2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kilosu gayet iyi öyle dedikçe insan psikolojisi etkileniyor yarayacağı varsada yaramaz benimki bugün tartıldı 6.500 olmuş biyuda 61cm geçtiğimiz ay grip geçirdik birde günde nerdeyse 6 defa büyük tuvaletini yapıyor buna rağmen kilo aldı fazla takma bence şimdide benimki damak kaşıma telaşına düştü pek uyuyamadı gece birde damakları çok kaşınıyor doktora sordum fırçalı kaşıyıcı daha iyi olur dedi birde normal çocuk doktoruna soramam lazım dediği kaşıyıcıyı eczanede bulamadım çünkü ağrı yapabilir birde ağrı kesici ver arada dedi durmadığında oda

Hmm anladm canm çok geçmiş olsun bebiş büyütmesi çok zor valla karnmzdayken rahattk .Benmki de uç gündür grip işte ona mı almyor kilo blmyorm.Benm kızım da çok aşrı hareketlidir yakıyor hemen yeddğni işte

Bu zamanlar çok kaşnyor evet şndiki bebekler erken çıkarcaklar dişi galiba senn bebişin ne kadar oldu canm

Muhtemelen ondandır endişe etmemeye bak sen huzurlu olursan oda huzurlu olur huzurluysa neşeli oluyorlar zaten ozaman izlemesi kadar keyifli birşey yok:)

Doğrudur olabilir bu mama konusu beni çok zorladı zaten. Hemen hemen hepsini denedim kimisi çok kusturdu kimisi çok gaz kabızlık yaptı. En son bununla rahat ettik baya

Kızlar diş kaşıyıcı alan ve memnun kalan varsa paylaşabilir misiniz. Dişleri çok kaşınıyor bebişimin
Benim en rahat ettiğim şey chicco nun tamamen silikon olan emziği. Emzik emme alışkanlığı yok. Kolay kavrayabiliyor ve her yeri yumuşak olduğu için ağzını acıtmıyor. Diş kaşıyıcı gibi kullanıyoruz. Bir de jokerde satılan çok yumuşak dişlik hayvan figürleri var bebekler kolay kavrıyor ve yine ağızlarını acıtmıyor.

Doğumdan sonra düzenli Regl olan var mı? Ben 2 ay önce oldum ve çok kısa sürdü bir daha da olmadım. Benim gibi olan var mı?
oğlum 4 aylık benm lohusa kanamam 102 gün filan surdu bırsuru kendı doktorum harıc doktorlara gıttım bısey yok dedıler ama en son dogum kontrol hapı verdı kesıldı sımdı hap bıttı adet oldum kendı kendıne bıtmesını beklıyorum 6. gun bugun ınsaallah bıter yoksa kürtajla temızlıcekmıs.

Kızlar kızım çok az kilo alıyor ve sürekli bu ay kustu dr a götürdüm neocate die bir mama verdi bakalım nasıl olcak bu mamayı kullanan varmı
Geçmiş olsun canım benim oğlum egzama olmuştu ek gıdaya başladıktan sonra tüm vücuda yayılmıştı hastanede yatırmışlardı ve bu mamayı vermişti doktor raporla 14 kutu. tadı kötü ama içmişti

Peki bir faydası oldumu kilo aldı mı bu mamayı içerken

Sevgili anneler bebegınize mama sandalyesi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz araştırmalara basladınz mı, biz 4 aylık olduk 2 ay sonra ek gıdaya gececegiz mama sandalyesi konusunda kararsızlık yaşıyorum Sizlerinde fikirlerini almak istedim

Büyük kızıma ikea dan almıştım basit birsey ama memnundum kemeri kayıp sadece onu tek satıyorlarsa almayı deneyeceğim

Hanımlar Ekim ayı epilasyon takvimi bu tarihlerde epilasyon yapın kökten azaldığını ve uzun süre zarfında zor çıktığını göreceksiniz

1.SEÇENEK

14 Ekim 2019 20.23’ten 16 Ekim 2019 10.29’a kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

2.SEÇENEK

23 Ekim 2019 23.29’dan 25 Ekim 2019 14.49’a kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

Benimle beraber uygulayanlar dan yorum bekliyorum nasıl farkı hissedebildiniz mi

Hanımlar bugün uyku tulumu kullanmaya başladık kızım sevdi sardığı icinmi bilmem sıcak olduğu icinmi rahat uyudu hem tepinkesinden dolayı üzerini de açıyorlar kullanmakta yarar var üşitmesinler

Peki bir faydası oldumu kilo aldı mı bu mamayı içerken
Biz kilodan dolayı içmedik besin alerjisi olabilir dedi ek gıdayı kesip bu mamayı içti oğlum sadece. Mamadan önce hiç yemek seçmeyip herseyi yiyen oğlum mamadan sonra tekrar ek gıdaya başladığımızda çok seçici olmaya başladı bizim için kötü yanı bu oldu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…