Kızlar sling ya da kanguru kullanabiliyor musunuz? Bebeğim 3 aylık ikisini de sevmiyor koyunca hemen ağlıyor, nasıl alıştırabilirim. Sürekli kucakta durmak istiyor çünkü kolum koptu taşımaktan
Ben ilaç kullanıyorum tsh yükseliyor yoksa 10 senedir kullanıyorum ilacı o dengede tutuyor dr me dedi değerinize ve kaç acaba tsh değerinizKızlar doğumdan sonra tsh değeri düşen varmı?
Benimde düşük cıktı 0.34 ultrason ve tahlil tekrarı istedi bakalım yarın doktora gidicemBen ilaç kullanıyorum tsh yükseliyor yoksa 10 senedir kullanıyorum ilacı o dengede tutuyor dr me dedi değerinize ve kaç acaba tsh değeriniz
Bende tam tersi tam gününde oldum üç kez oldum yani hemde ne olmak bebek bezi ile idare ettim afedersin. Doktora gittim bişey yok dedi rahim tabaktan çok kalın ve kıkırdak yapıda çok sert kası dedi miyom da var hepsi etken heralde. 25 günde bir oluyorum ve 15 güne yakın pıhtılı yoğun geliyor Dr hala normal diyor doğum sonrası içinDoğumdan sonra düzenli Regl olan var mı? Ben 2 ay önce oldum ve çok kısa sürdü bir daha da olmadım. Benim gibi olan var mı?
Bende olmadımBen de daha adet olmadım neden blmyorm
Ben de daha adet olmadım neden blmyorm
Geçmiş olsunBenimde düşük cıktı 0.34 ultrason ve tahlil tekrarı istedi bakalım yarın doktora gidicem
Bende daha adet olmadım. İlk oğlumda 9 ay sonra olmuştum. 2. Oğlumda 1 sene 1 ay sonra oldum. Bunda da Allah bilir ne zaman olurum. Cnm bazı kadınların emzirdigi sürece düzensiz olabiliyorDoğumdan sonra düzenli Regl olan var mı? Ben 2 ay önce oldum ve çok kısa sürdü bir daha da olmadım. Benim gibi olan var mı?
Aynı sorun bendede var emmeyi bırakıp deliriyor kaşımak için erken çıkacak dişleri anlaşılan bende merakla öneri bekliyorumKızlar diş kaşıyıcı alan ve memnun kalan varsa paylaşabilir misiniz. Dişleri çok kaşınıyor bebişimin
Bu alerji maması canım kızının süt alerjisi var büyük ihtimalle kakaları nasıl sıvı ve mukuslu mu ?Kızlar kızım çok az kilo alıyor ve sürekli bu ay kustu dr a götürdüm neocate die bir mama verdi bakalım nasıl olcak bu mamayı kullanan varmı
Zaten benim sütüm çok az ve mama kullanıyor daha çok. Kakası sıvı ve mukuslu değil canımBu alerji maması canım kızının süt alerjisi var büyük ihtimalle kakaları nasıl sıvı ve mukuslu mu ?
Kızlar kızım çok az kilo alıyor ve sürekli bu ay kustu dr a götürdüm neocate die bir mama verdi bakalım nasıl olcak bu mamayı kullanan varmı
Aynı sorun bendede var emmeyi bırakıp deliriyor kaşımak için erken çıkacak dişleri anlaşılan bende merakla öneri bekliyorum
Alerji yoksa neden o mamayı verdi benim bildiğim özel durumda raporlu olarak o mama veriliyo canım bide kilo aldırmıyo diye de duymuştumZaten benim sütüm çok az ve mama kullanıyor daha çok. Kakası sıvı ve mukuslu değil canım
İlk 2 ay çok çok az aldı benm kızım kilo Dr nutricia. Dye ni mama verdi devlet bi kısmını ödyor rapor çıkarttı baya faydası oldu kızım 1kgdan fazla aldıKızlar kızım çok az kilo alıyor ve sürekli bu ay kustu dr a götürdüm neocate die bir mama verdi bakalım nasıl olcak bu mamayı kullanan varmı