2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam kızlar nasılsınız ben doğumdan sonra çok fazla aktif olamadım biliyorsunuz bebeğim dsli doğdu bunun yanı sıra bi çok şey yaşadı yavrum 15 gün yoğun bakımda kaldık ateşsiz havale geçirdi nefesi kesildi ilaçlarla falan biraz toparladı derken şimdide kalbindeki delik yüzünden ameliyat olacak kilomuzda çok az daha 4200 gr olduk ekstra mamalarla bakalım inşaAllah sağ salim atlatırız bunuda
bize dua edin ❤🤲
Rabbım sıfa versın ınsaallah bebeğinize 🤲🏻

Selam kızlar nasılsınız ben doğumdan sonra çok fazla aktif olamadım biliyorsunuz bebeğim dsli doğdu bunun yanı sıra bi çok şey yaşadı yavrum 15 gün yoğun bakımda kaldık ateşsiz havale geçirdi nefesi kesildi ilaçlarla falan biraz toparladı derken şimdide kalbindeki delik yüzünden ameliyat olacak kilomuzda çok az daha 4200 gr olduk ekstra mamalarla bakalım inşaAllah sağ salim atlatırız bunuda
bize dua edin ❤🤲
Sen çok güçlü bir kadınsın.. Bebeğnde senin gibi güçlü olacak sağ salim atlatırsınız inşallah..

Kızlar benim iki gündür sol göğsüm çok ağrıyor özellikle emzirirken canım çıkıyor resmen ağrıdan. Emzirmediğim zamanda da dokunurken bile ağrıyor, sizce neden böyle bişey oldu aranızda yaşayan varmı nasıl geçer bu ağrı çok fena çünküüüü

Ben yasadim yakın zamanda...ateş yaptı birde,sıcak su torbasiyla uyuyup gece kalkıp sagdim,birde lecithin kullandım Solgar in sütü sivilastirdi baya bı akışkan yaptı.o şekilde 3-4 güne düzeldi.koltuk altıma falan beze yapmıştı.

Emzirme çok ağrılı oluyor diye sağıp biberon ile veriyorum ama hala çok ağrıyor elleyince falan. Bir de göğsümün ucunda beyaz nokta gibi bişey var iltihap mı acaba o anlamadım dıştan bi tıkanıklık mı acana

Canım o da oldu ben süt kabarcigi ucunu temiz tirnaginla hafif kaldır ve sağ.once sıcak duş al tabi derin yumusasin.sutundeki yağ tıkıyor.... lecithin tavsiye ederim sıcak su ve sağmak....

Ben başlayacağım okula haftaya bakalım nasıl olacak 🤔

Allah kolaylık versin tüm çalışanlara
Ben de geçen pazartesi başladım

İşe başlayan anneler sütünüzü sağıp bırakıyor musunuz? Bende başlayacam ama süt sağma olayı nasıl olacak bilmiyorum kızım gündüzleri çok az uyuyor uyanık olduğu için de sürekli emiyor hatta yetmiyor mama veriyorum hangi ara sağacam ki ben:KK64:

Mochi pompaya bir bak canım
Bebek emerken sağabiliyorsun onla diğer göğsü

bize dua edin ❤🤲

Merhaba kanaryam
Allahım şifa versin. Sizlere de kolaylıklar versin
Dua edeceğim

Emzirme çok ağrılı oluyor diye sağıp biberon ile veriyorum ama hala çok ağrıyor elleyince falan. Bir de göğsümün ucunda beyaz nokta gibi bişey var iltihap mı acaba o anlamadım dıştan bi tıkanıklık mı acana
Mastit olmayın aman tıkanıklık varsa Solgar marka lesitin kullanın günde 3 tane hiçbirseyiniz kalmaz devam ederse sütünüz bile kesilebilir an dikkat edin ben yaşadım ne kadar acı verici olduğunu biliyorum

