2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar sling ya da kanguru kullanabiliyor musunuz? Bebeğim 3 aylık ikisini de sevmiyor koyunca hemen ağlıyor, nasıl alıştırabilirim. Sürekli kucakta durmak istiyor çünkü kolum koptu taşımaktan

Bende alıştıramadım bi türlü ağlıyor, durmuyor hiç, dursa evde işimizi de kolaylaştıracaktı ne güzel

Doğumdan sonra düzenli Regl olan var mı? Ben 2 ay önce oldum ve çok kısa sürdü bir daha da olmadım. Benim gibi olan var mı?
Bende tam tersi tam gününde oldum üç kez oldum yani hemde ne olmak bebek bezi ile idare ettim afedersin. Doktora gittim bişey yok dedi rahim tabaktan çok kalın ve kıkırdak yapıda çok sert kası dedi miyom da var hepsi etken heralde. 25 günde bir oluyorum ve 15 güne yakın pıhtılı yoğun geliyor Dr hala normal diyor doğum sonrası için

Doğumdan sonra düzenli Regl olan var mı? Ben 2 ay önce oldum ve çok kısa sürdü bir daha da olmadım. Benim gibi olan var mı?
Bende daha adet olmadım. İlk oğlumda 9 ay sonra olmuştum. 2. Oğlumda 1 sene 1 ay sonra oldum. Bunda da Allah bilir ne zaman olurum. Cnm bazı kadınların emzirdigi sürece düzensiz olabiliyor

Kızlar kızım çok az kilo alıyor ve sürekli bu ay kustu dr a götürdüm neocate die bir mama verdi bakalım nasıl olcak bu mamayı kullanan varmı

Kızlar kızım çok az kilo alıyor ve sürekli bu ay kustu dr a götürdüm neocate die bir mama verdi bakalım nasıl olcak bu mamayı kullanan varmı

İlk çocuğum da kullandım tadı çok kötü umarım sever bebeğin...neye istinaden verdiki doktor? Kaka da da sorun yokmuş

İlk 2 ay çok çok az aldı benm kızım kilo Dr nutricia. Dye ni mama verdi devlet bi kısmını ödyor rapor çıkarttı baya faydası oldu kızım 1kgdan fazla aldı

Kızlar bebeklernzn kilosu ne durumda bu arada hazır konu açlmşken..? Bnmki 3790 doğdu şu an mama takvyesyke 6200 oldu ama bugün tarttl bi haftadr yine hiç kg almamş .Önüne gelen bana sütün yaramyor dyp duruyor..çok üzlyorm

X