2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sisteminiz çok güzelmiş bende kamu çalışanıyım yarım gün çalışacam ama benim o kadar süt sağmam imkansız maalesef iki üç saat emzirmediğim oluyor sağdığımda 20 30 ml çıkıyor mama takviyeli gidiyoruz biz günde iki defa 120 ml mama veriyorum. Bende sabah emzirip çıkarsam öğlene kadar bi öğün mama içse yeter mi acaba yeterse süt bırakmasam da bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Ben de yeni similac kullanmaya başladım kakası değişti gerçekten dediğin gibi mamadan heralde

Tabii 10:30 da mama verilirse 3-4 saat tok tutar. Ayrıca süt bırakmaya gerek olmaz o zaman

Kızlar sling ya da kanguru kullanabiliyor musunuz? Bebeğim 3 aylık ikisini de sevmiyor koyunca hemen ağlıyor, nasıl alıştırabilirim. Sürekli kucakta durmak istiyor çünkü kolum koptu taşımaktan

Kabus olduğunu nerden anlıyorsunuz acaba benim kızımda birkaç günde bir yapıyor kakasını ama sulu yapıyor katı değil kabız mı olmuş oluyor yine de?
Kızımın üç gün dört gün yapmadığı da oldu kabız olunca sürekli tuvaletini yapmak ister ama yapamaz kızarır sıkmaya çalişir kendini ağlar dhrleki meme emdiğiğinde bir anda tuvaletini yapamadığı için sebepsiz ağlayınca anlıyorum canım
Ben gunde 1 kere sma mama veriyorum bebegime. Nişastasız ve seker siz olusu cok cazip geldi bize. Herhangi bir sıkayetmz olmadı, memnunuz.
İnşaAllah biz de memnun kalırız

Ben de yeni similac kullanmaya başladım kakası değişti gerçekten dediğin gibi mamadan heralde
Okuduğum bir blogda smilac mama içeriğinin ithal edilen ülkelere göre degıstırıldiği söyleniyor.Yanı Türkiyedeki formül içeriği ile Amerika'daki formül içeriği aynı degıl deniliyor. Ne kadar dogrudur bılemem ama dikkat etmek lazım.

Bendede vardi sut birikmis gibi gitti zamanla
Ayni sekilde benimde

Kızlar sling ya da kanguru kullanabiliyor musunuz? Bebeğim 3 aylık ikisini de sevmiyor koyunca hemen ağlıyor, nasıl alıştırabilirim. Sürekli kucakta durmak istiyor çünkü kolum koptu taşımaktan
Benim de oğlum için aldığım kanguru duruyordu oğlum hiç sevmemişti kullanmamıştım o yüzden şimdi kızım da sevmedi maalesef bir iki defa denedim çok ağladı. Artık alışmazlar canım sanmıyorum sıkıntıya gelemiyor demek bizimkiler

Doğumdan sonra düzenli Regl olan var mı? Ben 2 ay önce oldum ve çok kısa sürdü bir daha da olmadım. Benim gibi olan var mı?

O kadar para verdik tüh alışsalar güzel olurdu

Doğumdan sonra düzenli Regl olan var mı? Ben 2 ay önce oldum ve çok kısa sürdü bir daha da olmadım. Benim gibi olan var mı?
Ben daha hiç olmadım prolaktin hormonun fazla galiba süt hormonu kızım biberonu unuttu hep emiyor hormonum artmış olmalı vajinal kurulukta var oda prolaktin yüksekliğinden oluyormuş dah ne kadar olmıycam merak ediyorum oomayıncada huzursuz oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…