Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 4 ay 1 haftalık, anne sütü alıyor sadece su pek vermiyorum şimdiye kadar 5 kere filan vermisimdir çay kaşığıyla.Kızlar bebişlere su içiriyor musunuz ? İçiriyorsanız ne kadar veriyorsunuz ek gıdaya başlayan var mı varsa neler veriyorsunuz ?
Dogdugundan beri veriyorum canım su biboronu var birkaç damla gün içerisinde veriyorumKızlar bebişlere su içiriyor musunuz ? İçiriyorsanız ne kadar veriyorsunuz ek gıdaya başlayan var mı varsa neler veriyorsunuz ?
Ben vermiyorum canım katkısız almak istedim ama biraz maliyetli vitamininde demir ilacıni da katkısız kullanıyoruzKızlar sağlık ocağı nin verdiği kan damlasını kullanıyor musunuz? Benim bebeğimin kilosu iyi, tahlil filan yapmadan bu damlayi verdiler. İçeriğinde paraben de var. Vermek istemiyorum. Siz ne yapacaksınız
Ben vermiyorum canım katkısız almak istedim ama biraz maliyetli vitamininde demir ilacıni da katkısız kullanıyoruz
Sizlere şikayet edince aklını başına topladı sankiBen şuan sma mamadan memnunum canım
Çok seyrekKızlar bebeğiniz ne sıklıkta kakasını yapıyor ?
Ben ben bennnnnKızlar merhaba
Bilenler vardır belki benim kız 3 ayı bitene kadar zor emdi ağlaya ağlaya hoplata ziplata gazdan dolayı 3 ay bitti çok şükür sadece yatarak da olsa çok güzel emiyordu . 5 ay lik olmamiza 1 hafta var
3 gün önce annemler de kaldim evleri soğuktu kalın giydirdim ama ondan mi dışarı çıkarttım 2 defa kendi evime geldiğim gibi ben rahatsız oldum eşim baktı cocuga ince pamuk döşek var onun üzerinde çok tutmuş ondan mi kalabalık bi ortama girdik ağladı emmeye çalışırken hep seslerden dolayı yarim kaldı ağladı ondan strese mi girdi bilmiyorum 3 gündür gene meme reddi yaşıyoruz ayakta ağlaya ağlaya zor emiyor memeyi görmek dahi istemiyor emme pozisyonu al8nca direk ağlıyor. Şaşırdım kaldim
Zaten bu meme reddi beni 3 ay psikolojimi bitirmiş şimdi aynı şeyleri yaşayınca ağlamaya başlıyorum sabrım bitiyor pes edip mamaya geçmek de istemiyorum süt varken ne yapicam bilmiyorum var mi brnzer seyler yasayan duyup bilen kizlar
Hangi marka aldınız canım? D vitaminini devit 3 veriyorum ben sağlık ocağınin verdiğini vermiyorum. İkisini de yazabilir misin? Haftaya kontrole gideceğiz doktora da soracağımBen vermiyorum canım katkısız almak istedim ama biraz maliyetli vitamininde demir ilacıni da katkısız kullanıyoruz
bnm kızım ucgunde bır yapıyor ıshal gıbı yapıyor ama hafıf hırıltısı var gıbıydı baktırdım bıseyı yokmus cok sukur dıslerı kasınıyor sanırım devam lı elı agzında ne varsa agzına goturmeye calısıyor erken cıkıck sanırım dıslerımızKızlar bebeğiniz ne sıklıkta kakasını yapıyor ?
bnmde oyle oluyor ılk az sagıyorum ondn snra emzırıyorum bıyerde okumusdum dr cok tanzklı gelıyorsa az sagıp oyle emzırın dıyordu bnde denedm gerckden oyle yapınca rahat emıyor1 buçuk aydır ne güzel emiyordu anlamadım cevredekielr de pes etme 5 ay bitsin düzelir belki dışı geliyordur falan diyor yarim sağlık ocağına götürücem pek yararı olur mu bilmiyorum.
Göğsümü sağarken biraz tazyikli tazyikli geliyor ama daha önce emerken sorun olmuyordu .
Günde 1 defa arada 2 günü buluyorKızlar bebeğiniz ne sıklıkta kakasını yapıyor ?
Doktor tavsiyesiyle Newvit kullanıyorum ikisinide memnunum ben canımHangi marka aldınız canım? D vitaminini devit 3 veriyorum ben sağlık ocağınin verdiğini vermiyorum. İkisini de yazabilir misin? Haftaya kontrole gideceğiz doktora da soracağım
İkisinide Newvit marka kullanıyorum canımNe marka canım demir ilacı ? Ben d vitamini olarakta ocean kullanıyorum.
Canım sanırım evde yanlız sessiz ortamda emmeye alişmiş bu yüzden orda emmedi ve şuan Bu yüzden böyle yapıyor benim kızda babam gile böyle yaptı biraz aç kaldı ve akşam olunca uyku serseminden tekrar tuttu sende eskiden nasılsa o şekilde tekrar dene inşallah tutarKızlar merhaba
Bilenler vardır belki benim kız 3 ayı bitene kadar zor emdi ağlaya ağlaya hoplata ziplata gazdan dolayı 3 ay bitti çok şükür sadece yatarak da olsa çok güzel emiyordu . 5 ay lik olmamiza 1 hafta var
3 gün önce annemler de kaldim evleri soğuktu kalın giydirdim ama ondan mi dışarı çıkarttım 2 defa kendi evime geldiğim gibi ben rahatsız oldum eşim baktı cocuga ince pamuk döşek var onun üzerinde çok tutmuş ondan mi kalabalık bi ortama girdik ağladı emmeye çalışırken hep seslerden dolayı yarim kaldı ağladı ondan strese mi girdi bilmiyorum 3 gündür gene meme reddi yaşıyoruz ayakta ağlaya ağlaya zor emiyor memeyi görmek dahi istemiyor emme pozisyonu al8nca direk ağlıyor. Şaşırdım kaldim
Zaten bu meme reddi beni 3 ay psikolojimi bitirmiş şimdi aynı şeyleri yaşayınca ağlamaya başlıyorum sabrım bitiyor pes edip mamaya geçmek de istemiyorum süt varken ne yapicam bilmiyorum var mi brnzer seyler yasayan duyup bilen kizlar
Ben de vermek istemedim. 6 aylık olunca tahlil yaptırıp eksikse vereceğim.Kızlar sağlık ocağı nin verdiği kan damlasını kullanıyor musunuz? Benim bebeğimin kilosu iyi, tahlil filan yapmadan bu damlayi verdiler. İçeriğinde paraben de var. Vermek istemiyorum. Siz ne yapacaksınız
Doktorla mi verdiniz bu kararı? Ben haftaya ona da soracağım.Ben de vermek istemedim. 6 aylık olunca tahlil yaptırıp eksikse vereceğim.