bize dua edin ❤🤲
Rabbim şifa versin

Kızlar bebeğim sadece smilac mama ile besleniyo. 1 haftadan beri kakası koyu yeşil. Dün doktora sorduk bekleyen kaka yeşil olabilir dedi. 2 günde 1 yapıyo. Normalde kıvamı macun gibi olması gerekir dedi ama baya sulu kakası. Ama ishal gibi de değil 2 günde 1 yapıyo. Farklı bi huysuzluğu vs de yok. Bu tarz bişey yaşayan oldu mu endişelenmeli miyim.
Bende hem mama hem süt veriyorum bizde de koyu yeşil dediğin gibi. Farklı huysuzluğu yok tabi ne sulu nede çok katı normal bir kaka yapıyor bence sende endişelenme canım

bize dua edin ❤🤲
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer iyleşir çabuk atlatır bu rahatsızlıkları aklımdaydı merak ediyordum bende girmeyince rabbim bol şifa versin yavruna sanada yardımcı olsun sıkıntısız üzülmeden atlatabilrsiniz bu dönemleri inşallah ❤️🙏

bize dua edin ❤🤲
Geçmiş olsun, sağlıklı günleriniz olsun🌸

Ben yasadim yakın zamanda...ateş yaptı birde,sıcak su torbasiyla uyuyup gece kalkıp sagdim,birde lecithin kullandım Solgar in sütü sivilastirdi baya bı akışkan yaptı.o şekilde 3-4 güne düzeldi.koltuk altıma falan beze yapmıştı.
Canım o da oldu ben süt kabarcigi ucunu temiz tirnaginla hafif kaldır ve sağ.once sıcak duş al tabi derin yumusasin.sutundeki yağ tıkıyor.... lecithin tavsiye ederim sıcak su ve sağmak....
Mastit olmayın aman tıkanıklık varsa Solgar marka lesitin kullanın günde 3 tane hiçbirseyiniz kalmaz devam ederse sütünüz bile kesilebilir an dikkat edin ben yaşadım ne kadar acı verici olduğunu biliyorum
Teşekkür ederim kızlar dün düzeldim çok şükür sıcak sı torbası ve sıcak duşla masaj yaptım o dıştayı beyaz noktayı tam çıkartamadım ama tırnağımla geçmedi emzirdikçe geçer belki tamamen. Ay çok kötü bir ağrıydı bir daha yaşamam umarım dediğiniz ilaçları kullanacağım not aldım

İşe başlayan anneler sütünüzü sağıp bırakıyor musunuz? Bende başlayacam ama süt sağma olayı nasıl olacak bilmiyorum kızım gündüzleri çok az uyuyor uyanık olduğu için de sürekli emiyor hatta yetmiyor mama veriyorum hangi ara sağacam ki ben:KK64:

Ben kamu çalışanıyım şuan yarım gün çalışma şeklinde devam ediyorum 15 gün oldu işe başlayalı. Sabah 8de emzirip evden çıkıyorum öğlen 1 de evde oluyorum. Sabah 10:30 da 120-170 cc arası içiriyor annem. Eve geldiğimde süt dolmuş oluyor. Bir memeden emzirip diğerini sağıyorum. Sağdığımı dondurucuya atıyorum. Gece yatmadan dondurucudan buzdolabının alt kısmına çıkarıp ertesi güne çözülmesini sağlıyorum. Şimdilik böyle devamı ediyor. Sadece anne sütüyle besleniyor. Tam gün çalışacaksınız sağmak zor olabilir o kadar sütü. Bir beslenmede ortalama 150 cc içiyor bizim ki

Sma mı? Ben şuan smilac kullanıyorum elimde 2 kutu var bitsin bi tane sma alıcam çünkü kilo alımımız günlük 30 gramı bulmamış. Sma kilo aldırıyomuş diye duydum inşallah Kabızlık yapmıyodur
Bende yeni aldım kızıma daha tuvaletini yapmadı bakıcam kabızlık yapıyor mu yapmıyor mu diye

X