde yazıyor

Ben ben bennnnn

Kendini bir kasıyor ki anlatamam.
Resmen Güreş yapıyoruz.
Ancak uyurken güzel emiyor.

Tam pes edip mamaya başlıycam sanki hissediyor.

son 1 ay kaldı biraz daha zorlayalım
Olmazsa en son çare mama takviyesi yapariz.

üzme kendini bu kadar ya bir gün bile emziremeyen anneler ne yapsın.

bunada şükür deyip sabredelim canım benim

Ben vermiyorum canım katkısız almak istedim ama biraz maliyetli vitamininde demir ilacıni da katkısız kullanıyoruz
Hangi marka aldınız canım? D vitaminini devit 3 veriyorum ben sağlık ocağınin verdiğini vermiyorum. İkisini de yazabilir misin? Haftaya kontrole gideceğiz doktora da soracağım

Kızlar bebeğiniz ne sıklıkta kakasını yapıyor ?
bnm kızım ucgunde bır yapıyor ıshal gıbı yapıyor ama hafıf hırıltısı var gıbıydı baktırdım bıseyı yokmus cok sukur dıslerı kasınıyor sanırım devam lı elı agzında ne varsa agzına goturmeye calısıyor erken cıkıck sanırım dıslerımız

bnmde oyle oluyor ılk az sagıyorum ondn snra emzırıyorum bıyerde okumusdum dr cok tanzklı gelıyorsa az sagıp oyle emzırın dıyordu bnde denedm gerckden oyle yapınca rahat emıyor

Canım sanırım evde yanlız sessiz ortamda emmeye alişmiş bu yüzden orda emmedi ve şuan Bu yüzden böyle yapıyor benim kızda babam gile böyle yaptı biraz aç kaldı ve akşam olunca uyku serseminden tekrar tuttu sende eskiden nasılsa o şekilde tekrar dene inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…