2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Sütün taşlaşmasigibibirsey diyolar
Emsir bol bil geciyor emmiyorsa sagmakineyle

Kızlr herkese iyi akşamlar özel olacak ama bir sorum olacaktı.
Nasıl korunuyorsunuz ?
benim eşim korunuyor fakat guvenmıyorum eşime kalsa hemen ıkıncı olsun ıstıyor
Doğum kontrol hapı hiç kullanmadm aranızda kullanan varsa yan etki vs yaşadınız mı?
Kadın doğumcuma gidemiyorum, özel klinik açtı ve bana çok uzak o yüzden sizlere danısmak istedim.
Çevremdekiler yasmin kullanıyorlarmış bu ilacı kullanmış olan var mı ?

Gece emzirmezsek sütümüz azalırmış, hormonlar en iyi gece salgılanıyomuş.
https://instagram.com/annesutudoktoru?igshid=tx8nqbjpwjvb
Paylaştığım profili bi incele istersen instangramda. Annesütüdoktoru doğum yapmayanlara bile süt getirtiyo:)

Çok teşekkür ederim detaylı ve güzel anlatmışsın:)

Geçmiş olsun bu da değişik bi yöntem

Banada doktor aynisini soyledi Size söyleyen doktorun ismi nedir Sıkıntı yaşayanlari bimiyoruz bu kadar erken sunnet yeni yeni moda oldu Cocuklarin pipiler doğrumu kesildi bilmiyoruz bi sonraki nesilde ogrenicez
Doktor devlet hastanesinde Aylin Kızılkaya. 2 yaşından önce, 7 yaşından sonra yaptırabilirsiniz 1 buçuk yaş ideal, ben de çocuğumu öyle yaptırdım dedi. 2- 7 arası sıkıntılı dönem cinsel kimlik oluşmaya başladığı için. Seneye yaza düşünüyoruz biz de inşallah

Bana da öyle dedi doktor, 1 yaşında bakalım dedi.

Sütün taşlaşmasigibibirsey diyolar
Emsir bol bil geciyor emmiyorsa sagmakineyle
Emzirme çok ağrılı oluyor diye sağıp biberon ile veriyorum ama hala çok ağrıyor elleyince falan. Bir de göğsümün ucunda beyaz nokta gibi bişey var iltihap mı acaba o anlamadım dıştan bi tıkanıklık mı acana

Kızlar bebeğim sadece smilac mama ile besleniyo. 1 haftadan beri kakası koyu yeşil. Dün doktora sorduk bekleyen kaka yeşil olabilir dedi. 2 günde 1 yapıyo. Normalde kıvamı macun gibi olması gerekir dedi ama baya sulu kakası. Ama ishal gibi de değil 2 günde 1 yapıyo. Farklı bi huysuzluğu vs de yok. Bu tarz bişey yaşayan oldu mu endişelenmeli miyim.

Eğer için rahat degil se başka doktora da götür canım kaka rengi kıvamı önemli onunda olması gerekeni var. Bizimde yeşil sulu birazda mukusluydu o zamanlar normal gibi geliyodu sonra kan görünce doktora gittik meğerse inek sütü alerjimiz varmış. Sende biraz daha takip et dediğim gibi için rahat etmezse yine doktora git

Selam kızlar nasılsınız ben doğumdan sonra çok fazla aktif olamadım biliyorsunuz bebeğim dsli doğdu bunun yanı sıra bi çok şey yaşadı yavrum 15 gün yoğun bakımda kaldık ateşsiz havale geçirdi nefesi kesildi ilaçlarla falan biraz toparladı derken şimdide kalbindeki delik yüzünden ameliyat olacak kilomuzda çok az daha 4200 gr olduk ekstra mamalarla bakalım inşaAllah sağ salim atlatırız bunuda
bize dua edin

Allah yardimciniz olsun melegine saglik versin rabbim. Annesi guclu oldukca o da guclu kalacak.

rabbim şifa versin sağlıcakla büyütün inşallah

Allahım şifasını versin inşallah onu size sizi ona bağışlasın

Allah şifa versin hemencecik toparlansın inşallah, sana da güç versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…